- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Seni gördüm ama diğerlerini görmedimAçtık ya kaptanım pazartesi tartisinda
Ben koymuştum görmedin mi canım önce den
Ay taşımaz mı cinnet sebebi bak bi örnek vereyim misal mutfak masasının örtüsünü beğenmiyor ya illa kaldır başka ser diyor neyse kaldırıyorum onu 2 gün sonra sen bunu niye kaldırdın geri ser diye kavga ediyorbunun gibi yüzlerce örnek verebilirim
Of çok kötü gerçekten Rabbim.hepimizi muhafaza etsin yavrularımıza hayırlı kapılar açsın canım
Benimde sonradan haberim oldu. Annem sahip çıkmış. Gel çocuğunla sana bakarım demiş. Eşimi bilmiyorsun teyze demiş öldürür beni. Sana da gelirsem annem ömür billahi konuşmaz benimle , vs şeyler . Ben olsam da mücadele ederdim. Ama kocasını da hiç tanımadım ne psikopatlar var bilemiyoruz canım Allahkm kimseye yaşatmasınRabbim evladını bağışlasın kuzenine
Çocukları icin kötü eşe katlamayi anlıyorum da evladı bırakıp gitmek onu anlayamıyorum işte
Uyumiycan tabi kaptanim1 den once uyumuyorum artık
Kız o terazi degilki bildiğin manyakAçtık ya kaptanım pazartesi tartisinda
Ben koymuştum görmedin mi canım önce den
Ay taşımaz mı cinnet sebebi bak bi örnek vereyim misal mutfak masasının örtüsünü beğenmiyor ya illa kaldır başka ser diyor neyse kaldırıyorum onu 2 gün sonra sen bunu niye kaldırdın geri ser diye kavga ediyorbunun gibi yüzlerce örnek verebilirim
Of çok kötü gerçekten Rabbim.hepimizi muhafaza etsin yavrularımıza hayırlı kapılar açsın canım
Yine 8 de uyanıyorum ki benUyumiycan tabi kaptanimgece yatmiycan sabah kalmak bilmiycen anan sabah soylenicrk kalmıyorsun diye bekarlıgin gençliğin tadını çıkar bizim için de lutfen
Öyle cnm kendi hayatlarimiza göre yorumluyoruz belkideBenimde sonradan haberim oldu. Annem sahip çıkmış. Gel çocuğunla sana bakarım demiş. Eşimi bilmiyorsun teyze demiş öldürür beni. Sana da gelirsem annem ömür billahi konuşmaz benimle , vs şeyler . Ben olsam da mücadele ederdim. Ama kocasını da hiç tanımadım ne psikopatlar var bilemiyoruz canım Allahkm kimseye yaşatmasın
Canım densesiz işteKız o terazi degilki bildiğin manyak
canım toplumda çok farklı kişiler var. bilemiyoruz ki. şiddet varsa, aldatma vs varsa evde kalmak da kolay değil ki. yaşayan bilir sadece.Rabbim evladını bağışlasın kuzenine
Çocukları icin kötü eşe katlamayi anlıyorum da evladı bırakıp gitmek onu anlayamıyorum işte
Ben espirisine sormuştum cnmFitt_anne tatlım, laf sokanın etrafında hep kendi gibi insanlar olur. yoluna hep böyleleri çıkar. whatsapp durumlarından ve sosyal medya hesaplarından laf sokanlara sinir olurum. bence çok basit bir davranış.
Bu sefer ol artık inşallahbenim telefon ana ekranımda kendi güzel bir fotoğrafım varçok hoş çıkmışım. ara ara bakıp ah bir de zayıf olsam diyorum
Amin cnmcanım toplumda çok farklı kişiler var. bilemiyoruz ki. şiddet varsa, aldatma vs varsa evde kalmak da kolay değil ki. yaşayan bilir sadece.
Allah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Senceİştahlı olurmuş bogalar doğru mu kız
ben de çok değiştirmem.Ben espirisine sormuştum cnm
Benim tel Instagram fec pek ilgi alanımda değil bı resim koyarım aylarca kalır usengecimdir bu konuda
Katılmadın mı niye ?Takımlara katılmayınca kendimi üvey evlat gibi hissettim
Bilseydim cocuklari boga burcu dogurmak isterdimOğlakim var benim hiç boğam olmadı aplaa
Bende küçüğü zor uyuttum illallaahh ettimGözümden uyku akiyor eylül uyumadi bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?