Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kız ben kim güzellik kim
Görmesek seni inandıracaksın bizi de neyse
Amin canım Amin çok zor bir durum gerçekten . Allahım yardımcısı olsun . Benim de bir kuzenimin baına aynı olay geldi . Kocası onu aldatıyordu qma kuzenime iftira atmış . Kuzenim teyzemlere söyledi ama sahip çıkmadılqr kızlarına o p.çini bırakıp geliyorsan gel yoksa sende gelme . Kızında gidecek yeri yoktu zorla annesine geldi çocuk babasında kaldı . Her hafta sonu alır gezdirir geri bırakır sonra evlendi çok mutlu oldu derken oğluyla şimdiki kocası trafik kazası geçirdiler yoğun bakımda kocası oğlu yoğun bakımdan çıktı. Kocası her hafta sonu kuzenim oğlunu alır sonra geri bırakırdı. Zor durum insanın başına gelince eli kolu bağlanıyor. Allah yardımcısı olsun yardımcımız olsun.

Ben geceyi bilinmezliği cok seviyorum doga resimleri de cok guzel tabi moduma gore değişiyor
gece fotolarını, ay ışığını falan ben de severim. ama telefon resmi veya bilgisayar resmi olarak hep daha renkli şeyleri tercih ederim.

Rabbim evladını bağışlasın kuzenine
Çocukları icin kötü eşe katlamayi anlıyorum da evladı bırakıp gitmek onu anlayamıyorum işte

Gel ikimiz acalim ozel
Açtık ya kaptanım pazartesi tartisinda
Ay bir ara herkes profile kendini koysa ya ben çok merak ediyorum sizleri
Ben koymuştum görmedin mi canım önce den
Gerçekten burcunun özelliğini taşıyor mu
Ay taşımaz mı cinnet sebebi bak bi örnek vereyim misal mutfak masasının örtüsünü beğenmiyor ya illa kaldır başka ser diyor neyse kaldırıyorum onu 2 gün sonra sen bunu niye kaldırdın geri ser diye kavga ediyor bunun gibi yüzlerce örnek verebilirim
Of çok kötü gerçekten Rabbim.hepimizi muhafaza etsin yavrularımıza hayırlı kapılar açsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…