Bende çok severim helede yanlizsam tadından yenmezBenim de karli daglar cok severim. Ormani dogayi hele ayazdaki temiz havay bayilirim.
Kafayi yemisGel ikimiz acalim ozel
Ben geceyi bilinmezliği cok seviyorum doga resimleri de cok guzel tabi moduma gore değişiyordaha renkli, pozitif doğa resimleri ekleyebilirsiniz. bunlar güzel ama diğer taraftan ne bileyim ürkütücü geliyor. ben olsam renkli çiçekli böcekli tercih ederim.
Icine şeytan kacmış senin kendine gel bu senmisinHi hi yedim
Ben başak burcuyumay eşim de adı batasıca terazi burcu tam dengesiz
Görmesek seni inandıracaksın bizi de neyseYok kız ben kim güzellik kim
Amin canım Amin çok zor bir durum gerçekten . Allahım yardımcısı olsun . Benim de bir kuzenimin baına aynı olay geldi . Kocası onu aldatıyordu qma kuzenime iftira atmış . Kuzenim teyzemlere söyledi ama sahip çıkmadılqr kızlarına o p.çini bırakıp geliyorsan gel yoksa sende gelme . Kızında gidecek yeri yoktu zorla annesine geldi çocuk babasında kaldı . Her hafta sonu alır gezdirir geri bırakır sonra evlendi çok mutlu oldu derken oğluyla şimdiki kocası trafik kazası geçirdiler yoğun bakımda kocası oğlu yoğun bakımdan çıktı. Kocası her hafta sonu kuzenim oğlunu alır sonra geri bırakırdı. Zor durum insanın başına gelince eli kolu bağlanıyor. Allah yardımcısı olsun yardımcımız olsun.InsaAllah canım Rabbim herkese hayırlı ömür ve hayırlı yoldaş nasip etsin prensin annesine ben de çok üzüldüm büyük haksızlığa uğradı Allah onu o eşi olacak cibiliyetsizden bir an evvel kurtarsın ailesine özellikle ayrı bir sinirlendim sen gel çocuğu bırak ne demek bu nasıl büyük bir kötülük Rabbim yasatmasin kızlarımın başına böyle bir şey gelse dünyayı yakarım kimse onlara zarar veremez çocuğu benim canım kanım canımı veriririm ne kızımı ne de torunumu veriririmAllah ailenin de hayırlısını nasip etsin insana
Önce sen gösterAy bir ara herkes profile kendini koysa ya ben çok merak ediyorum sizleri
Ben ben değilim acimIcine şeytan kacmış senin kendine gel bu senmisin
Sen uyumadınmıBensiz ozel mi
1 den once uyumuyorum artıkSen uyumadınmı
gece fotolarını, ay ışığını falan ben de severim. ama telefon resmi veya bilgisayar resmi olarak hep daha renkli şeyleri tercih ederim.Ben geceyi bilinmezliği cok seviyorum doga resimleri de cok guzel tabi moduma gore değişiyor
Rabbim evladını bağışlasın kuzenineGörmesek seni inandıracaksın bizi de neyse
Amin canım Amin çok zor bir durum gerçekten . Allahım yardımcısı olsun . Benim de bir kuzenimin baına aynı olay geldi . Kocası onu aldatıyordu qma kuzenime iftira atmış . Kuzenim teyzemlere söyledi ama sahip çıkmadılqr kızlarına o p.çini bırakıp geliyorsan gel yoksa sende gelme . Kızında gidecek yeri yoktu zorla annesine geldi çocuk babasında kaldı . Her hafta sonu alır gezdirir geri bırakır sonra evlendi çok mutlu oldu derken oğluyla şimdiki kocası trafik kazası geçirdiler yoğun bakımda kocası oğlu yoğun bakımdan çıktı. Kocası her hafta sonu kuzenim oğlunu alır sonra geri bırakırdı. Zor durum insanın başına gelince eli kolu bağlanıyor. Allah yardımcısı olsun yardımcımız olsun.
Ben önceden gosteridmÖnce sen göster
Açlıktan mı ?1 den once uyumuyorum artık
Açtık ya kaptanım pazartesi tartisindaGel ikimiz acalim ozel
Ben koymuştum görmedin mi canım önce denAy bir ara herkes profile kendini koysa ya ben çok merak ediyorum sizleri
Ay taşımaz mı cinnet sebebi bak bi örnek vereyim misal mutfak masasının örtüsünü beğenmiyor ya illa kaldır başka ser diyor neyse kaldırıyorum onu 2 gün sonra sen bunu niye kaldırdın geri ser diye kavga ediyorGerçekten burcunun özelliğini taşıyor mu
Of çok kötü gerçekten Rabbim.hepimizi muhafaza etsin yavrularımıza hayırlı kapılar açsın canımGörmesek seni inandıracaksın bizi de neyse
Amin canım Amin çok zor bir durum gerçekten . Allahım yardımcısı olsun . Benim de bir kuzenimin baına aynı olay geldi . Kocası onu aldatıyordu qma kuzenime iftira atmış . Kuzenim teyzemlere söyledi ama sahip çıkmadılqr kızlarına o p.çini bırakıp geliyorsan gel yoksa sende gelme . Kızında gidecek yeri yoktu zorla annesine geldi çocuk babasında kaldı . Her hafta sonu alır gezdirir geri bırakır sonra evlendi çok mutlu oldu derken oğluyla şimdiki kocası trafik kazası geçirdiler yoğun bakımda kocası oğlu yoğun bakımdan çıktı. Kocası her hafta sonu kuzenim oğlunu alır sonra geri bırakırdı. Zor durum insanın başına gelince eli kolu bağlanıyor. Allah yardımcısı olsun yardımcımız olsun.
Adim atiyorum ev kalabalik olunca aksam atmasi daha rahat oluyorAçlıktan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?