Bende mesaj okurken gordumde unuttum@Byrmseyda2505 üyelik iptalimi
Geçmiş Olsun canımDün akşam 3 kaşık Yogurt yiyip yattım
Ama hemen de uyumuşum aç aç
Bugun de köye gidicez.
Ama rahatsızım heryerin tutulmuş nedense
Uyeligini pasifleştirmiş byrmseyda
Bende mesaj okurken gordumde unuttum
Günaydın canımGünaydın
Biliyom canım. Gelecek daha sonra. İzin istedi.Uyeligini pasifleştirmiş byrmseyda
Günaydın canim ❤Günaydınnn
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar.
Teşekkür ederimAfiyet olsun kizlar
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun ablacim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsun
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Birsey olmaz canim da gece adim atamadim bugün tamamlamak zor olacak
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Bu çocuk işleri ne zor ...
Hiçbiryerde yaşanmıyor galiba. Benimde ihtiyacım var böyle giderse montsuz gezecem
Bende almicam eskiye devam bu saatten sonra bise alınmaz zaten her şey bu kadar mı pahali olurDün oğlana alayim dedim 300den basliyor almadan geldim zaten bir okula gidip bir evdeler gerek yok
Ben hep diyorum abla en iyisi bekarlikBu çocuk işleri ne zor ...
En iyisi evlenmemek
Güzel bir iş bul ...aşık olmaBen hep diyorum abla en iyisi bekarlik
Bende almıyorum hiç bişi çünkü diyet hayattan daha pahalıBende almicam eskiye devam bu saatten sonra bise alınmaz zaten her şey bu kadar mı pahali olur
Aynen öyle kendi evime gececemGüzel bir iş bul ...aşık olma
Sorma ya biseyi alıyorsam hep bir yerden kısmak zorundayım kitap alacaktım ne güzel bide bir iki ihtiyaç saat alınca onu almadım ama yirtdisinda böyle değil rahatça yemek ve ihtiyaç alıyorsun burda hep biseyden kısmak zorundayız ne kötü dimiBende almıyorum hiç bişi çünkü diyet hayattan daha pahalı
Kitabi kütüohaneden alabilirsmin canım okuyup verirsin evet kitaplarda pahalıAynen öyle kendi evime gececem
Sorma ya biseyi alıyorsam hep bir yerden kısmak zorundayım kitap alacaktım ne güzel bide bir iki ihtiyaç saat alınca onu almadım ama yirtdisinda böyle değil rahatça yemek ve ihtiyaç alıyorsun burda hep biseyden kısmak zorundayız ne kötü dimi
Günaydın canım neden ayıp olsunGünaydın kıslar günümüz bereketli ve güzel geçsinBugün çeyiz almaya gideceğiz yemeğimi oraya götürsem ayip olur mu acaba çünkü hep börek poğaça tarzı ikramlık yapıyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?