Evet maalesef yedim.Afiyet olsun canımtrilece mi
Afiyet olsun canım benim de en zayıf noktam tatlıEvet maalesef yedim.
Çok şükür eski ben değilim. Kendimi frenlemeyi öğreniyor gibiyim. 1 yıla daha ihtiyacım var. Sonra daha güzel olacak inşallah.Afiyet olsun canım benim de en zayıf noktam tatlı
Maşallah sana nerden nereye gelmişsin sen azimlisin ablacım herşeyi yapabilirsin inanıyorumÇok şükür eski ben değilim. Kendimi frenlemeyi öğreniyor gibiyim. 1 yıla daha ihtiyacım var. Sonra daha güzel olacak inşallah.
Hele bide termosta kahve ... Mis misBende çok severim helede yanlizsam tadından yenmez
Ya 51 kiloyla neyi telafi edeceksin pikacuKahvaltı saat 10:30 - 2 yumurtalı omlet , 1 domates, 1 salatalık, dereotu ,maydanoz, 1 kk beyaz peynir.
Öğlen 14:00-4 yaprak sarma , 3 yk pirinç pilavı, 3 yk rus salatası.1 bardak ayran .
Akşam 19:30 1 kase y mercimek çorbası 1 kase çoban salata, 4 yk yoğurt,
Buugün menüm kötü biliyorum. Telafi edicem inşallah
Su 2 litre
Sporu yazıcam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
İnşallah canım.günaydın kızlar perşembe akşamdan beri yatılı misafirim var pazartesi sabah gidecek ancak uğrayıp haber verebiliyorum kusura bakmayın , pazartesiye görüşürüz inşallah
İnsallah canım.Maşallah sana nerden nereye gelmişsin sen azimlisin ablacım herşeyi yapabilirsin inanıyorumbende öğrenirim kendimi frenlemeyi inşallah
Tam uyuyacağız biri gelip sesleniyor. Saat gece 1 yavrum. Uyumaya çalışıyoruz.
Günaydın canımGünaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Gunaydin mutlu huzurluGünaydın mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?