Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün misafirler vardı
Kaynanam yi yi diyip durdu bende yerim he dedim ama yemedim misafirler 5 adet içli köfteyi götürürken izliyordum hımmm bayıldım ohhh derkem içimi çektim anammmm misafirlerde zayıf degil zaten hepsi tonton
Kaynanamın gözü üstümde yi bırak halası getirir diyo yok ben yedirirm dedim
Bi kere yemedigimi görüyor he ben diyetimi bozayım
Çay içip durdum 5 defa nabim
Ah ne zormuş vallla

Teşekkür ederim canım iyi işte bugün dinlenirsin
Kirmizi takimla adim yarisi yok ki sen niye benimle ugrasiyorsun ki
Günaydın kıslar günümüz bereketli ve güzel geçsin Bugün çeyiz almaya gideceğiz yemeğimi oraya götürsem ayip olur mu acaba çünkü hep börek poğaça tarzı ikramlık yapıyorlarda
Günaydın canim ❤

Günaydın

30 ekim menüsü

Kahvalti
Az sucuklu yimirta
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe

Öğle
Birkaç fındık
Bir lokma cezerye

Akşam
1 kepce tavuk çorbası
Bir parça firin hindi
3 yk pirasa
Yarim dlm tbe

1 avuc fındık leblebi karışımı

Su 2 lt
Spor yok maalesef temizlik yaptım tüm gün

Cordelia Amine Busra

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun menulerde saatleri yazarsan cok guzel olur akşamki kuruyemiş cok gec saatte degildir inşallah

Anneme kalsa cok iyiymişim ben boyle. Ne gerek varmış daha kg vermeme

Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Fırında tavuk ve patates var bugun menude tavuk yerim,patatesi az yerim :))
Aksama ne yerim bimiyorum :))

Günaydın canım dün 9000 adim attım ama bireysel yarış olduğu için göndermedim resim regl olduğum için çok zorlamak istemiyorum kendimi sabah🌶 akşama da Allah kerim dışarda olacağım
Sen bozmazsin inaniyorum sana yitik şifa yi birakmazsin, ona gore seçimlerin olur

Dün spor yapamadım misafirlerde 6 da tti sonra eşim geldi derken ordan kalkamadım 10 oldu bende ineyim aşagı başım çatlıyor dedim
Kızım da yanıma geldi beraber uyuduk
Tamam dün dünde kaldi onumuzde kac gün var. Bugun beslenmeleri duzene sokalim. Dünkü açlık sebebiyle saldirmayalim. Bende gece cok aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…