- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bidaki haftaya zeynebi cikartin listeden2 gundur yok canim
Biz kapılmayız inşallah mavi takım kapılır
Uzun zamandir toparlayamadi kendini buraya adapte degil yazilanlara cevap dahi vermiyor neyse gelirse yazarimzeyneppk canım inşallah bi sorun yoktur gelirsen lütfen menulerini paylaş
Doğrudur ablacım ben pek bilemiyorum o kadarını teşekkürlerUzun zamandir toparlayamadi kendini buraya adapte degil yazilanlara cevap dahi vermiyor neyse gelirse yazarim
Oyle yapariz canimBidaki haftaya zeynebi cikartin listeden
Niye ayip olsun ya farz et ki gluten alerjin var kim ne diyebilir.?Günaydın kıslar günümüz bereketli ve güzel geçsinBugün çeyiz almaya gideceğiz yemeğimi oraya götürsem ayip olur mu acaba çünkü hep börek poğaça tarzı ikramlık yapıyorlarda
Desene o sofrada hem icinin hem disinin yaglari eridi, gitti 2kiloDün misafirler vardı
Kaynanam yi yi diyip durdu bende yerim he dedim ama yemedim misafirler 5 adet içli köfteyi götürürken izliyordumhımmm bayıldım ohhh derkem içimi çektim anammmm misafirlerde zayıf degil zaten hepsi tonton
Kaynanamın gözü üstümde yi bırak halası getirir diyo yok ben yedirirm dedim
Bi kere yemedigimi görüyor he ben diyetimi bozayım
Çay içip durdum 5 defanabim
Ah ne zormuş vallla
Tövbe bismillah o saatte bir tane bile atmam agzima .Tahmin edeyim saat 8 9 civari
Kaptanım adımlarımız takımları etkilemeyeceği için ben adım atmıyorum menü paylaşıyorumGünaydın Mavişlerim
Eksik menü ve sporlarinizi bekliyorum
Bugun menulerde neler olacak anlatin hele
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
Wilma11
Nehir6161
@aypare ackerman
@Zeynebim2020
@eceboce
@Kahve __Kokusu
Kaotancigim sabah 2dlim tt ekmegenen tavuk corbasi ictim. Kahveyle de biraz kuru uzumGünaydın Mavişlerim
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
Wilma11
Nehir6161
@aypare ackerman
@Zeynebim2020
@eceboce
@Kahve __Kokusu
Valla kilo alacak gözüyle bakılıyordu burdaDesene o sofrada hem icinin hem disinin yaglari eridi, gitti 2kilo
Kaptanim benim abim geldi de , engelli bide grip oldu ona bakiyorum bide yavrularim var. Adima vaktim kalmiyor.Günaydın Mavişlerim
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
Wilma11
Nehir6161
@aypare ackerman
@Zeynebim2020
@eceboce
@Kahve __Kokusu
Ben 2 gündür tartilmadim, yarin banada süpriz olacakGünaydın Mavişlerim
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
Wilma11
Nehir6161
@aypare ackerman
@Zeynebim2020
@eceboce
@Kahve __Kokusu
Bende onu denemedimKiz neden tadı çok gözel
Dünkü tabağı yeseydin, bugün kaç arti olurdun :)))Valla kilo alacak gözüyle bakılıyordu burda
inşallah yarin eksiyle uyanirsin ablaBen 2 gündür tartilmadim, yarin banada süpriz olacak
Aksamki menüye daha karar vermedim
Ama karbon olmiyacak :))
Allah seni napmasinBende onu denemedimama elif kaptan zakkum anladı galiba. O cehennem de bir ağaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?