Kis saati uygulamasına gectiniz mi abla ulke olarak, kisin burayla 2 saat mi fark oluyordu aklima geldide tarti icinDemekki yeme diye boşuna israr etmemisiz :)))
Ne oldu kiz
Bunu bana yazmisDün iyi kızdırdınemoji koyunca anlarsın beni daha kızdırın beni
Allah yardimcimiz olsun biz daha yakmadik ama küçük cocuk yok bizde186 tl dogalgaz gelmiş. Daha ekim faturasi ocak subatta kol kadar gelir artik. Benim eşim daha çok mesai yapacak belli...
100 üstü bekliyodum yine ama bu kadarda degildi dogrusu şok oldumAllah yardimcimiz olsun biz daha yakmadik ama küçük cocuk yok bizde
Bana elektrik sadece 170 200 geliyor100 üstü bekliyodum yine ama bu kadarda degildi dogrusu şok oldum
Koy elektiriginin ucuz olmasi gerekiyor aslinda carpani daha kucuk o bile artmis iyiceBana elektrik sadece 170 200 geliyor
Biz köyde degiliz dedim ya pariste yaşıyoruzKoy elektiriginin ucuz olmasi gerekiyor aslinda carpani daha kucuk o bile artmis iyice
Sabah duvar saati 9 u gosteriyordu yemek yaptim kahvalti hazirlafim oturdum tlf saati yine 9 sasirdim sonra aklima geldi saatler geri alinmisKis saati uygulamasına gectiniz mi abla ulke olarak, kisin burayla 2 saat mi fark oluyordu aklima geldide tarti icin
Yaa oylede koy olarak geçince fark ediyordu eskidenBiz köyde degiliz dedim ya pariste yaşıyoruz
Bizde alınmıyor artık ama telefonlar bir ara aliyordu otomatikSabah duvar saati 9 u gosteriyordu yemek yaptim kahvalti hazirlafim oturdum tlf saati yine 9 sasirdim sonra aklima geldi saatler geri alinmis
Aaa saatler aliniyormu orda halaaaSabah duvar saati 9 u gosteriyordu yemek yaptim kahvalti hazirlafim oturdum tlf saati yine 9 sasirdim sonra aklima geldi saatler geri alinmis
Benim tlf otomatik geri almis duvar saatinde tik yokBizde alınmıyor artık ama telefonlar bir ara aliyordu otomatik
Evet canim bugun alinmis bende tlf saatinden anladimAaa saatler aliniyormu orda halaaa
Bence en iyi sen kızdırıyorsun beni yoksa kilo veremezdimBunu bana yazmis
Iyi neguzel bizde alıyoduk eskiden cok eskidenEvet canim bugun alinmis bende tlf saatinden anladim
2016 dan beriymis aslinda cok eski degilmisIyi neguzel bizde alıyoduk eskiden cok eskiden
Git sen eşine kız kaynana kiz bana neden kiziyosunBence en iyi sen kızdırıyorsun beni yoksa kilo veremezdim
Öyle bende artık 15 sene önceki kiloma ulaşmak istiyorum artık sıkıldım bozmaya niyetim yok hedef 70 şimdiBen 7 yil onceki kiloma gelmişim. Daha kimseyi dinlemem
Keske burdada almasak ya pazar ise gidenler icin zorIyi neguzel bizde alıyoduk eskiden cok eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?