Ne yapalim ne kadar yaparsak artık zorlamaya gerek yok canimDaha çok var adimlarin bitmesine
10bindemi kalsaydi neNe yapalim ne kadar yaparsak artık zorlamaya gerek yok canim
Aksama misafir varKırmızı takımın prensesleri çıtır ları dikkat edelim canlarım bu maçı biz alalım menüleri yazmayı unutmayalım hafta sonu rehavetine kapılmayalım
Cordelia
@fantastikaaa
@Pikachu_
@sardunya1038
@fittanne
@60kiloyum
@zeyneppk
@VixenM
North River
Nasilsa alıskinız pazartesi artilarina ye canim cumaya eksilirsinAksama misafir varet sote , nohut salatasi yiyebilir miyim ? Gerisi hep ciss esim sekerpare yapiyor
Cisslarida mi yeyimNasilsa alıskinız pazartesi artilarina ye canim cumaya eksilirsin
Yok canim yemek ye dedim yaniCisslarida mi yeyimtabi tabi
Resim varmı tatlım?6736 adım 673 p.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Aijoo
Yoğun baskı yüzünden paylaşayım dedimaslında fazla dün çarşı pazar gezdik ama katılmadım diye cebimde gezdirmedim
Nohut mu sisirir pilavdan iyidirYok canim yemek ye dedim yani
Nohut et salata gayet guzel bir menu benceNohut mu sisirir pilavdan iyidiryada mantar corbasi, et sote salata yeyim
Iyi olurdu10bindemi kalsaydi ne
Tunaydin canimTunaydin gelemedim misafir gelecekfirsat bulunca bakacagim
Ne oldu canimGene sinirlerim bozuldu ikinci kahveyi yaptim bak simdi
Kaptanim bize azim sevk veriyorsunBen 7 yil onceki kiloma gelmişim. Daha kimseyi dinlemem
Çıktımı canımResim varmı tatlım?
Aman iste özeldeNe oldu canim
Et sote yiyebilirsin canım çorba falan olur cisslari yeme sakın bu kadar uğraşın boşa gitmesinAksama misafir varet sote , nohut salatasi yiyebilir miyim ? Gerisi hep ciss esim sekerpare yapiyor
Resim gorunuyor canimÇıktımı canım
Tamam okTamam sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?