- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Bende sadece mutfağı topladım erkekler evde olunca yaptığım işler çöp oluyor yarın detaylıca yaparım
Ayaklarına sağlık canım
SabahGünaydın Mavişlerim
Eksik menü ve sporlarinizi bekliyorum
Bugun menulerde neler olacak anlatin hele
@Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
@Migim
@Nehir im
@aypare ackerman
@Zeynebim2020
@eceboce
Kahve __Kokusu
Afiyet olsun canımSabah
iki haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
zeytin salatalık domates cay
Akşam
tavuk sote salata cacık
8.262 adimdayim kaptan
Merak etme canım eksiler simdiden yoldaKırmızı takımın prensesleri çıtır ları dikkat edelim canlarım bu maçı biz alalım menüleri yazmayı unutmayalım hafta sonu rehavetine kapılmayalım
Cordelia
fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
sardunya1038
@fittanne
60kiloyum
@zeyneppk
VixenM
@Tutaste53
9500 adimi ne ara attin yaaCordelia
@Noisy Girl
Dünkü adımlarım. 15.000 1500 pn kusura bakmayın unutmuşum
Eki Görüntüle 2942976
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Parka cikardim oh be dedjm vallaBen kahveyide zor ictim bugun
Benimkiler oynarken durup durup birbirine giriyor
Yarin okul var çok şükür sabır sabır
Bu dünkü menü galiba afiyet olsun. Saatlerle yazarsan cok daha guzel olurSabah
iki haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
zeytin salatalık domates cay
Akşam
tavuk sote salata cacık
8.262 adimdayim kaptan
Yok canım bugün ku menüm olucak adımlarda bugünün şuana kadarki olanBu dünkü menü galiba afiyet olsun. Saatlerle yazarsan cok daha guzel olur
Merhaba canimmerhaba kızlarrr
sabah kalkıp hızlıca kahvaltı yaptım. sonra pazar alışverişine gittik. yoruldum. gelince bir Türk kahvesi yapıp içtim. aman bu kilolarla hareket etmek ne zor yaasanki çok iş yapmışım gibi acayip yoruldum
Tamam o zaman akşam yeniden bekliyorum kaptanlari ve beni etiketlersinYok canım bugün ku menüm olucak adımlarda bugünün şuana kadarki olan
Tansiyondan baş ağrım var çok ama buraya girmeyi ihmal etmeyeceğim..Hastayım diyip bir kenarda kalmak daha çok hasta ediyor beni..Çocukların son toparlanmalarini yaptiktan sonra dışarıya çıkarım iki yürürüm inşaAllah..Devam Allah'ın izni ile..Kırmızı takımın prensesleri çıtır ları dikkat edelim canlarım bu maçı biz alalım menüleri yazmayı unutmayalım hafta sonu rehavetine kapılmayalım
Cordelia
fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
sardunya1038
@fittanne
60kiloyum
@zeyneppk
VixenM
@Tutaste53
Ben sansliyim genelde benim oldugum takimlar kazaniyorKırmızı takımın prensesleri çıtır ları dikkat edelim canlarım bu maçı biz alalım menüleri yazmayı unutmayalım hafta sonu rehavetine kapılmayalım
Cordelia
fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
sardunya1038
@fittanne
60kiloyum
@zeyneppk
VixenM
@Tutaste53
Evetyaa cidden kilo insani ekstra yoruyor. Bende ayni seyleri hissediyorum.merhaba kızlarrr
sabah kalkıp hızlıca kahvaltı yaptım. sonra pazar alışverişine gittik. yoruldum. gelince bir Türk kahvesi yapıp içtim. aman bu kilolarla hareket etmek ne zor yaasanki çok iş yapmışım gibi acayip yoruldum
Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia arkadaşlar bu hafta adım yarışması olmayacakmi güzel motive oluyorduk..İsteğe bağlı olunca isteğim istemiyor
Adim yarismasi devam ediyor kendini ilk siralarda görmek istiyorsan adim atmaya devam etZipzip- E Elif_Eylul Cordelia arkadaşlar bu hafta adım yarışması olmayacakmi güzel motive oluyorduk..İsteğe bağlı olunca isteğim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?