10.000 olsa derken anlamadım ki
Afiyet olsun fazla kaçırma eve koyduğum da illa bitecek ondan fazla almıyorum benHe evet ama bisey olmaz arada yiyorm ben 1-2 kare. Hemde varya böyle kalitelisinden yedim pernigotti aldim paraya kiyip
Yani bugun 10bin yeter demistim kendi kendime ama 15bin oluyor10.000 olsa derken anlamadım ki
Afiyet olsun canimSabah
7.00
Bir yesil elma
Yesil cay
9.30
2 kase tavuk corba
2dilim tt ekmek
Az kuru uzum
13.30
Biraz karisik meyve
Yarim yesil elma
Bir lokma minik kek tadina baktim
16.30
Et döner
2 ceviz
Ogleden beri disarda idik bu sekilde oldu.
. Su1.5lt. @Zipzip-Amine Busra Cordelia
Kiz benim ogluşlar canavar gibi yiyor 1 kareyi zor kurtarip agzima atabiliyorm.Afiyet olsun fazla kaçırma eve koyduğum da illa bitecek ondan fazla almıyorum ben
Uyku yok banaHayattaki en büyük korkularimdan biri 3. Hamilelik
10.000 yeter 15 000 harika olur. Ağrın var mı? Senin bacağında sıkıntı oluyordu?Yani bugun 10bin yeter demistim kendi kendime ama 15bin oluyor
Ha anladım canımKiz benim ogluşlar canavar gibi yiyor 1 kareyi zor kurtarip agzima atabiliyorm.
Ben şimdi Basliyoreeee 2.759 adım çok az.Şimdi kahve içtimspora başlasam mı body projecte ana başlayamadım valla ya
Sen mi ben miBugün basladim ins devam ederim mayalanmis ekmek hamuru gibiyim
Bizim cekmecemiz var abur cubur cekmecesi hergun oraya marketten aliyoruz ama bana hicbir sey kalmiyorKiz benim ogluşlar canavar gibi yiyor 1 kareyi zor kurtarip agzima atabiliyorm.
Yılların sigara böreği de kalem börek oldu yaYemeğimi bitirdim,az çocuklara kalem börek sarıp geliyore menümü paylaşmaya
Yaaa napayim hep oluyor şisiyor çare yok oturuncada oluyor10.000 yeter 15 000 harika olur. Ağrın var mı? Senin bacağında sıkıntı oluyordu?
No no no sağlığa zararlı o.Yılların sigara böreği de kalem börek oldu ya
Biz hastanede calisiyorzya kücük bi ihtimal bile olsa kan verip bisey olmadigini görüp rahatliyorz. Sen simdilik mecbur gününü bekliceksin. Ya da yarin bi test al yap icin rahatlasin. Stres yapma cnm. Kilo farklari olustugunda da düzen degisiyor vücutta. Sende sonucta birsürü kilo verdin. Dengesizlik olmasi normal bence döngünde.Uyku yok bana
Afiyet olsun bizeAfiyet olsun canım
Dur bende yapayım geçen E Elif_Eylul kaptanımın yaptığı hibiskus yeşil çay karışımından
Spor şartSen mi ben mi
Aynen aynen. Benim evde 3 erkek varya hepside yiyimliler masallah. Esim ve cocuklardan bana da bisey kalmiyor. Iyiki de kalmiyor kalsa 100 kilodan asagisini göremicektimBizim cekmecemiz var abur cubur cekmecesi hergun oraya marketten aliyoruz ama bana hicbir sey kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?