Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim cekmecemiz var abur cubur cekmecesi hergun oraya marketten aliyoruz ama bana hicbir sey kalmiyor
Bizim cekmecemiz değil marketimiz var ama ben bilinçli bir anayim hergun 1 tane çikolata hakkı var kızların eşim isten gelirken getirir

Bizim cekmecemiz değil marketimiz var ama ben bilinçli bir anayim hergun 1 tane çikolata hakkı var kızların eşim isten gelirken getirir
Benim marketim yok ben fakirim bilincli ana
Mecbur alip koyuyorum iste eve istedigi zaman cikartiyorum

Canım yaz boyu 25 güne düştü sonra 28 gibi oldu. En son 28 eylulde olmuşum. 33. Gün oldu

31.10.2021 Pazar Yitiksifa 17. Günüm
Menüm

Saat 12.10 da
2 yumurtalı omlet, yarım kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 kırmızı biber, 1 dlm kaşarpeynir

Akşam 18.30 da
6 kaşık köz biber, buğday, ceviz, maydonoz, yogurt karışımlı salata
3 kaşık bulgur pilavı
7 tane misket kadar köfte

1,5 lt su
2 kupa bitki çayı
1 fincan sade türk kahvesi içeceğim az sonra

Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra

Afiyet olsun canim ❤

Yusra pandemi zamani supriz yumurtaya sarmisti. Anamizi aglatti o yumurta, kac para harcadik kimbilir. Bu sene baktim hersey cok pahali bimden a101 den küçük cikolatalari paketli sekilde aliyorum. İcinde 10 15 tane oluyor galiba sayiyla veriyorum. En az 1 hafta o sekilde gidiyor. Yine cips isterse illa buyuk paketten az az koyup veriyorum. Çare bulamadik

Afiyet olsun canım

Canım yaz boyu 25 güne düştü sonra 28 gibi oldu. En son 28 eylulde olmuşum. 33. Gün oldu
Her ihtimale karsi bi idrar testi al yap cnm. Varsa su asamada kesin cikar. Bence yoktur olmadigini gördügünde de icin rahatlar. Stres yaptikca da olmuyorsundur muhtemelen.

Afiyet olsun canim

Her ihtimale karsi bi idrar testi al yap cnm. Varsa su asamada kesin cikar. Bence yoktur olmadigini gördügünde de icin rahatlar. Stres yaptikca da olmuyorsundur muhtemelen.
Evde test var. Korkuyorum. Eslem de gecikmeyle ogrendim sürpriz şekilde

Bende mecbur aliyorum eve tek tek veriyorum yapicak bisey yok markete gittimide tane bisey alir 2.cisini almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…