Bizim cekmecemiz değil marketimiz varBizim cekmecemiz var abur cubur cekmecesi hergun oraya marketten aliyoruz ama bana hicbir sey kalmiyor
Olsun kalem daha terbiyeliYılların sigara böreği de kalem börek oldu ya
Ama keyfide ayrıdi be helede gece aktivitesinden sonraNo no no sağlığa zararlı o.
Oo havaya da bak demek tükkan sizinBizim cekmecemiz değil marketimiz varama ben bilinçli bir anayim hergun 1 tane çikolata hakkı var kızların eşim isten gelirken getirir
Benim marketim yok ben fakirim bilincli anaBizim cekmecemiz değil marketimiz varama ben bilinçli bir anayim hergun 1 tane çikolata hakkı var kızların eşim isten gelirken getirir
Şimdiki Z kuşağınin elindeki tellerden sadece sigara görseler keşkeOlsun kalem daha terbiyeliTV de yillardir yasak olmayan sigara sahneleri simdi sansürleniyor bacim sasirmamak lazim
Dogru diyorsunŞimdiki Z kuşağınin elindeki tellerden sadece sigara görseler keşke
Canım yaz boyu 25 güne düştü sonra 28 gibi oldu. En son 28 eylulde olmuşum. 33. Gün olduBiz hastanede calisiyorzya kücük bi ihtimal bile olsa kan verip bisey olmadigini görüp rahatliyorz. Sen simdilik mecbur gününü bekliceksin. Ya da yarin bi test al yap icin rahatlasin. Stres yapma cnm. Kilo farklari olustugunda da düzen degisiyor vücutta. Sende sonucta birsürü kilo verdin. Dengesizlik olmasi normal bence döngünde.
Hem fakir hem bilinçsiz olmakta zor be anamBenim marketim yok ben fakirim bilincli ana
Mecbur alip koyuyorum iste eve istedigi zaman cikartiyorum
Afiyet olsun canim ❤31.10.2021 Pazar Yitiksifa 17. Günüm
Menüm
Saat 12.10 da
2 yumurtalı omlet, yarım kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 kırmızı biber, 1 dlm kaşarpeynir
Akşam 18.30 da
6 kaşık köz biber, buğday, ceviz, maydonoz, yogurt karışımlı salata
3 kaşık bulgur pilavı
7 tane misket kadar köfte
1,5 lt su
2 kupa bitki çayı
1 fincan sade türk kahvesi içeceğim az sonra
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Instegramim varda neden linc yicem onu anlamadimHem fakir hem bilinçsiz olmakta zor be anamInstagram da olaydın yemistin linçi
Afiyet olsun canım31.10.2021 Pazar Yitiksifa 17. Günüm
Menüm
Saat 12.10 da
2 yumurtalı omlet, yarım kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 kırmızı biber, 1 dlm kaşarpeynir
Akşam 18.30 da
3 kaşık bulgur pilavı
1,5 lt su
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Her ihtimale karsi bi idrar testi al yap cnm. Varsa su asamada kesin cikar. Bence yoktur olmadigini gördügünde de icin rahatlar. Stres yaptikca da olmuyorsundur muhtemelen.Canım yaz boyu 25 güne düştü sonra 28 gibi oldu. En son 28 eylulde olmuşum. 33. Gün oldu
Afiyet olsun canim31.10.2021 Pazar Yitiksifa 17. Günüm
Menüm
Saat 12.10 da
Akşam 18.30 da
3 kaşık bulgur pilavı
1,5 lt su
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Bu espirim tutmadı demek ki neyse boşverInstegramim varda neden linc yicem onu anlamadim
Evde test var. Korkuyorum. Eslem de gecikmeyle ogrendim sürpriz şekildeHer ihtimale karsi bi idrar testi al yap cnm. Varsa su asamada kesin cikar. Bence yoktur olmadigini gördügünde de icin rahatlar. Stres yaptikca da olmuyorsundur muhtemelen.
Bende mecbur aliyorum eve tek tek veriyorum yapicak bisey yok markete gittimide tane bisey alir 2.cisini almazYusra pandemi zamani supriz yumurtaya sarmisti. Anamizi aglatti o yumurta, kac para harcadik kimbilir. Bu sene baktim hersey cok pahali bimden a101 den küçük cikolatalari paketli sekilde aliyorum. İcinde 10 15 tane oluyor galiba sayiyla veriyorum. En az 1 hafta o sekilde gidiyor. Yine cips isterse illa buyuk paketten az az koyup veriyorum. Çare bulamadik
Valla anlamadimBu espirim tutmadı demek ki neyse boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?