Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende mecbur aliyorum eve tek tek veriyorum yapicak bisey yok markete gittimide tane bisey alir 2.cisini almaz
Benimkiler cok isterdi. Küçük bile ogrenmisti. Ben izin vermedikce sonra babaya halaya babanneye al al demeye basladilar. Boyle daha iyi oldu. Neyseki bu sene babanneyle de cok gorusemedikleri için abur cubur kisitlayabildim

Benimkiler cok isterdi. Küçük bile ogrenmisti. Ben izin vermedikce sonra babaya halaya babanneye al al demeye basladilar. Boyle daha iyi oldu. Neyseki bu sene babanneyle de cok gorusemedikleri için abur cubur kisitlayabildim
Bizde kimse yok canim babanne dede hepsi öldü annem var oda gelirse görüşürüz halasi uzakta ablasi çalışıyor mecbur benle aşır neşir

Bizde kimse yok canim babanne dede hepsi öldü annem var oda gelirse görüşürüz halasi uzakta ablasi çalışıyor mecbur benle aşır neşir
Oyle olunca birseyleri aliskanlik edindirmek daha kolay. Bizde her kafadan ayri bir ses cikar. 4 yildir bunun kavgasini yapiyoruz ama aileler anlamak istemiyor. Bu sene iyi oldu işte. Okul oldugu icin erken uyuyolar, kv de de çalışıyor. Haftasonundan haftasonuna gorusuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…