- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Yap kurtul bisey olmaz. Ben hamile olacagini hic sanmiyorm.Evde test var. Korkuyorum. Eslem de gecikmeyle ogrendim sürpriz şekilde
Benimkiler cok isterdi. Küçük bile ogrenmisti. Ben izin vermedikce sonra babaya halaya babanneye al al demeye basladilar. Boyle daha iyi oldu. Neyseki bu sene babanneyle de cok gorusemedikleri için abur cubur kisitlayabildimBende mecbur aliyorum eve tek tek veriyorum yapicak bisey yok markete gittimide tane bisey alir 2.cisini almaz
Afiyet olsun canim ❤
Sağolun kaptanlarımAfiyet olsun canım
Gelmezse mecbur yapcamYap kurtul bisey olmaz. Ben hamile olacagini hic sanmiyorm.
En son pandemiden baya bir önce gitmiştim oraya dün ne çok kalabalıktıNeyse nasip bi dahaki sefere inşallah
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Ne güzel. Biraksam bizimkiler marketi alacaklar. Sinir koyuyorm mecburen.Bende mecbur aliyorum eve tek tek veriyorum yapicak bisey yok markete gittimide tane bisey alir 2.cisini almaz
Bende mrk ettim suan. Olursan da test yaparsan da haber ver bana. Beklicem sonucu.Gelmezse mecbur yapcam
Bana cok gelmedi canimSağolun kaptanlarımbuğday ve bulgur fazla olmamış dimi yani yerken tereddüt ettim ama yemiş bulundum
Bizde kimse yok canim babanne dede hepsi öldü annem var oda gelirse görüşürüz halasi uzakta ablasi çalışıyor mecbur benle aşır neşirBenimkiler cok isterdi. Küçük bile ogrenmisti. Ben izin vermedikce sonra babaya halaya babanneye al al demeye basladilar. Boyle daha iyi oldu. Neyseki bu sene babanneyle de cok gorusemedikleri için abur cubur kisitlayabildim
Çok şükür kaptanım en az hasarla atlattım bu günü yoksa börekler pideler tatlılar neler neler vardı da hiç canım çekmedi galiba bünyem unuttuBana cok gelmedi canim
Oyle olunca birseyleri aliskanlik edindirmek daha kolay. Bizde her kafadan ayri bir ses cikar. 4 yildir bunun kavgasini yapiyoruz ama aileler anlamak istemiyor. Bu sene iyi oldu işte. Okul oldugu icin erken uyuyolar, kv de de çalışıyor. Haftasonundan haftasonuna gorusuluyorBizde kimse yok canim babanne dede hepsi öldü annem var oda gelirse görüşürüz halasi uzakta ablasi çalışıyor mecbur benle aşır neşir
21 günü gecti degil mi unutmuş olabilir:))Çok şükür kaptanım en az hasarla atlattım bu günü yoksa börekler pideler tatlılar neler neler vardı da hiç canım çekmedi galiba bünyem unuttu
Ben hâla önümde yediklerinde acı hissediyorumÇok şükür kaptanım en az hasarla atlattım bu günü yoksa börekler pideler tatlılar neler neler vardı da hiç canım çekmedi galiba bünyem unuttu
Evet kaptanım bugün normalde 25. Günüm olacaktı o çiğ köfteyi yemeseydim21 günü gecti degil mi unutmuş olabilir:))
Bende unutamiyorm. Sadakatim batsinBen hâla önümde yediklerinde acı hissediyorumkg sorunum olmasaydi yeseydim vs derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?