- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Oo manzara mükemmel. Gelebilsem hayir demezdim.Tarçınlı sütlü türk kahvesi,buyrun beraber içelim
Afiyet olsun canimTarçınlı sütlü türk kahvesi,buyrun beraber içelim
Off çok güzel bi oturup kahveyi hüpleyesim var mis gibiTarçınlı sütlü türk kahvesi,buyrun beraber içelim
Cuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Regl gecikmiş bir tırtıl için bence ideal ne dersiniz
Tebrikler kızlar
Ben uyku sersemi insan okudum ,simdi bir duru insan olmadigi icin rahat ragat isini yapEvde bir sürü isim var. Ama kalkip yapasim yok. Biri beni iteklesin
Hahaha cok sükür beterin beteri var dimiBen uyku sersemi insan okudum ,simdi bir duru insan olmadigi icin rahat ragat isini yap
İstanbul'dayım beklerim vallahi..Oo manzara mükemmel. Gelebilsem hayir demezdim.
Çok sağol,birgün beraberde olur inşaAllah..belki ilerde buluşma falan ayarlarizAfiyet olsun canim
Ahh ne güzel oluyor çocukları bıraktım okula ufaklık kahvaltisini yapıyor bende kahveme gomuldum..hava hafif yağışlı..rüzgarın sesi..Off çok güzel bi oturup kahveyi hüpleyesim var mis gibi
Fırtına öncesi bu..fragman..asıl bölüm cuma günü inşaAllah..Tebrikler kızlar
Benimde öyle..Birde eşim sabaha karşı memleketten geldi,ablamda geldi oda onunla gitmişti..Biri bu odada biri bi odada..Ben şimdi kalkıp sessizce çocuk odasını toparlicam.makinaya çamaşır aticam..Söyler bu mutfagima geçip sabah ıvır zivirlarini makinaya yerleştirir bu çay suyu koyarimmm ohhhEvde bir sürü isim var. Ama kalkip yapasim yok. Biri beni iteklesin
10 yil istanbulda yasadim bende cnm. 5 yil önce tayin istedim. Simdi bende kalkip camasirlarimi mkinaya aticam. Sonra da bi kahve esliginde mutfak islerimi halledicem. Cocuklar uyaninca da evi süpürürüm.İstanbul'dayım beklerim vallahi..
Çok sağol,birgün beraberde olur inşaAllah..belki ilerde buluşma falan ayarlariz
Ahh ne güzel oluyor çocukları bıraktım okula ufaklık kahvaltisini yapıyor bende kahveme gomuldum..hava hafif yağışlı..rüzgarın sesi..
Fırtına öncesi bu..fragman..asıl bölüm cuma günü inşaAllah..
Benimde öyle..Birde eşim sabaha karşı memleketten geldi,ablamda geldi oda onunla gitmişti..Biri bu odada biri bi odada..Ben şimdi kalkıp sessizce çocuk odasını toparlicam.makinaya çamaşır aticam..Söyler bu mutfagima geçip sabah ıvır zivirlarini makinaya yerleştirir bu çay suyu koyarimmm ohhh
Hava yagmurlu olunca benimde aynıEvde bir sürü isim var. Ama kalkip yapasim yok. Biri beni iteklesin
Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah (10:00)
1.5 Yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ywsillik
2 dlm cavdar
Ara
Sutlu kahve
Aksam
1 kase mantar corbasi
5yk et sote
Salata
3yk nohut salatasi
Su: 1 lt spor : sonra ekleyecwgim adimlari cocuklari banyo yaptiracagim dahaZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Gurbettt42
Afiyet olsun canim ❤Sellllllaammmm
Sabah 10.30
1 yumurtalı omlet
Üç zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Bir yk kadar tulum peyniri
İki çay sekkersiz efenim...
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kase tarhana
Üç YK et sote
Bir kase salata
Ara türk kahvesi
Şu iki litre
Spor yarım saat zumba
Gurbettt42
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun ablacim ❤Iyi aksamlar
Pazar Menüm
11.00 civari
1 er kş kısır, menemen
2 sarma
2-3 dil. Domates salatalik
1 dil. Peynir
1 tb sandwich ekm
Ara dibek kahvesi
18.30
1 yumurta
1 dil. Peynir
1 çavdar sandwich ekm.
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Aijoo
Afiyet olsun canim ❤İyi geceler kızlar
31 Ekim menüsü
Kahvalti 9:00
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
2 dlm tbe
Öğle 13.30
Köfte patates sebze tabağı
Ayran yarim dlm sarimsakli ekmek
1 çatal kek
Akşam
Yok
20.00 2 adet portakal draje
Su 2 lt
Spor @Cordeliaa @Aijoo
Eki Görüntüle 2943207
Afiyet olsun canim ❤9 30-10 gibi
1 dilim tb Ekmek domates salatalık yeşillik 1 haşlanmış yumurta 1 tosta yapılmış tavukburger
14 00
1 kepçw şehriye çorbası Salata 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 muz 5 tane üzüm
20 00
5 cevizli bol salata
11653 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Aijoo @Cordeliaa
Spora beni ekleme canım . Kaptan için yazıyorum sporları .sonra seni etiketlemem
Afiyet olsun canim ❤Menü ve spor 31 Ekim
Sabah 10.00
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
Öğle 14.00
1 elma 2 erik
Akşam 18.00
6 kanat mangalda
2 yemek kaşığı atom meze
Yeşil salata
1 meyveli soda
(Atom meze ne derseniz acı biberli yoğurtlu bir yiyecek)
Spor 16.025 adım 1602 puan
E Elif_EylulZipzip- Gurbettt42
Afiyet olsun canim ❤Sabah 11.30
2 yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Akşam 19. 00
Mercimek çorbası
Tavuk sote
Salata
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
Eki Görüntüle 2943227
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canimGünaydın Güzel bir hafta olsun hepimize
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun hepimize
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCuma:93.7
Bugün:92.3
Fark:1.4
Nasil oldu anlayamadim
Günaydın canim ❤Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın canim ❤Günaydın inşallah.Mutlu bir hafta dilerim herkese.
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Ekside olman guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın ablacim ❤Günaydııııın
Günaydın canim birsey mi oldu ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın
Hosgeldin canimGunaydin....Zipzip- benide alirmisiniz...kestane geri döndü
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın canimGünaydın hanımlar nasılsınız ?
Haftasonu eşim evdeydi çocuklar ev dışarı derken telefonu elime alamadım dün kusura bakmayın
Afiyet olsun canimDünkü menümü paylaşmadan yazmak istedim.. Dün sağlıklı kahvaltımı yaptım hanımlar 9-10 arası, 2 gibi yürüyüşe çıktım 1 saate yakın yürüdüm sayılır iyi geldi..
Yarım bardak kefir ve leblebi ara öğün yaptım..
Kayınvalideme geçtim sonra orda ipler koptu benim şekerim düştü.. Hazırda yemeği yoktu bende tambuğday lavaş almıştım peynirli domatesli biberli dürüm yapıp yedim,bitter çikolata yedim derken zar zor toparlandım..
Akşama da onlara uyduğum için geç yemek zorunda kaldım dışardan kızarmış tavuk aldık salatayla onu yedim..
Oğlanlara kıyafet alışverişi yaptık o yüzden gecikti akşam yemeği..
Bugün kaldığım yerden devam ediyorum..
Şeker hastası değilim ama muhakkak şekerle ilgili bi problemim var pandemi öncesi kilo verirken böyle şeyler yaşamıyordum şimdi göz kararmaları,halsizlik yaşıyorum.. Şimdi aç karnına şekerimi ölçeceğim.. Tartılıp kilomu da yazarım
Cuma:93.7
Bugün:92.3
Fark:1.4
Nasil oldu anlayamadim
Cuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Eksiler çok güzel kızlar tebrik ederim
Tabi ki kötü kokuyor oncesindeki Muhabbete sasirrdim, gece seysi falan . Yoksa ben de cevremdekiler de sigara icmez . Icen birinin kokusundan bile cok rahatsiz oluyorum.@Li_zigi @Zeynebim2020 sigara kötü kokmuyor mu? Neden şaşırdınız?
Anladim herkesin sartlari farkli tabi, oldugum yerde imkanlar daha farkli bakici sorunu yok, kresler uygun cocuklara gore dizayn edilmis. Bide anne icin 3 yil cocuk izni veriliyor.Benimde sana niyeki diyesim geliyor. Bakici sorunu oluyor calisan anne olmak malesef cok zor. Zor bir sezeryan gecirdim bi de. Diren takildi toparlanmam zaman aldi. Artik cocuklarimi belli bi yasa getirip, gezmek eglenmek onlara maddi manevi bi gelecek hazirlamaktan baska bisey istemiyorm. Büyük oglum 1.5 yasinda krese baslamak zorunda kaldi. Kücügü icin annemin oldugu sehire tasindik annem bakiyor simdi ikisine de. Ama 3. Olursa artik bakamaz o da cok yoruldu.
Dikkat et canım sağlığın önemli şekerin düşmüşCuma günü 93.7
Bugün 94.5 +800 var ama sebebini yazdım dün geç yediğimden kaynaklı..
Şekerde açık 97 çıktı100 üstü açlıkta sıkıntı
Bakalım ne yapacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?