Cumaya kadar halledersin canimCuma günü 93.7
Bugün 94.5 +800 var ama sebebini yazdım dün geç yediğimden kaynaklı..
Şekerde açık 97 çıktı100 üstü açlıkta sıkıntı
Bakalım ne yapacağım..
Artın baya fazlaymis canim cumaya eksi gelirsin atarsin ödemleriCuma günü 93.7
Bugün 94.5 +800 var ama sebebini yazdım dün geç yediğimden kaynaklı..
Şekerde açık 97 çıktı100 üstü açlıkta sıkıntı
Bakalım ne yapacağım..
Cuma :75,9
Bug0n :75,3
Fark :-600
Daha fazla bekleyemedim
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra @Cordeliaa
Cuma:93.7
Bugün:92.3
Fark:1.4
Nasil oldu anlayamadim
Hosgeldin canim tekrarGunaydin....Zipzip- benide alirmisiniz...kestane geri döndü
Ne guzel eksiler masallahCuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Regl gecikmiş bir tırtıl için bence ideal ne dersiniz
Teşekkür ederim canım.. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim aslında diyetisyen desteği alsam iyi olacak.. En azından şekerle ilgili bi sorunum varsa ona yönelik program verir. Çocuklarla hastane işi zorlar emanet edecek kimsem yok.. biraz daha evde takılayım da olmazsa mecbur giderim ileri günlerde..Dikkat et canım sağlığın önemli şekerin düşmüş
Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecburTeşekkür ederim canım.. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim aslında diyetisyen desteği alsam iyi olacak.. En azından şekerle ilgili bi sorunum varsa ona yönelik program verir. Çocuklarla hastane işi zorlar emanet edecek kimsem yok.. biraz daha evde takılayım da olmazsa mecbur giderim ileri günlerde..
Şimdiki aklım olsa asla bu hallere düşmezdim hep kilomu korumaya çalışırdım
Yemene dikkat et canim, benim annem de diyabet hastası sürekli tatlı şeylere yöneliyor şeker çok zorluyor, inşallah sıkıntısız bir şekilde halledersin,istediğin hedefe ulaşınca şekerin yok olur belki, ilaç kullaniyormusun şeker içinTeşekkür ederim canım.. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim aslında diyetisyen desteği alsam iyi olacak.. En azından şekerle ilgili bi sorunum varsa ona yönelik program verir. Çocuklarla hastane işi zorlar emanet edecek kimsem yok.. biraz daha evde takılayım da olmazsa mecbur giderim ileri günlerde..
Olsun bak bir yerden basladin, artik yavas yavas düzelecek.Teşekkür ederim canım.. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim aslında diyetisyen desteği alsam iyi olacak.. En azından şekerle ilgili bi sorunum varsa ona yönelik program verir. Çocuklarla hastane işi zorlar emanet edecek kimsem yok.. biraz daha evde takılayım da olmazsa mecbur giderim ileri günlerde..
Gecmis olsun kaptanim, bizimkilerde de vardi öksuruk bak sogan zencefil iciriyorum faydasi oldu sanki.Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Gecmis olsun canimBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Sabitim ama acaba sabit miyim
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelir
Sabitsin cuma 68.0 din :)Sabitim ama acaba sabit miyimCuma gunku kilomu hatirlamiyorum
Günaydın canim ❤Günaydın canlar
Sagol canim durup durup tekrarlarmi sinir oldumOlsun bak bir yerden basladin, artik yavas yavas düzelecek.
Gecmis olsun kaptanim, bizimkilerde de vardi öksuruk bak sogan zencefil iciriyorum faydasi oldu sanki.
Sabit miyim emin degilim kaptanim, Cuma kactim neydim hatirlamiyorum.Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelir
Geçmiş olsun canım çok zor ya çok çekti çocuklar bu hastalıktan bi atlatamadilar benimkilerde öyleBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Geçmiş olsun canımBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?