Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma günü 93.7
Bugün 94.5 +800 var ama sebebini yazdım dün geç yediğimden kaynaklı..
Şekerde açık 97 çıktı 100 üstü açlıkta sıkıntı
Bakalım ne yapacağım..
Artın baya fazlaymis canim cumaya eksi gelirsin atarsin ödemleri

Cuma :75,9
Bug0n :75,3
Fark :-600
Daha fazla bekleyemedim
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra @Cordeliaa

Cuma:93.7
Bugün:92.3
Fark:1.4
Nasil oldu anlayamadim

Gunaydin.... Zipzip- benide alirmisiniz...kestane geri döndü
Hosgeldin canim tekrar
Cuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Regl gecikmiş bir tırtıl için bence ideal ne dersiniz
Ne guzel eksiler masallah

Dikkat et canım sağlığın önemli şekerin düşmüş
Teşekkür ederim canım.. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim aslında diyetisyen desteği alsam iyi olacak.. En azından şekerle ilgili bi sorunum varsa ona yönelik program verir. Çocuklarla hastane işi zorlar emanet edecek kimsem yok.. biraz daha evde takılayım da olmazsa mecbur giderim ileri günlerde..
Şimdiki aklım olsa asla bu hallere düşmezdim hep kilomu korumaya çalışırdım

Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur

Yemene dikkat et canim, benim annem de diyabet hastası sürekli tatlı şeylere yöneliyor şeker çok zorluyor, inşallah sıkıntısız bir şekilde halledersin,istediğin hedefe ulaşınca şekerin yok olur belki, ilaç kullaniyormusun şeker için

Olsun bak bir yerden basladin, artik yavas yavas düzelecek.
Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Gecmis olsun kaptanim, bizimkilerde de vardi öksuruk bak sogan zencefil iciriyorum faydasi oldu sanki.

Olsun bak bir yerden basladin, artik yavas yavas düzelecek.

Gecmis olsun kaptanim, bizimkilerde de vardi öksuruk bak sogan zencefil iciriyorum faydasi oldu sanki.
Sagol canim durup durup tekrarlarmi sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…