- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Benim telefon da samsungtu samsung wearabledan eslestirdim benkızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı? @Cordeliaaaypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...
Cumaya eksiler gelir canim
Sagol canim ya valla delircem sanirim sanki karda yatmis köhköhGecmis olsun canim
Olsun ya kendime inancim artti gidecek bu kilolar gr gr da olsa.Sabitim ama acaba sabit miyimCuma gunku kilomu hatirlamiyorum
Sagol canim sizede gecmis olsunGeçmiş olsun canım çok zor ya çok çekti çocuklar bu hastalıktan bi atlatamadilar benimkilerde öyle
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Sagol canimGeçmiş olsun
Sağol canımSagol canim sizede gecmis olsun
Sagol canim
Tebrikler canımCuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Regl gecikmiş bir tırtıl için bence ideal ne dersiniz
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canımBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Sagol canimTebrikler canım
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım
Cuma:93.7
Bugün:92.3
Fark:1.4
Nasil oldu anlayamadim
Cuma 78.1
Pazartesi 77.8
Fark -300 Gr
Regl gecikmiş bir tırtıl için bence ideal ne dersiniz
Harikasınız kizlar
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
Geçmiş olsun canım öksürük kolay kolay geçmiyor inşallah rahatlatan bir ilaç verir doktorSagol canim
Bende çorabim ıslak yagmurlu bide havaAyy yürüyemiyorum
Sagol canimGeçmiş olsun canım öksürük kolay kolay geçmiyor inşallah rahatlatan bir ilaç verir doktor
Cardiomu çarptiAyy yürüyemiyorum
Oooooİte kalka kilo vermeye çalışıyorum kilolarımı ayagımla itiyorumla bi düş in aşagıyaa 74 e düş diyom
Gecmis olsun...benim kizda hastaydi bi bademcik bi grip...bir haftadir gripti geçmedi burun akintisi acile girtik faranjit olmus...gene aldik antibiyotik geldik...3 defa icti akinti cok azaldi...burun silmekten burun acmaktan bikmistik artik.yara oldu burnu cocugun...kış gelmeden hastalıklar geldiBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Sagol canim sizede gecmis olsunOooooWilma11 79-80 bandindan kurtulmuşsun daha ne olsun...harikasin...
Gecmis olsun...benim kizda hastaydi bi bademcik bi grip...bir haftadir gripti geçmedi burun akintisi acile girtik faranjit olmus...gene aldik antibiyotik geldik...3 defa icti akinti cok azaldi...burun silmekten burun acmaktan bikmistik artik.yara oldu burnu cocugun...kış gelmeden hastalıklar geldi
Hoş geldin canım ben tostombalakanne nick degistirdimGunaydin....Zipzip- benide alirmisiniz...kestane geri döndü
Noldu canım bir yerin mi ağrıyorAyy yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?