- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende baslamak istiyorum ama mantigim sacamalama diyor su icmek yokta mercimek corbasida sivi degil mi diyorEvet canım sadece seviye 8 de tuzsuz salça olması gerekiyor diye hatırlıyorum
Ooo kimler gwlmisGünaydın kizlar
Gitmiycem zatenGuzel eski cqnim
Kiz cocugu nasil yapcan esin ikna oldu mubirgun bakmadilar fikirden sogudun millet bakicilarlq kresle ugrasiyor kimsesi yok yaninda sukret
Niye herseyi maaile yapıyorsunuz ben gorumcenin arkadasi olsaydim gelinleri kocalari vs varken gitmek istemezdim oturun evinizde
Masllah kaptan
Super canim regl bide
Nice yaslara canim ogluna
Cok guz3l eski
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
InsaAllah canım elbiselerimin fermuarlari artık çok rahat kapanıyor 2 hafta sonra 60 i görürüm belki kismetseCumaya bomba bir rakam geliyor o zaman inşallah canım
Çok sağol canımGuzel eski cqnim
Kiz cocugu nasil yapcan esin ikna oldu mubirgun bakmadilar fikirden sogudun millet bakicilarlq kresle ugrasiyor kimsesi yok yaninda sukret
Niye herseyi maaile yapıyorsunuz ben gorumcenin arkadasi olsaydim gelinleri kocalari vs varken gitmek istemezdim oturun evinizde
Masllah kaptan
Super canim regl bide
Nice yaslara canim ogluna
Cok guz3l eski
Ben cocuk nörologuna dahi danistim. Acaba cisinin geldigini anlamiyor mu diye süphelenmistim. O durum cok agir engeli olan cocuklarda oluyor endise etme dedi. Hazir degilse sen zorla alistiramazsin dedi bana da. Benim gibi birilerinin daha olmasi beni rahatlatti.Sagol canim
Sagol canim
Bilirim o durumu yapışık ikiz gibiydik memeyle bizde 2bucuk yasinda kestim 1hafta zaman ver alişıcaktir
Guzel eksi canim tebrikler
Guzel eksin canim
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere
Sagol canim sorayim
Ne emzik nede biberon kullandik bizde
Gecen doktora sordum benimkide 3yasinda hâla öğrenmedi istemiyorsa zorlamayin diyo
Eksin cok guzel canim tebrikler
İkisini de kullandik emziği dışarda düştü dişlerinin üzerine hatta bir dişi kökten çıktı o Aman doktor emzik kullanması dişlerine zarar dedi biberonu da kullanmasın dedi ama ikisi arasında tercih yapmak durumunda kaldık normalde önce biberonu bıraktirip sonra emziktn kurtulmam gerekiyordu 3. Çocuk olursa ikisinede alıştırmicamNe emzik nede biberon kullandik bizde
Görürsün canım 59 bile gelirInsaAllah canım elbiselerimin fermuarlari artık çok rahat kapanıyor 2 hafta sonra 60 i görürüm belki kismetse
Kuzum çorbaları normalde unla kivamlandiriyoruz ya artık un olmadığı için suyunu az katınca koyu kıvamlı oluyor sıvı gibi durmuyorBende baslamak istiyorum ama mantigim sacamalama diyor su icmek yokta mercimek corbasida sivi degil mi diyor
Bende daha baslamadim canim aralikta 3yasina gircek zamani var diyorum bende doktor dedigine goreBen cocuk nörologuna dahi danistim. Acaba cisinin geldigini anlamiyor mu diye süphelenmistim. O durum cok agir engeli olan cocuklarda oluyor endise etme dedi. Hazir degilse sen zorla alistiramazsin dedi bana da. Benim gibi birilerinin daha olmasi beni rahatlatti.
Gece alıyor biberon canım gündüz normal koca insan gibi besleniyor gündüz sütte içmiyor gece sadeceCocuklari aliskanliklarindan vazgecirmek cok zor oluyor. Bende zorlamadim artik. Ayrica cok ta yoruldum. Ilk basta pipetli bardaklara gecis yap istersen böyle ilgisini cekecek karakterlerin oldugu güzel bi bardak al. Yavas yavasta normal bardakla icirmeye calisirsin sütünü.
Ay hayali bile çok güzel canımGörürsün canım 59 bile gelir
Aralikli olarak hep denedim. Ama hic basarili olamadim. Suan da bile hala tuvalete gitmek istemiyor.Bende daha baslamadim canim aralikta 3yasina gircek zamani var diyorum bende doktor dedigine gore
Nasılsın balım nasıl gidiyor diyet hayatOoo kimler gwlmis
Gece beslenmesini zaten kesinlikle kesmen gerekiyor cnm. Reflü yapar bu yastan sonra. Su ver gece kalkarsa. Artik araliksiz uyuma yasi geldi bizimkilerin hatta gecti bile.Gece alıyor biberon canım gündüz normal koca insan gibi besleniyor gündüz sütte içmiyor gece sadece
O kadar kurcalamiyorum yoksa işin içinden cikilmiyorBende baslamak istiyorum ama mantigim sacamalama diyor su icmek yokta mercimek corbasida sivi degil mi diyor
Korkuyolar ve daha hazir degiller canim ben ciş kilodu oturak hersey aldim ama yokAralikli olarak hep denedim. Ama hic basarili olamadim. Suan da bile hala tuvalete gitmek istemiyor.
Aynen canım kesmen lazım 2 gündür uğraşıyorum bakalım ne kadar sürecekGece beslenmesini zaten kesinlikle kesmen gerekiyor cnm. Reflü yapar bu yastan sonra. Su ver gece kalkarsa. Artik araliksiz uyuma yasi geldi bizimkilerin hatta gecti bile.
Aynen aynen bende aldim. Dogru zamani beklicem artik bende. Allah yardimcimiz olsunKorkuyolar ve daha hazir degiller canim ben ciş kilodu oturak hersey aldim ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?