Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gitmiycem zaten cuma günü inşallah izin alıcam iyi olur benim için bu bie ilkk degildi bi gün de degil
Anaokula gidecek seneye inşalah inşallah inşallah

Cumaya bomba bir rakam geliyor o zaman inşallah canım
InsaAllah canım elbiselerimin fermuarlari artık çok rahat kapanıyor 2 hafta sonra 60 i görürüm belki kismetse
Çok sağol canım

Ben cocuk nörologuna dahi danistim. Acaba cisinin geldigini anlamiyor mu diye süphelenmistim. O durum cok agir engeli olan cocuklarda oluyor endise etme dedi. Hazir degilse sen zorla alistiramazsin dedi bana da. Benim gibi birilerinin daha olmasi beni rahatlatti.

Ne emzik nede biberon kullandik bizde
İkisini de kullandik emziği dışarda düştü dişlerinin üzerine hatta bir dişi kökten çıktı o Aman doktor emzik kullanması dişlerine zarar dedi biberonu da kullanmasın dedi ama ikisi arasında tercih yapmak durumunda kaldık normalde önce biberonu bıraktirip sonra emziktn kurtulmam gerekiyordu 3. Çocuk olursa ikisinede alıştırmicam

Bende daha baslamadim canim aralikta 3yasina gircek zamani var diyorum bende doktor dedigine gore

Gece alıyor biberon canım gündüz normal koca insan gibi besleniyor gündüz sütte içmiyor gece sadece

Gece alıyor biberon canım gündüz normal koca insan gibi besleniyor gündüz sütte içmiyor gece sadece
Gece beslenmesini zaten kesinlikle kesmen gerekiyor cnm. Reflü yapar bu yastan sonra. Su ver gece kalkarsa. Artik araliksiz uyuma yasi geldi bizimkilerin hatta gecti bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…