Ben hazir alacagim marketten.tok tutar. güzel olur. senin tarif nasıl?
içeriğini oku ama. bazen şu ekmeği bu ekmeği diyorlar ama içerisi farklı oluyor.Ben hazir alacagim marketten.
Aleykümselam canım ay çok yoğun geçiyor bu günler bakamıyorum buraya pek dikkat etmeye çalışıyorum94bassuk
gezegenfeza
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz
Selam kızlar nasılsınız? An itibariyle ödem atıcı , bağırsak çalıştırıcı ne biliyorsanız yapın
Ben de kiraz sapı cayini içemm
Bence spor birinciligini yine_Zeze kaptı . Bizim coook kilo vermek disinda yapacak birseyimiz yok
Bana iyi gelecek şeyleri tüketmiyorum anladımaslında yeşil çay soğuk mizaçlıdır. siyah çay sıcak mizaçlı.
Spporr yooohAç karna : türk kahve tarçınlı
11.00
Haşlanmış yumurta 1.5
4zeytin
Domates
Salatalık
Kaşar peynir
Çay
1 Bugday ekmek
17.30
1.5 kepçe kurufasulye
Cacık
2 litre su
Kefir (sumak pulbiber limon)
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Maalesef kuzum kasığım ağrıyo regl ağrım başladı hafiften oyüzden yapamıcamSpporr yoooh
Afiyst olsun canım
Tamda onları diyorumAbla senden sonra markete baktim da , Cekirdekten unsuz ekmekler var, icin de cekirdek kabak cekirdegi , baska baska tohumlar da var.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum
Açım94bassuk
gezegenfeza
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz
Selam kızlar nasılsınız? An itibariyle ödem atıcı , bağırsak çalıştırıcı ne biliyorsanız yapın
Ben de kiraz sapı cayini içemm
Bence spor birinciligini yine_Zeze kaptı . Bizim coook kilo vermek disinda yapacak birseyimiz yok
Tamam canım geçmiş olsunMaalesef kuzum kasığım ağrıyo regl ağrım başladı hafiften oyüzden yapamıcam
Ben kullanıyorum .Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep
Tam buğday ekmeği ile karşılastirdim. Kilo vermek istiyorsak ( mercimek ekmeği , yulaf vs ) yine eski ekmek yeme alışkanlığımızdaki gibi çok yememek gerekiyor. Yulafın da güzelliği o bence tarifler 2-3 kaşıkla yapıp bitiriliyor.Kizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
İyi ki doğdunGunaydin
Hayirli cumalar
Bugun dogumgunu cocuguyumkac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize
İyiki doğdun canımGunaydin
Hayirli cumalar
Bugun dogumgunu cocuguyumkac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?