Mercimek ekmeği de yapiyordum onu da sevmiştim belki de o yüzden sevdim bunu da sende bir dene bakalım seversin belki nohutlu olanı daha çok.Ben de mercimek ekmek yaptım. Süper diyemem. Ekmek tadı beklentisinde olduğum için öyle diyorum. Tahin ekmekten biraz iyi , yulaf kepeğinden bence çok farklı değil. Nohut ekmeği hiç denediğimi hatırlamıyorum onu da bir deneyim
Daha da pırasa yemem der misimMercimek ekmeği pırasalı çok güzel oluyor :) Pırasa pırasa olalı bu kadar konuşulmadı yalnız :))
geçen yıl şurup şeklinde olanı almıştım. alacaksan tablet al ama. çünkü şurup tatlımsı olduğu için acıktırıyor.Kızlar aranızda bromelain kullanan var mı
Evet tablet olanlar dan almayı düşünüyorum sanırım çok ödem tutuyorum dukan içeceği yapıyorum sürekli onunla gidiyor giden yoksa gitmiyorgeçen yıl şurup şeklinde olanı almıştım. alacaksan tablet al ama. çünkü şurup tatlımsı olduğu için acıktırıyor.
yazın sıcaklarda çok ödem oluyor ama şu an ödemin varsa sana tavsiyem beslenmene çok dikkat et. mesela fazla tuz tüketme. bazı besinler de çok ödem tutar. domates falan... suyu da mizacına göre içmen lazım.Evet tablet olanlar dan almayı düşünüyorum sanırım çok ödem tutuyorum dukan içeceği yapıyorum sürekli onunla gidiyor giden yoksa gitmiyor
Tamam canım teşekkür ederim denicem inşaAllahNe ettin seennnn neyse atladigin iplerle yanmıştır inşallah
Aslında çok daha cesitlendirilebilir ben kendimce söyle yaptım geceden 2 bardak nohut ıslattım
Bunu blender a alıyoruz içinde 1 tane yumurta Biraz tuz biraz kabartma tozu biraz kimyon 1 kaşık yağ ben chia koydum değişik olsun diyebiraz su kıvamını açmak için sonra yağlı kağıt serdim kek kalıbına döktüm canım yaklaşık 30 40 dk pisti firinda dene bence az malzeme ve çok lezzetli
HoşgeldinizKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Nisa
Yaşınız :36
Boyunuz :1.67
Kilonuz :88.5
Mesleğiniz : ev hanımı
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim
Hedef Kilonuz : 75
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissedebilmek için
Afiyet olsun canımMerhaba
Menum
Sabah 11.30
Kuru domatesli kapya biberli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarim avokado
Aksam 16.00
1 kase yogurt corbasi
Yarim patlican yemegi
Yarim et kavurmasi
Su 2lt olur heralde
Spor Avmdeydik 30 dk veya daha fazla yurumusumdur yemegide orda yedik ev usulu buldugumu yedim
Ellssa Boncuk2307
_Zeze
Afiyet olsun canımMerhaba
Menum
Sabah 11.30
Kuru domatesli kapya biberli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarim avokado
Aksam 16.00
1 kase yogurt corbasi
Yarim patlican yemegi
Yarim et kavurmasi
Su 2lt olur heralde
Spor Avmdeydik 30 dk veya daha fazla yurumusumdur yemegide orda yedik ev usulu buldugumu yedim
Ellssa Boncuk2307
_Zeze
Afiyet olsun canımSabah 9 30
1 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
2 kasik Menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ogle 13 30
1 porsiyon yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ev yapımı yoğurtla ayran
2 dilim nohut ekmeğinden
2 tane etsiz cig kofte
Marul
Akşam 18 00
1 tabak kıymalı kuru fasulye
Cacık ve salata
1 dilim nohut ekmek ( gece bizim odanin önünden geçmenizi tavsiye etmem)
Toplam yaklaşık 1500 kalori
Protein: 64.2 g
Karbonhidrat: 120.1 g
Yağ: 60.8 g
Su 3 lt ye tamamlarım
Dün regl oldum bugün çok ağrım var spor yapamadım ilerleyen saatlerde geçerse yapar yazarım
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Afiyet olsun canım1 Mayıs
Sabah ( toplam 850 kalori)
1 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Mercimek ekmeği
1 küçük elma
16
2 hurma+ 6 badem
17.30
Mantar çorba
Tavuk + salata
Kaloriyi 1600 önerdi chatgpt ama ben 1400 hedefliyorum. Çünkü 1600 ile sadece 350 kalori açık oluyor. En azından 500 kalori açık olsun
Spor 4000 adım
17 dk Leslie
15 dk Ebru Şallı ile karın egzersizi
Boncuk2307 Ellssa
_Zeze
Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acepyazın sıcaklarda çok ödem oluyor ama şu an ödemin varsa sana tavsiyem beslenmene çok dikkat et. mesela fazla tuz tüketme. bazı besinler de çok ödem tutar. domates falan... suyu da mizacına göre içmen lazım.
senin burcun neydi?
Ben balığım ne kadar içmem gerekiyoryazın sıcaklarda çok ödem oluyor ama şu an ödemin varsa sana tavsiyem beslenmene çok dikkat et. mesela fazla tuz tüketme. bazı besinler de çok ödem tutar. domates falan... suyu da mizacına göre içmen lazım.
senin burcun neydi?
sen demevi mizaçsın. toprak grubusun. sen norma düzeyde yani kilona göre yine 2 lt falan içersin. çünkü çay, kahve falan da içiliyor. tuzu az tüketmen gerekiyor bu mizaçta. sana iyi gelecek sıcak içecekler yeşil çay ve mate çayı falan.Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep
Ay teşekkür ederimsen demevi mizaçsın. toprak grubusun. sen norma düzeyde yani kilona göre yine 2 lt falan içersin. çünkü çay, kahve falan da içiliyor. tuzu az tüketmen gerekiyor bu mizaçta. sana iyi gelecek sıcak içecekler yeşil çay ve mate çayı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?