Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1 mayıs menüm:

12.00 1 kepekli lavaş arasında 2.5 yumurta ve 2 kaşık çökelek ile sahan yumurta, 1/4 avokado, hardal

14.00 4 tane kurabiye (chatgpt ye yaptığım tarifi girip hesaplattım, 200 kalori etti toplam bu kaçak, sağlıksız bir 200 kalori)

18.00 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata, 2 kaşık sebzeli makarna

akşam flat white içeceğim büyük ihtimalle.

spor: 500 ip atlama, 6 dk karın antrenmanı
bu seferlik adımlarımı yarın atayım izninizle.
suyu da 2.5 lt ye tamamlarım.

Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307

Mercimek ekmeği de yapiyordum onu da sevmiştim belki de o yüzden sevdim bunu da sende bir dene bakalım seversin belki nohutlu olanı daha çok.
Mercimek ekmeği pırasalı çok güzel oluyor :) Pırasa pırasa olalı bu kadar konuşulmadı yalnız :))
Daha da pırasa yemem der misim

Sabah 9 30
1 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
2 kasik Menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Ogle 13 30
1 porsiyon yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ev yapımı yoğurtla ayran
2 dilim nohut ekmeğinden
2 tane etsiz cig kofte
Marul

Akşam 18 00
1 tabak kıymalı kuru fasulye
Cacık ve salata
1 dilim nohut ekmek ( gece bizim odanin önünden geçmenizi tavsiye etmem )

Toplam yaklaşık 1500 kalori
Protein: 64.2 g

Karbonhidrat: 120.1 g

Yağ: 60.8 g

Su 3 lt ye tamamlarım
Dün regl oldum bugün çok ağrım var spor yapamadım ilerleyen saatlerde geçerse yapar yazarım

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

geçen yıl şurup şeklinde olanı almıştım. alacaksan tablet al ama. çünkü şurup tatlımsı olduğu için acıktırıyor.
Evet tablet olanlar dan almayı düşünüyorum sanırım çok ödem tutuyorum dukan içeceği yapıyorum sürekli onunla gidiyor giden yoksa gitmiyor

1 Mayıs

Sabah
( toplam 850 kalori)
1 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Mercimek ekmeği
1 küçük elma

16
2 hurma+ 6 badem

17.30
Mantar çorba
Tavuk + salata

Kaloriyi 1600 önerdi chatgpt ama ben 1400 hedefliyorum. Çünkü 1600 ile sadece 350 kalori açık oluyor. En azından 500 kalori açık olsun

Spor 4000 adım
17 dk Leslie
15 dk Ebru Şallı ile karın egzersizi

Boncuk2307 Ellssa
_Zeze

Evet tablet olanlar dan almayı düşünüyorum sanırım çok ödem tutuyorum dukan içeceği yapıyorum sürekli onunla gidiyor giden yoksa gitmiyor
yazın sıcaklarda çok ödem oluyor ama şu an ödemin varsa sana tavsiyem beslenmene çok dikkat et. mesela fazla tuz tüketme. bazı besinler de çok ödem tutar. domates falan... suyu da mizacına göre içmen lazım.
senin burcun neydi?

Tamam canım teşekkür ederim denicem inşaAllah

Hoşgeldiniz

Afiyet olsun canım

Kahvaltı yapmadım 9 gibi 1 lokma ekmek 1 dilim sucuk yedim ilaç içmek için

15.00 de (misafirlikte)
Makarnalar börekler sarmalar havada uçtu

19.30 1 avuç fındık(kavrulmuş)

Sade kahve ve maden suyu içip Leslie yapacağım kaç dk yaptığımı yazarım

Suyu da az sonra eklerim

Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep

Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep
sen demevi mizaçsın. toprak grubusun. sen norma düzeyde yani kilona göre yine 2 lt falan içersin. çünkü çay, kahve falan da içiliyor. tuzu az tüketmen gerekiyor bu mizaçta. sana iyi gelecek sıcak içecekler yeşil çay ve mate çayı falan.

Ay teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…