sen balgamisin. yani su grubu. suyu 1 ya da kilona göre 1,5 lt içebilirsin. fazlası sende ödem yapar ve kilo vermeni engeller. vücudu soğutur çünkü. suyun içine tarçın falan atarsan çok iyi olur. suyun mizacını ısıtır çünkü.Ben balığım ne kadar içmem gerekiyor
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum
Hedefine kolaylıkla ulaşmanı dilerimKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Nisa
Yaşınız :36
Boyunuz :1.67
Kilonuz :88.5
Mesleğiniz : ev hanımı
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim
Hedef Kilonuz : 75
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissedebilmek için
Evet. Bir pırasa rüzgarı esiyorMercimek ekmeği pırasalı çok güzel oluyor :) Pırasa pırasa olalı bu kadar konuşulmadı yalnız :))
bugün ben de pazardan taze sarımsak aldım. çok seviyorumPerşembe menüm
12:30
2 haşlanmış yumurta
Lor
Sivas peyniri
Kaymak
zeytin
Domates salatalık yeşil biber soğan
18:30
Az dolma
Uydurmasyon cacığımsı yoğurt çorbası gibi bişey
İçeriğini hemen yazayım: Haşlanmış dövme yeşil mercimeğe soğuk yoğurt ekledim. 1 yeşil sarımsa 2 salatalık doğradım. Nefis bişey oldu.
Spor
60 dk yürüyüş
30 dk esneme hareketleri
_Zeze Boncuk2307
pırasalı börek, pırasalı pankek, pırasalı omlete bayılırımHedefine kolaylıkla ulaşmanı dilerim
Evet. Bir pırasa rüzgarı esiyor
Dün menüyü buraya yazdiktan sonra bi takim günahlar islendi.Rakip takımdansan yanlislikla , istemsizce kilo aldırıcı ve iştah açıcı tavsiyelerde bulunmayayim da
Olur seni motive edecekse müsait oldukça yorum yaparimm
Ben de Yayimsen balgamisin. yani su grubu. suyu 1 ya da kilona göre 1,5 lt içebilirsin. fazlası sende ödem yapar ve kilo vermeni engeller. vücudu soğutur çünkü. suyun içine tarçın falan atarsan çok iyi olur. suyun mizacını ısıtır çünkü.
Oda güzel oluyor canım aslinda yani ben şimdi nohut yaptım aslinda protein için yulaf da olueKizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
ben günde en az 2 litre su içiyorum 3 3.5 biıe oluyor bazensen balgamisin. yani su grubu. suyu 1 ya da kilona göre 1,5 lt içebilirsin. fazlası sende ödem yapar ve kilo vermeni engeller. vücudu soğutur çünkü. suyun içine tarçın falan atarsan çok iyi olur. suyun mizacını ısıtır çünkü.
Afiyet olsun canımPerşembe menüm
12:30
2 haşlanmış yumurta
Lor
Sivas peyniri
Kaymak
zeytin
Domates salatalık yeşil biber soğan
18:30
Az dolma
Uydurmasyon cacığımsı yoğurt çorbası gibi bişey
İçeriğini hemen yazayım: Haşlanmış dövme yeşil mercimeğe soğuk yoğurt ekledim. 1 yeşil sarımsa 2 salatalık doğradım. Nefis bişey oldu.
Spor
60 dk yürüyüş
30 dk esneme hareketleri
_Zeze Boncuk2307
Slip bi deneyim bakalim.Oda güzel oluyor canım aslinda yani ben şimdi nohut yaptım aslinda protein için yulaf da olue
Yulafla yumurtayı karıştırıp tost makinesinde pişiriyordum lavaş gibi güzel oluyordu . Ekmek gibi yapmadım hiç güzel olur benceKizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
sen safravisin yani ateş grubusun. senin bol su içmen gerek. vücudun sıcak ve kurudur.Ben de Yayimve su icmek aklima bile gelmiyor
tok tutar. güzel olur. senin tarif nasıl?Kizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
ben 1,5 lt içiyorum. yeterli oluyor. çünkü günde ortalama 4 fincan da çay ve kahve içiyorum.ben günde en az 2 litre su içiyorum 3 3.5 biıe oluyor bazen
Afiyet olsun canım
Bende bi yeşil çay var 1 -2 fincan içiyorumben 1,5 lt içiyorum. yeterli oluyor. çünkü günde ortalama 4 fincan da çay ve kahve içiyorum.
aslında yeşil çay soğuk mizaçlıdır. siyah çay sıcak mizaçlı.Bende bi yeşil çay var 1 -2 fincan içiyorum
kahve ve siyah çay tüketmiyorum hiç
Suyada abanıyormuşum onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?