Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel bir menü olmuş canım özellikle cumartesi için :) Spor efsooo
Afiyet olsun canım. Öğlen, cumartesi kaçamağı olsun :)
Ayy ben bugün menü yazmayacağım arkadaşlarla pikniğe gittik yok yoktu yedik
Yarından itibaren dikkat edeceğim inşAllah belmayne
Hımm dostlarla yenen keyifli yemekler yağ olmasın, kan olsun, can olsun. Yarından itibaren sıkı tutalım canım :))

10 Mayıs Cumartesi

12.00:

2 adet çilek,
bir avuç çiğ badem,
yarım avuç Antep karası,
180 ml Cappuccino

16.00:
Ev yapımı pizza (tabanı organik undan incecik hamur, neredeyse lavaş inceliğinde. Üstünde yeşil ve kırmızı biber, kaşar, lor, sucuk)
2 bardak maden suyu erik suyu karışımı ( erik suyu ev yapımı, şekersiz)
2 kaşık mantı (oğluma yapmıştım, tadına baktım :)

Su: 2 lt
Spor: Sabah 30 dk + akşam 50 dk yürüyüş (akşamki yürüyüş koşuyla karışıktı.) (toplamda 10.898 adım)

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Ama yormuşsun kendini hemde az yemişsin yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi

Senin bolkon konuşmana da bayıldımmm. İlk kaptanlığın hayırlı olsun ve güzel kaptanlık yapacaksin anladım
Başarılar diliyorum
Eee o zaman iyi olan mavi takım kazansın

Ama yormuşsun kendini hemde az yemişsin yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi

Aa ne uyuması anacım. Cumartesi gecesi yaanii. Şimdi bir film aç, yanına da talişko atıştırmalıklar
harika bir hafta olacak belli oldu tam da acıktım ne yesem ne yemesem diye mutfağa gittim 1 bardak su içtim geldim bi bakınayım dedim. Açlığımı unutturdunuz

Kıskanma çalış seninde olsun yarın yaparsın sen inanıyom sana
Kocam evde adam evde oldumu totom yer görmüyo pazartesi arrtıkkk 45 dk anca zamanım oluyo oğlum fazla rahat vermiyo ekşili hamur mayaladım şincuk yarına kadar şişsinn o çok iyi iştahımı kapatıyor kahvaltıda

harika bir hafta olacak belli oldu tam da acıktım ne yesem ne yemesem diye mutfağa gittim 1 bardak su içtim geldim bi bakınayım dedim. Açlığımı unutturdunuz
Aman diyim mutfağı yak kır dök parçala içeri girme şuan için en iyisi yastık battaniye yatak falan en iyi o gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…