- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Seni zaten bilmeden everecezBen bilmesem neyse di mi
Ondan zaten lahanayla pirasayi karistiriyosunBende daha hiç bişi bilmiyorum
Ben yapar öğrenirimSeni zaten bilmeden everecez
Ama gerçekten çok lezzetli oluyoOndan zaten lahanayla pirasayi karistiriyosun
Ikisinide sevmedigim icin yemem ben karisik yemekAma gerçekten çok lezzetli oluyo
Okadar kolaylik varki zaten simdi hersey yaziyor benim kiz 1senedir kirada masallah hersey yapiyorBen yapar öğrenirim
Annem her çeşidi deniyorBen salamura yapmiyorum artik ya sadece tuzsuz şiseye basıyorum sapsari oluyor yaprak yada direk buzluga
Ondan zaten lahanayla pirasayi karistiriyosun
Nasip ama olsaydı da fena olmazdıValla kendimi övmek gibi olmasin elimede yakışır yemeklerin hercesidini yaparim cok şükür oyuzden isyerlerinde aranan isimim
Gecen 2kisi aradi bursa mudanya tarafinda villalari var sadece yemek yapmaya eskiden calismissiniz met ettiler dedi gelirmisiniz valla ücret güzel ama benim kizim var dedim
Annem her çeşidi deniyor
Maşallah :)Valla kendimi övmek gibi olmasin elimede yakışır yemeklerin hercesidini yaparim cok şükür oyuzden isyerlerinde aranan isimim
Gecen 2kisi aradi bursa mudanya tarafinda villalari var sadece yemek yapmaya eskiden calismissiniz met ettiler dedi gelirmisiniz valla ücret güzel ama benim kizim var dedim
3bucuk sene oldu çıkalı duzenli bir hayatim vardi ama simdi sadece cocuk üzerine hayatim malesef Allah izin verirse büyüsünde sağ salim gene olurNasip ama olsaydı da fena olmazdı
Maşallah :)
Valla kendimi övmek gibi olmasin elimede yakışır yemeklerin hercesidini yaparim cok şükür oyuzden isyerlerinde aranan isimim
Aynen Allah sağlık sıhhat versin herşey olur zamanla3bucuk sene oldu çıkalı duzenli bir hayatim vardi ama simdi sadece cocuk üzerine hayatim malesef Allah izin verirse büyüsünde sağ salim gene olur
Köyde yakınlarınız yok mu halası amcası felan3bucuk sene oldu çıkalı duzenli bir hayatim vardi ama simdi sadece cocuk üzerine hayatim malesef Allah izin verirse büyüsünde sağ salim gene olur
Aynen canım kismet bu işlerAynen Allah sağlık sıhhat versin herşey olur zamanla
Ben bir tek tatlılari güzel yapıyorum yemekler cıx olmuyoValla kendimi övmek gibi olmasin elimede yakışır yemeklerin hercesidini yaparim cok şükür oyuzden isyerlerinde aranan isimim
Aypare ebedi bi çiçekmigim, bir nefeste sönüverecek bir çiçek, peki ya aypare?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?