Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ellerine sağlık boncuk kaptanımm

akşam misafirim geliyor diye tatlı yaptım, bi de akiam eurovisionun ilk yarı finali var onu izlicez beraber, misafirlerim kıbrıs tatlısı yerken ben maydonoz smoothie içeceğim galiba bu eurovision için bile bi şok edici olcak dshfksdfsd

Aynen öyle canım durmak yok
eurovision şok

Teşekkür ederiz kaptanım.
_Zeze ciğim muhteşem eksiler görmüşüz ya. :) Tebrik ediyorum canım. Hep kaptan mı olsak Ayrıca yarışmayı hiç sevmeyen bir insan olarak seninle yarışmak çok keyifliydi diyebilirim

Hahahahaha geçen hastanedede böyle oldum acaba böylemi şans donüyor anlamadımki dışarda olunca yiyesi gelmiyo insanın herhalde pazar günleri çıktığımızdada böyle oluyorum evde oluncada insan sıkıntıdan yiyesi geliyo

Arada ödemlenmiyorum ki, hep ödemliyim , haftada 1 gün atabiliyorum

Aynen canım geçen hafta cuma da tartıldım yine artı çıkmıştım ertesi gün büyük sürpriz olmuştu bana olabiliyor böyle

Kızlar bu transfer olayı beni çok geriyor ya
Ama yapılacak mecbur.

Canım Gurbettt42 ciğim. Aslında cumartesi eksiye döneceğine eminim ama en yüksek artıyı göndermek icap ediyor sanırım. Umarım moralin bozulmaz Lütfen aynı motivasyonla devam et.

zeyneppk canım seni de kırmızı takıma buyur edelim

Yok canım moralim neden bozulsun ki yarışma bu sonuçta gülüp eğleniyoruz

Ooo transfermi oldum hayirli olsun

eline sağlık canım
Tebrikler canım belmayne
Kıl payı kaynetmişim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…