Afiyet olsun canımmSabah 9 30
2 yemek kaşığı lor peynir
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 közlenmiş biber
Ogle 13 30
3 kaşık haşlanmış maş fasulyeli salata
2 kepçe yarmali yoğurt çorbası
1 kayısı
Akşam 17 30
Firinda tavuk kanat 5 parça
Salata ve yoğurtlu semizotu salatası
Su 3 lt
40 dk tempolu yürüyüş
Saatin şarjı bitmiş dolsun da adı sayısını öyle atim
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Afiyet olsun canımKızlar bugünkü menümü atayım
Sabah resmini gönderdiğim tabak
Aralarda
1 kedidili bisküvi
1 küçük hurma
1 paket altınbaşak tahıl cipsi
2 karabugday patlağı
Yarım elma
3 kare sütlü çikolata
Türk kahvesi
1 çaybardağı maş fasulyesi ile yapılan yağsız salata(sadece limon var sos olarak)
Bitti 18.00de bitirdim yemeyi
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Az değil aslında göbek ve kalcamda fazlalıklar var.onlar gitsin ve daha fit olayım diye diyet yapmak istiyorum.cok fazla şekerli hamur işi tuketiyorum vücuduma hep zararlı şeyler giriyorCanım baya azmış kilon neden vermek istıyorsun boyuna göre baya az demek istedim yani
Çok teşekkür ederim canmtebrik ederim canım
ay harikasın yine, tebrik ederimm
çok güzel bir eksi gelmiş, tebrik ediyorummm
neyse ki güçlüyüm gecenin 12.30 una kadar yaptığım enfes tatlıların tadına bile bakmicam...... (chatgpt diyetisyenim izin vermedi..........)
sağlık olsun ablacım arada ödemlenmek normalllldiiirrr
valla çok güzel bir eksi de senden gelmiş heee dün hastane ayağına kendini tartı gününe mi hazırladın ha doğruyu söyle sdfjkhsdf
gayeeet güzel bi eksi gelmiş tebriklerrr
100 gr 100 grdır eksidesin sonuçtaaa
aşkitom benim artım senden fazla sıfır kaçamağa rağmen arada olabiliyorrrrr canımızı sıkmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz belki vücudumuz su tuttu alalaaaa
kaptanlık seni yormuş geçen hafta onun stresi vücudunda ödem yapmış belkiiii, ctesiye gider buuu
ay çok iyi bir eksi valla, tebrik ederimmm
artıda olmamak da çok iyi bişey, tebrik ediyoreemm
sabit güzel güzel, tebriklerr
benim de haftaiçi tartılarım hep artı oluyor ya. ctesiye şampiyon bayrakları bizdeeee
azıcık bi artı, ctesiye kadar hallolmicak bişi diiil
zorlu günlerden geçiyorsun düzensizlik çok bence +200 baya iyi buna rağmen, tebrik ederim <3<3
ay okadarcık da olsun ya kaptanımmm, ctesi ye gider
ay nolur atladığım kimse olmamış olsun tek tek kontrol ettim ama sanırım atlamadım kimseyi. varsa da kusura bakmayın <3 ctesi herkese bol eksi ama en çok bizeeee
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Maş fasulyesi günümüydü söyleseydiniz bende yerdim
Tamam canım afiyet olsunnkeşke deseymisiz herkes aynı şeyi yerdi .
Kaptanım menume ek olarak
Koz biber
Ve biraz daha tavuk olarak tavuk göğsü yedim
Hoşgeldin canımMerhaba herkese,bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.72 kilom 63.5 hedefim 58 inmek ama bı turlu 61 bile göremiyorum.emzirdigim için fazlasıyla tatlı istiyor canım.yarin itibariyle bende diyete başlıyorum.
Teşekkür ederim canmtebrik ederim canım
ay harikasın yine, tebrik ederimm
çok güzel bir eksi gelmiş, tebrik ediyorummm
neyse ki güçlüyüm gecenin 12.30 una kadar yaptığım enfes tatlıların tadına bile bakmicam...... (chatgpt diyetisyenim izin vermedi..........)
sağlık olsun ablacım arada ödemlenmek normalllldiiirrr
valla çok güzel bir eksi de senden gelmiş heee dün hastane ayağına kendini tartı gününe mi hazırladın ha doğruyu söyle sdfjkhsdf
gayeeet güzel bi eksi gelmiş tebriklerrr
100 gr 100 grdır eksidesin sonuçtaaa
aşkitom benim artım senden fazla sıfır kaçamağa rağmen arada olabiliyorrrrr canımızı sıkmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz belki vücudumuz su tuttu alalaaaa
kaptanlık seni yormuş geçen hafta onun stresi vücudunda ödem yapmış belkiiii, ctesiye gider buuu
ay çok iyi bir eksi valla, tebrik ederimmm
artıda olmamak da çok iyi bişey, tebrik ediyoreemm
sabit güzel güzel, tebriklerr
benim de haftaiçi tartılarım hep artı oluyor ya. ctesiye şampiyon bayrakları bizdeeee
azıcık bi artı, ctesiye kadar hallolmicak bişi diiil
zorlu günlerden geçiyorsun düzensizlik çok bence +200 baya iyi buna rağmen, tebrik ederim <3<3
ay okadarcık da olsun ya kaptanımmm, ctesi ye gider
ay nolur atladığım kimse olmamış olsun tek tek kontrol ettim ama sanırım atlamadım kimseyi. varsa da kusura bakmayın <3 ctesi herkese bol eksi ama en çok bizeeee
Teşekkür ederim kaptanım çay içerken çocuklar yerken farkında olmadan atmışım ağzıma valla bi suçum yokCanım pazar günü karbonhidrat şenliği gibi olmuş :) Pazartesi güzel ama akşam yemeğindeki piriç pilavı biraz fazla gibi geldi.
İnşallah canım. Sebebini biliyorsun zaten, hiç sıkma canını.
Sebebi belli canım :)) Canımızı sıkmıyoruz, biraz daha dikkatle eksiyi görüyoruz, altmışları geri alıyoruz :)
Menü çok güzel ama 21'de yenen kremalı bisküvinin sebebi neydi kiAdımlar şahane
Ahh keşke kaptanım nerdeee.. ben takıla bile gelemedim. Ne yedin desen onu bile hatırlamıyorum hiç diyete uygun şeyler yemedim ama hazırlayamadım
Âşkooomm. HoşgelddiiinnnMerhaba herkese,bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.72 kilom 63.5 hedefim 58 inmek ama bı turlu 61 bile göremiyorum.emzirdigim için fazlasıyla tatlı istiyor canım.yarin itibariyle bende diyete başlıyorum.
Gel gell iyi gelir sanadaa cumartesi sabah çırılçıplak tartıl ve gelHoşbulduk yine yeniden ben
Yaz geliyor göbekli olmak istemiyorumGel gell iyi gelir sanadaa cumartesi sabah çırılçıplak tartıl ve gel
Maasallah canim iyi gidiyorsun supersin menunde guzel Afiyet şifa olsunAç Karna ; kiraz sapı cayı
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3591056
15.30
Tarçınlı türk kahve
18.00
1 Antrikot izgara et
Kefir
Gavurdağı salata
2 dilim siyez
1 litre su
Yatmadan sumaklı yoğurt
Soda falan
45 dk leslie
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Çok mutluyum kocamıda gaza getirdimmbaya bi desteği oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?