Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Chia pudingini beğeniyor musun? Denemek istiyorum ama çok olumsuz yorum yapanlar da var. Denesem mi bilemiyorum.

16 Mayıs Cuma

11.30:

2 haşlanmış yumurta,
24 gr keçi peyniri,
6 zeytin,
4 çiğ fındık,
salatalık, domates

17.00:
Bir büyük kase yoğurtlu kabak salatası (yağsız kabak sote, ev yoğurdu, 2 fıs z. yağı, 1 tk keten tohumu, kimyon, kekik, isot)
4 ceviz
4 yk göğüs tavuk sote

su: 2 lt'yi geçti
Spor: 11.432 adım

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Kızlar herkese iyi geceler.
Haftanın sağ salim sonuna geldik. Yarın cümleten güzel eksiler görelim, hepimiz kazanalım.
Biraz yorgunum, biraz da stresliyim. Nedense çarpıntım var. Biraz dinlenmem lazım sanırım.

Afiyet olsun canım
afiuet olsun canım

Afiyet olsun canım. Chia pudingini beğeniyor musun? Denemek istiyorum ama çok olumsuz yorum yapanlar da var. Denesem mi bilemiyorum.
Teşekkürler kaptanım
Valla beni diyette en çok kesen fit tatlı kendisi çikolata isteğini alıp götürüyor
Blendırla bızlatınca chia lar ağza gelmiyor direk puding yiyosun hissi oluyo
1 bardak süte 1 kaşık at ara ara karıştırarak 24 saate yakın buzdolabında beklet sora muz kakao katıp bızlat afiyet olsun

Yarın tartı günü ben de bugün çok kacırmadım ama şuan inanılmaz canım bir şeyler yemek istıyor
Kefir içtm
4 tane karabugday patlağı yedim ama hala canım istıyor mutfaktan usulca kaçmam mı lazım

Büyük bardak su iç abla
Olmadı salatalık ye

16 mayıs menü
09.30 2 yumurta ile salata, 2 dilim peynir, 10 zeytin, 2 wasa
14.00 1 kase yeşil mercimek yemeği, 1 kase salata
15.00 1 kahve 2 kuru incir
19.00 8 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık basmati pilav, 1 kase cacık
21.00 2 pötibör büsküvi
3 litre su, 23.000 adım
Ellssa Boncuk2307 belmayne

Ellerine sağlık abla bana 61 diye hedef koyalım tosbağa hızıyla anca olur herhalde

Büyük bardak su iç abla
Olmadı salatalık ye
Masadan kalktım başka şeylerle ilgilendim mutfağa geri döndüğümde ne kadar tok olduğunu farkettim kefirimi bıle tam içemedim canım sağol. Su aldım dedıgın gıbı onu bıle ıcemıyorum tamamen psikolojik bu yeme işi ya gerçekten

Evet psikolojik etkisi büyük
Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…