Harikasin tam gaz devam74,9 u yada daha fazlası için görmek için elimden geleni yapıcam kaptanım
Laklak yapmaya geliyor o burayaBence de
Mandalin yedimBugun aktif olamadim. Şimdiden kaybettik moduna girip yemediniz inşallah maviş boncuklarim
Elimden geleni yapacağımMavi Takimin kraliçeleri
Bugün kü avantaji az bir farkla kaybettiğim için üzgünüm.
Fakat en büyük yarış bizim kendi içimizde galip olduğumuz yarış.
Bizler en zorlu rakiple, kendimizle yarışıyoruz.
Cumaya kadar düzenli menüleri ve sporlari bekliyorum.
Akşam özellikle 20.00den sonra birşey yememeye çalışalım. Size aç kalın demiyorum menüler sağlıklı olsun.
Pilav makarna hamur işi tatli cuma günü ödül gününüz. O zamana kadar tuketmeyelim. Bol bol sebze, yeşillik ve meyveler olsun, protein alimlarina da dikkat (!)
Bakliyat tuketimini çarşambadan sonraya birakmayalim.
Çarşamba Perşembe güzel detoks sularınızı görmeyi bekliyorum
@Mefkurem
@Nehir im
aypare ackerman
@Li_zigi
@eceboce
@Zeynebim2020
@Kahve __Kokusu
Wilma11
@zeyneppk
yeni baslangicin hayırlı olsun OzamanHimn yogurt var ayran yok diyorsun
Aralikli denemek basarisizligi getirmis olabilor ya baslayacaksin sabredeceksin yada hazir olmadan baslamayacaksin canim surekli denemek onda nasil olsa geriye baglar dusuncesi olusturur
Cok sukur canim diyete yeni basladim
Iyi yond3 mi kotu yonde mi
Var var siskolama listrsi
Kaptan nojsy degilmiydi kesin birsey kacirdim demi kesin hafta sonu hep birseyler kaciriyorum
Benide almiyor baksana
Tek kel olmadığıma sevindimBenide almadilar
Bizim eşler ağzını acamaz herhalde onlarda elinden teli düşürmedikleri içinBenim tüp bebek sürecim başladı devam ediyor dün hastalandım bugün gittim görüşmeye Çarşamba kovit testi vericem cuma polip operasyonu geçiricem nasipsebu uygulama çok güzel ama eşim akşamları da çok elimde telefon diye rahatsız olduğunu söyledi bende diğerini iptal ettim oturup konuştuk tek olduğumu derdimi net kimseye anlatamayıp burada benşmle aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olduğunu destek olduklarını söyledim hatta bitane arkadaş bana o kadar güzel destek mesajı yazmış bende eşime okutturdum birazda olsa yumuşadı çok sevmiyor (telefonu ve sosyal mecraları) ona sebeb ama ikna oldu sonunda bende hemen onu açamadım şifreyide unuttum başka açmak zorunda kaldım..
Herkes kelTek kel olmadığıma sevindim
Hakkinda hayirlisi olsun inşallahBenim tüp bebek sürecim başladı devam ediyor dün hastalandım bugün gittim görüşmeye Çarşamba kovit testi vericem cuma polip operasyonu geçiricem nasipsebu uygulama çok güzel ama eşim akşamları da çok elimde telefon diye rahatsız olduğunu söyledi bende diğerini iptal ettim oturup konuştuk tek olduğumu derdimi net kimseye anlatamayıp burada benşmle aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olduğunu destek olduklarını söyledim hatta bitane arkadaş bana o kadar güzel destek mesajı yazmış bende eşime okutturdum birazda olsa yumuşadı çok sevmiyor (telefonu ve sosyal mecraları) ona sebeb ama ikna oldu sonunda bende hemen onu açamadım şifreyide unuttum başka açmak zorunda kaldım..
Bizim eşler ağzını acamaz herhalde onlarda elinden teli düşürmedikleri içinSeninki pek ilgilenmiyor Ozaman sosyal medya ile e Ozaman siz napiyorsunuz akşamları
Amin inşallah teşekkür ederimHakkinda hayirlisi olsun inşallah
Bende bugün yurumrdim nasıl canım çektiOkula gidiyorum azcik yuruyeyim
Babam kucuge bakacak uyuyodu. Bende attim kendimi sokaga erken ciktimBende bugün yurumrdim nasıl canım çektihavada hafif yağmurlu tam yurumrlik en sevdiğim havalardan
Moralini bozma canim spora ve diyete devam et42 beden pantolon denedim olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?