- 5 Haziran 2021
- 5.646
- 21.610
- 298
He valla önce pro olmak için saatlerce mesaj okuyan ben şimdi kanka oyu sanada az oy vermedim hain olma komutanKanka oyumu vermis tühya
Evet eşimin kafamın etini yedi ne zamandır sarmamisim illa onun demesi mi gerekiyormuşİlla sarılacak yani bugün
He doğru haklısın dur tekrar yanasayimÇaktırma önce delil topla sonra mahkemelik yap
Sorun yok kuzu ben anlatamadim kendimiHe valla önce pro olmak için saatlerce mesaj okuyan ben şimdi kanka oyu sanada az oy vermedim hain olma komutan
Kutu kutu pense oynariz artikAlin migiyi pozitifi aypareyi falan açın
Heh oldu simdiKutu kutu pense oynariz artik
Allah seni bence artık farklı kişiler yatıştırıyolar iyi olmuş b nde katılcm sjsjsjsSorun yok kuzu ben anlatamadim kendimi
Yarismalar benim icin bitti artik beni istemiyolarmis
Benim katilmammi iyi olmus sen katil kim tutar seni kapı ordaAllah seni bence artık farklı kişiler yatıştırıyolar iyi olmuş b nde katılcm sjsjsjs
Yaaaa bitmemeliydi yemeklerin harika oluyorduSorun yok kuzu ben anlatamadim kendimi
Yarismalar benim icin bitti artik beni istemiyolarmis
Cekemeyenler varmis canim benden bukadarYaaaa bitmemeliydi yemeklerin harika oluyordu
Bakalım hele durumaBenim katilmammi iyi olmus sen katil kim tutar seni kapı orda
gaptanım dün menü bildirimi yapmadım ama şimdi yapabilirim
Elimden geleni yapıyorum kaptanımMavi Takimin kraliçeleri
Bugün kü avantaji az bir farkla kaybettiğim için üzgünüm.
Fakat en büyük yarış bizim kendi içimizde galip olduğumuz yarış.
Bizler en zorlu rakiple, kendimizle yarışıyoruz.
Cumaya kadar düzenli menüleri ve sporlari bekliyorum.
Akşam özellikle 20.00den sonra birşey yememeye çalışalım. Size aç kalın demiyorum menüler sağlıklı olsun.
Pilav makarna hamur işi tatli cuma günü ödül gününüz. O zamana kadar tuketmeyelim. Bol bol sebze, yeşillik ve meyveler olsun, protein alimlarina da dikkat (!)
Bakliyat tuketimini çarşambadan sonraya birakmayalim.
Çarşamba Perşembe güzel detoks sularınızı görmeyi bekliyorum
@Mefkurem
@Nehir im
@aypare ackerman
@Li_zigi
@eceboce
@Zeynebim2020
@Kahve __Kokusu
Wilma11
@zeyneppk
Bi kahvaltıya duruyorum o kadar yoğunum ki sabah ki içeceğim kahveyi şimdi içiyorum beni biliyorsun zaten yiyemiyorumBugun aktif olamadim. Şimdiden kaybettik moduna girip yemediniz inşallah maviş boncuklarim
Benim esim de aynı illa ben mi demeliyim bir defa da sen yap diyor yine yapmıyorumEvet eşimin kafamın etini yedi ne zamandır sarmamisim illa onun demesi mi gerekiyormuş
Bu sefer oruk ne demicem bugun trt 1 de gördümgaptanım dün menü bildirimi yapmadım ama şimdi yapabilirim
Sabah:1 haşlammış yumurtaaa
Öğlen:kahve 2 incir
Akşam:meze salata 1 oruk1 duble rakı içtim gaptanımmmmm soba getir gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?