Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bebeğimm akşam nasıl durdun öyle 🥲
canımın içi akşam kayınvalideme gittik, eltimin doğumgünüydü, lahmacun yaptırmışlar ve zibilyon tane tatlı orada yemeye kalksam onu da ye bunu ye diye diye hepsinden yiyecektim :(

ben de direkt akşamları yemek yemiyorum malum kilo da aldım deyince (görümcem bir gün önce kendisi de demişti, kozum elimdeydi :D ) bi iki ısrar sonrası rahat bıraktılar, eve de geç gelince daha da yiyemedim, dün böyle oldu o yüzden

canımın içi akşam kayınvalideme gittik, eltimin doğumgünüydü, lahmacun yaptırmışlar ve zibilyon tane tatlı orada yemeye kalksam onu da ye bunu ye diye diye hepsinden yiyecektim :(

ben de direkt akşamları yemek yemiyorum malum kilo da aldım deyince (görümcem bir gün önce kendisi de demişti, kozum elimdeydi :D ) bi iki ısrar sonrası rahat bıraktılar, eve de geç gelince daha da yiyemedim, dün böyle oldu o yüzden
Iyii toparlamıssın dır 🤣 kahvaltıya bol yeşillikli sağlam yaparsın

Afiyet olsun kaptanım :KK200:
sen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldim 😂😂😂😂 ben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim

ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş 😂😂
Canımcım geçmiş olsun. Gayretine de maşallah yani :nazar:

İşte bu bir kahramanlık hikayesi :)) Yav nelere katlanıyoruz, gelsinler de irade görsünler. :KK71:

sen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldim 😂😂😂😂 ben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim

ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsun 😈😈

ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş 😂😂
Valla öyle oldu :kk77:

Iyii toparlamıssın dır 🤣 kahvaltıya bol yeşillikli sağlam yaparsın
yok kaptanımm, öğlen ofistekilerle parka gidelim dedik piknik gibi, orada yiyeceğiz o yüzden kahvaltıyı es geçtim ki çok kalori almayayım :21:

İşte bu bir kahramanlık hikayesi :)) Yav nelere katlanıyoruz, gelsinler de irade görsünler. :KK71:
:KK68:
ama o lahmacun ne koktu burnuma anlatamam :D

Afiyet şifa olsun canım. Hiç protein almamışsın 🙈
evet canım, aslında sabah kendime tavuk yapmıştım, yanıma almak için, kızların menüsü farklıydı, ama büyük kızım tavuğu görünce anne bunu bana koyar mısın dedi , benim yegane protein kaynağım da uçtu :KK53:

Back
X