Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salı ve çarşamba tarhana çerez k3c3meklari oldu dün dikkat ettim bugün de inşallah dikkat edeceğim

Çarşamba menüm

Sabah 9 lar menüm 3 ceviz bir avuç fıstık
11
Bir buçuk dilim ekmek, yeşil soğan üç, 3yk ciğer kavurma, kk peynir, Bir nektarı,3 erik,
Çok güzel doymuştum

Öğleden sonra akşam yemeği 6 da 3catal makarna

Akşamına kızlarla toplandık 9 gibi tarhana firik bir porsiyon yemiş oldum
6 bin adım attım sonrasında

Perşembe menüm

Sabah kahvaltım

10 da 3yk ciğer,1yk et kavurma,yeşillik,7 zeytin tuzsuz siyah, bir buçuk dilim ekmek , bir,nektari,13fistik,

Öğleden sonra 2gibi sade kahve

Ikındı yesilcay

Akşam yem3gi yok

9 buçuk gibi komsum zorla 3 erik yedili kalorisiz kilo aldırmaz diyerekten bana kalsa aldırır geç vakit meyvede olsa uzak durmak lazım yada size soruyorum 3 erik gecvakit kilo aldirir mi?

13 bin adım attım
Ellssa Jou Boncuk2307

Son düzenleme:
Evet yaa ara vermem lazım aslında bugün de yapim de biraz ara vereyim

örnek menü resmen örneeek, biraz da sporla çok güzel kilo verdirir bu beslenme
gözlerim ışıldadı resmen başından sonuna çok iyi menüler, sporlar (menünün güzelliğinden bir top dondurma gözüme batmadı öyle güzel)
9 buçuk gibi komsum zorla 3 erik yedili kalorisiz kilo aldırmaz diyerekten bana kalsa aldırır geç vakit meyvede olsa uzak durmak lazım yada size soruyorum 3 erik gecvakit kilo aldirir mi?
gün içerisinde aldığın kalori çok değilse 3 erik çok etkilemez ama aralıklı oruç yapıyosan tabii yenmez. insanların aman kalorisiz dediği şeyler ohooooo ısrarlar bazen bıktırıyor anlıyorumm ama ben hep bahane olarak sağlık vs katıyorum mesela o zaman ısrarlar azalıyor öyle şeylerle geçiştirebilrisin yemek istemediğin şeyleri

Ceviz suyu ne için acaba?

Yani 3 erikten bişi olmaz tabi ama yine de o saatte yenen meyve şekeri direk yağ olarak depolanıyor. O yüzden akşam meyve yemeyin diyorlar. Bir de belli bir saatten sonra açlık moduna geçmek lazım. Hem sağlık için hem de gece yağ yakımını desteklemek için.

Senin şu tarhana firik çok dikkatimi çekti. Baktım netten neymiş diye. İlk defa gördüm hayatımda Denemek istiyorum :))

Ooohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…