Ins olur yaKahvaltı 10 30
1 yumurta 5 bebek patatesten bol yeşillikli salata
çay
16.00
Yoğurt(1/2 kase) muz(1/2) armut(1/2)
2 YK granola
8 fındık 8 badem 4 kaju
Az sütlü soğuk kahve
18.30
Yarım tabak bezelye yoğurtlama
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 haş. bebek patates
Az sonra Sade Türk kahvesi içeceğim
Su
2 litre
Spor
11 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Cumartesiye hedefim (jou kaptanıma sözüm) -800 gr dı
Bugünkğ tartıya göre tutturamayacak gibiyim hayırlısı
Afiyet olsun canım. Aslında tartıdan önceki gece spor yapmamak daha mantıklı. Spor işini cuma sabahı bitirmek lazım. Herkeste farklı olabilir gerçi ama kasların şişme ihtimali var. Yarın acısını çıkartırsın :))Merhaba kizlar
Menum
Sabah 11.00
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
10 badem
Aksam 16.30
Etli kurufasulye (bugun sondu bitti cok sukur)
Salata
2 yk bulgur pilavi
Bugun spor yapmaya vakit bulamadim yarina tartiya yansimaz insallah suan gec olmasa suan cikarim ama tekim gec oldu spor yapmaya alisinca insan yapamayinca rahatsiz oluyor
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Evet çok dogru ben akşam etcektim ama vazgectim öğlen yaptım iyikiAfiyet olsun canım. Aslında tartıdan önceki gece spor yapmamak daha mantıklı. Spor işini cuma sabahı bitirmek lazım. Herkeste farklı olabilir gerçi ama kasların şişme ihtimali var. Yarın acısını çıkartırsın :))
Teşekkür ederim kaptanımörnek menü resmen örneeek, biraz da sporla çok güzel kilo verdirir bu beslenme
gözlerim ışıldadı resmen başından sonuna çok iyi menüler, sporlar (menünün güzelliğinden bir top dondurma gözüme batmadı öyle güzel)
gün içerisinde aldığın kalori çok değilse 3 erik çok etkilemez ama aralıklı oruç yapıyosan tabii yenmez. insanların aman kalorisiz dediği şeyler ohoooooısrarlar bazen bıktırıyor anlıyorumm ama ben hep bahane olarak sağlık vs katıyorum mesela o zaman ısrarlar azalıyor öyle şeylerle geçiştirebilrisin yemek istemediğin şeyleri
Bugün 800 kalorilik proteinli yağlı bir gün oldu. Yağ kısmı çok olmasaydı iyiydi .Bence bugün su diyeti yapakşam tonbalikli salata ile.kapat yanina kefir miss
Ohaaa şahaneessiiinnnBugün 800 kalorilik proteinli yağlı bir gün oldu. Yağ kısmı çok olmasaydı iyiydi .
Patates püresi yaptım çocuklara ikndi ve akşam yediler . Mutfağı terk ettim
Sporum : 16.000 adım
Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3595602
Cumartesi günü yeniden tartılırsın değil mi ablacım bunu baz almayayım.Günaydın kızlar nasılsa haxirliktayim diye dayanamadım tartildim
Pazar 85.00Kg
Bugün 83.45kg. 2yildir sonunda 83 sayısını gördüm
Cumartesine kadar fikrin değişirse haber et ablam ben de gireceğim takımlara.
Tamam kuzum inşallah güzel bir sonuç alırsam devam ama hiccc sanmıyorum bide regl şişkinliği eklendi tam oldu moraller sıfırCumartesi günü yeniden tartılırsın değil mi ablacım bunu baz almayayım.
Cumartesine kadar fikrin değişirse haber et ablam ben de gireceğim takımlara.
Tebrik ederimGünaydın kızlar nasılsa haxirliktayim diye dayanamadım tartildim
Pazar 85.00Kg
Bugün 83.45kg. 2yildir sonunda 83 sayısını gördüm
Bozma moralini be çiçeğim sen lig değiştirdin kolay değil hep aynı şekilde devam etmek ben de ettiremedim bak kaç kiloya geri çıktım. Hazırlık da olsa ayrılınca salıyorsun kendini nasılsa takım etkileniyor diye. Takımlar daha da motive ediyor.Tamam kuzum inşallah güzel bir sonuç alırsam devam ama hiccc sanmıyorum bide regl şişkinliği eklendi tam oldu moraller sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?