Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum

hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecek acaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya
Ya ben de öyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum cuma günü. Şişkinlik yapacak bişi yemeyeyim, sporu doğru zamanda yapayım falan diye. Bu hafta ödem attırıcı sular da içtim. Bi kolumu kesmediğim kaldı yine de artı

Bence ekle canım, baksana diyetisyen bile verdi :) Dukan yazayım listene deyince bi gülme geldi bana ama tuttum kendimi

Tebrikler kaptan Jou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam
Cumartesi 74.9
Bugun 73.6
Fark -1300
Ellssa Boncuk2307 94bassuk

50 gunde 9700 gitti cok sukur
MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım
Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04

Jou Ellssa Boncuk2307

Eki Görüntüle 3595733
Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrr
Günaydın kızlar cumartesi tartı bildirimi yapiyim .
Bugün 83.60kg
Dün yediğim bitter çikolata beni tırmaladı
Boncuk2307 Ellssa Eki Görüntüle 3595735
Tebrikler canım

Sakın moralini bozmayasın tamammı böyle şeyler ola bilir çok normal ex rakibim

Tebrikler kaptan Jou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam

MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım

Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrr

Tebrikler canım
Wc bekledimm olmadıı acımdanda öldümm mecbur tartıldım böyle dün 68.5 tim demekki o civarlardayim

94bassuk Ellssa Boncuk2307

Hiccc sıkma canını biliyorsun sonuçta neden olduğunu gider kuzum

Harika bir menü canim. Ama naçizane tavsiyem harika ama hem aynı düzende. Biraz değişiklik iyi gelir gibi. Mesela kahvaltı yerine 15 çiğ fındık veya ceviz yanına 3 hurma 1 kahve, öğlen kahvaltı, akşama ton balıklı salata, tavuklu salata , bakliyatlj salata gibi. Ara öğün olarak meyve üzerine şekersiz fıstık ezmesi üzerine kakao veya tarçın gibi gibi. Biraz yediklerini değiştirmek iyi gelebilir

Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtim takımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307
Ellssa 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde

Eklentiler

• 20250524_083225.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 1

Tebrik ederim canım uzun süredir diyet yapan bir kişi için 300gr hiç kötü değil.

her yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var
3 tane de bende var
Cuma gününe yaraşır bir menü olmuş

Aynen canım degistircem bu hafta bir detoks ardına bi değişiklik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…