Ya ben de öyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum cuma günü. Şişkinlik yapacak bişi yemeyeyim, sporu doğru zamanda yapayım falan diye. Bu hafta ödem attırıcı sular da içtim. Bi kolumu kesmediğim kaldı yine de artıdi mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum
hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecekacaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya
Tebrikler kaptansabah erkenden evden çıktığımız için direkt tartıldım valla uyanınca. wc falan yokyine de eksi geldim
ctesi: 67.75
bugün: 67.40
fark: -0.350
hiç yoktan iyidir diyorummm ve hayatıma devam ediyorumm köşeme çekiliyor herkesin kiloları takip ediyorum
Jou Boncuk2307 Ellssa
MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım
Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrrBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04
Jou Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595733
Tebrikler canımGünaydın kızlar cumartesi tartı bildirimi yapiyim .
Bugün 83.60kg
Dün yediğim bitter çikolata beni tırmaladı
Boncuk2307 Ellssa Eki Görüntüle 3595735
Sakın moralini bozmayasın tamammı böyle şeyler ola bilir çok normal ex rakibimTekrar Günaydın
Bildirimimi yapayım.
Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.
Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737
Ellssa Boncuk2307 Jou
Sakın moralini bozmayasın tamammı böyle şeyler ola bilir çok normal ex rakibim
Wc bekledimm olmadıı acımdanda öldümm mecbur tartıldım böyle dün 68.5 tim demekki o civarlardayimTebrikler kaptanJou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam
MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım
Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrr
Tebrikler canım
Hiccc sıkma canını biliyorsun sonuçta neden olduğunu gider kuzumTekrar Günaydın
Bildirimimi yapayım.
Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.
Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737
Ellssa Boncuk2307 Jou
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata
Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtimtakımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307
Ellssa 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde
3 tane de bende varher yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var
Cuma gününe yaraşır bir menü olmuşIyi akşamlar kızlar bugünkü menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata
Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Aynen canım degistircem bu hafta bir detoks ardına bi değişiklik yapacağımHarika bir menü canim. Ama naçizane tavsiyem harika ama hem aynı düzende. Biraz değişiklik iyi gelir gibi. Mesela kahvaltı yerine 15 çiğ fındık veya ceviz yanına 3 hurma 1 kahve, öğlen kahvaltı, akşama ton balıklı salata, tavuklu salata , bakliyatlj salata gibi. Ara öğün olarak meyve üzerine şekersiz fıstık ezmesi üzerine kakao veya tarçın gibi gibi. Biraz yediklerini değiştirmek iyi gelebilir
Çok güzel bir duygu değil mi abla kardeş olmak3 tane de bende var
Cuma gününe yaraşır bir menü olmuş
Ay çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?