Keşke ben de yiyecek bır şeyler atıştırmadan yatabilsem yok illa o bogaza bır şey sokacam. Geçen haftalarda iyiydim ama son 2 haftadır zor gecıyorAman aman o saatlerde yemek direk + olarak dönüyor kafani yemekten uzaklastiracak birseylermi yapsan spor gibi mesela valla ben 10 bucuk 11 de yatiyorum erken uyumak iyi geliyor
Evet abla olmak çok güzel canım ama senın gıbı genc abla olmak :)her yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var
Ya evet sen ilk başlarda çok daha iyiydin açlık felan yapıyordun eski düzeni yakalamalısınKeşke ben de yiyecek bır şeyler atıştırmadan yatabilsem yok illa o bogaza bır şey sokacam. Geçen haftalarda iyiydim ama son 2 haftadır zor gecıyor
Evet abla olmak çok güzel canım ama senın gıbı genc abla olmak :)
Ay evet onu kabullenmek daha zorBeraber aglayakkk1 yıldır abla lafını takarken şimdi kaşlarimin de beyazladigini görüp ablayı kabullendim. Diyorum kıymetini bil , gün gelecek teyze diyecekler
yahu artı çıksan ne olacam çabanı biz biliyoruzYok be canım düzen müzenin ise yaradığı yok eminim yarın artı cikcam canım çok sıkkın burda olacağım yine ama takımı olumsuz etkilemek istemiyorum o yüzden hazırlığa geçim.dedim yoksa buradayım
menünün güzelliğine bak şiir gibi şiiiir bi de artı çıkıcam diyip moral bozuyosun (proteinin azIyi akşamlar kızlar bugünkü menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata
Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
afiyet olsun cnm bu hafta kaç gelcen aşırı merak ediyorumAç Karna ; 1 litre saf su - sirkeli su - yeşil smoothie(maydanoz ıspanak salatalık semizotu limon madensuyu)
Kahvaltı 11.00
1 tabak kıvırcık 2 yumurta tereyağında kırılmiş
2 siyez
13.30
Dukan birası
15.30
yulaf sütü ile türk kahve kakao
18.00
4 izgara köfte karişık salata
Yoğurtlu semizotu
Az kefir
2.5 litre su
LEslie 15 dk
94bassuk Ellssa Boncuk2307
oh protein karb dengeli çok güzel bir menüMerhaba kizlar
Menum
Sabah 11.00
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
10 badem
Aksam 16.30
Etli kurufasulye (bugun sondu bitti cok sukur)
Salata
2 yk bulgur pilavi
Bugun spor yapmaya vakit bulamadim yarina tartiya yansimaz insallah suan gec olmasa suan cikarim ama tekim gec oldu spor yapmaya alisinca insan yapamayinca rahatsiz oluyor
di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorumAfiyet olsun canım. Aslında tartıdan önceki gece spor yapmamak daha mantıklı. Spor işini cuma sabahı bitirmek lazım. Herkeste farklı olabilir gerçi ama kasların şişme ihtimali var. Yarın acısını çıkartırsın :))
hadi inşallahhTeşekkür ederim kaptanımregl şişkinliği var üzerimde umarım sabaha rahatlarım
afiyet olsunn birazcık yüksek karn düşün proteinli bi menü olmuşşşş arada normal ama çok sıklaşırsa kilo vermek zorlaşır23 Mayıs menü
11.00 bir dilim tost
15.00 1 top dondurma
17.30 1,5 kase mercimek çorbası 1 dilim tb ekmek 3 erik
2.5 litre su
6 bin adım
menünün güzelliği karşısında düğme ilikledim afiyet olsunİyi akşamlar
23 Mayıs
12:00 1 tabak etli barbunya, yarım dilim köy ekmeği, domatesli semizotu salatası, 1 bardak kefir
17:30 5 kaşık et kavurma, yarım dilim köy ekmeği, domatesli semizotu salatası
Su:2 litre
Adım:15000 adım
kek yedin diye akşam yemeği yememişsin amaaaa bütün gün nerdeyse hiç protein girmemiş vücudaBugünkü menüm Sabah 11.00
Yulaf iki kayısı tarçın süt chia tohumu karışımı biraz yumurta
Öğlen 16.00
Patlıcan yemeği
4-5 YK bulgur pilavı
Biraz yoğurt
18.40 gibi bir dilim kek
Su 3 lt
1 lt detox suyu aşırı midem bulandı bı daha içmem
Ellssa 94bassuk Boncuk2307
hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecekKızlar günaydın. Verilen güzel kilocukların tartıya yansıdığı bir gün olsun :))
Ben sabah adet oldum çok şükür ama tartıya yansıyacak maalesef. Dün de diyetisyene gittim. İlk seferim olduğu için aradaki farkı bilmiyorum. Bir dahakine daha net görürüm.
Kas oranın çok güzel, hatta üst seviyeye yakın dedi. Bununla birlikte ödemim çok yüksekmiş, adet öncesi olduğu için normal dediDukan birası yazdı listeme
Ins yanıltmamyahu artı çıksan ne olacam çabanı biz biliyoruzburdaysan bence de hazırlığa geçme, takımlarda olmanın sorumluluğu insana ayrı bi motivasyon veriyor. boncuk haklı
menünün güzelliğine bak şiir gibi şiiiir bi de artı çıkıcam diyip moral bozuyosun (proteinin az)
afiyet olsun cnm bu hafta kaç gelcen aşırı merak ediyorum
oh protein karb dengeli çok güzel bir menü
di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum
hadi inşallahh
afiyet olsunn birazcık yüksek karn düşün proteinli bi menü olmuşşşş arada normal ama çok sıklaşırsa kilo vermek zorlaşır
menünün güzelliği karşısında düğme ilikledim afiyet olsun
kek yedin diye akşam yemeği yememişsin amaaaa bütün gün nerdeyse hiç protein girmemiş vücudaaz yemişsin kalorisi düşük kalmış güzel ama cuma için. detox suyu masıl yaptın?
hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecekacaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya
Cumartesi günü yeniden tartılırsın değil mi ablacım bunu baz almayayım.
Cumartesine kadar fikrin değişirse haber et ablam ben de gireceğim takımlara.
Helal beeeeeBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04
Jou Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595733
YOokk bee neolcakk sen elinden geldiğince yaptın vermen için konustuk gaza gelmen için tabiiki regl engelliyorsa sorun değillTekrar Günaydın
Bildirimimi yapayım.
Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.
Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737
Ellssa Boncuk2307 Jou
YOokk bee neolcakk sen elinden geldiğince yaptın vermen için konustuk gaza gelmen için tabiiki regl engelliyorsa sorun değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?