Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman aman o saatlerde yemek direk + olarak dönüyor kafani yemekten uzaklastiracak birseylermi yapsan spor gibi mesela valla ben 10 bucuk 11 de yatiyorum erken uyumak iyi geliyor
Keşke ben de yiyecek bır şeyler atıştırmadan yatabilsem yok illa o bogaza bır şey sokacam. Geçen haftalarda iyiydim ama son 2 haftadır zor gecıyor
her yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var
Evet abla olmak çok güzel canım ama senın gıbı genc abla olmak :)

Ya evet sen ilk başlarda çok daha iyiydin açlık felan yapıyordun eski düzeni yakalamalısın

Kızlar günaydın. Verilen güzel kilocukların tartıya yansıdığı bir gün olsun :))

Ben sabah adet oldum çok şükür ama tartıya yansıyacak maalesef. Dün de diyetisyene gittim. İlk seferim olduğu için aradaki farkı bilmiyorum. Bir dahakine daha net görürüm.
Kas oranın çok güzel, hatta üst seviyeye yakın dedi. Bununla birlikte ödemim çok yüksekmiş, adet öncesi olduğu için normal dedi Dukan birası yazdı listeme

yahu artı çıksan ne olacam çabanı biz biliyoruz burdaysan bence de hazırlığa geçme, takımlarda olmanın sorumluluğu insana ayrı bi motivasyon veriyor. boncuk haklı
menünün güzelliğine bak şiir gibi şiiiir bi de artı çıkıcam diyip moral bozuyosun (proteinin az)
afiyet olsun cnm bu hafta kaç gelcen aşırı merak ediyorum
oh protein karb dengeli çok güzel bir menü
di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum
Teşekkür ederim kaptanım regl şişkinliği var üzerimde umarım sabaha rahatlarım
hadi inşallahh
23 Mayıs menü
11.00 bir dilim tost
15.00 1 top dondurma
17.30 1,5 kase mercimek çorbası 1 dilim tb ekmek 3 erik
2.5 litre su
6 bin adım
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
afiyet olsunn birazcık yüksek karn düşün proteinli bi menü olmuşşşş arada normal ama çok sıklaşırsa kilo vermek zorlaşır
menünün güzelliği karşısında düğme ilikledim afiyet olsun
kek yedin diye akşam yemeği yememişsin amaaaa bütün gün nerdeyse hiç protein girmemiş vücuda az yemişsin kalorisi düşük kalmış güzel ama cuma için. detox suyu masıl yaptın?
hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecek acaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya

sabah erkenden evden çıktığımız için direkt tartıldım valla uyanınca. wc falan yok yine de eksi geldim

ctesi: 67.75
bugün: 67.40

fark: -0.350

hiç yoktan iyidir diyorummm ve hayatıma devam ediyorumm köşeme çekiliyor herkesin kiloları takip ediyorum
Jou Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• IMG_0731.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 12
Ins yanıltmam

Tekrar Günaydın

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Boncuk2307 Jou

Eklentiler

• IMG_2721.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 11
YOokk bee neolcakk sen elinden geldiğince yaptın vermen için konustuk gaza gelmen için tabiiki regl engelliyorsa sorun değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…