Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herseyin faydasi çok ya metabolizmayı hızlandırır peygamber efendimiz bille hep içermiş bunu
İlk defa duydum, denemek lazım
Ben de arada grupta yeni yeni yiyecekler duyup bakıyorum hemen

tebrikler canımm

tek öğün devam di mi

Tesekkür ederim canımmm. Bugün sanırım tek öğünde 7.günüm. Ben normalde tek öğün ile 15güne tamamlayıp, ardından 2 öğün aralıklı oruca geçmeyi planlıyorum. Ama bünyem daha erken direnç görserir kilo verimin durarsa daha erken bırakırım.

hadi bakalım canımm, çok güzel düşünmüşsün, vücudu şaşırtmak iyi oluyor, inşallah sağlıkla gitsin kilolar

İki çocukla maalesef spor yapamıyorum ya maalesef

Ben de arada grupta yeni yeni yiyecekler duyup bakıyorum hemen
Diyet sayfasına lezzet durağı muamelesi yapmamız da ne bileyim

İki çocukla maalesef spor yapamıyorum ya maalesef
Az önce kaizen in doğuşu ile ilgili uzuun uzuun bir video izledim.
Kaizeni japonlardan alıp popüler hale getiren doktor tam da hastasına yürüyüş önermesi ile başlamış sistem .
"Günde 1 dakika yürüyebilir misin?" ama her gün , evin içinde de olur . Evin içinde biliyorum kim bilir kaç 1 dakika çocuk peşinde koşuyorsun ama bu 1 dakika "spor yapamiyorum "yargısını kırmak için . Beyin bunu başarı olarak algılıyormus.

bebikolarım bu arada ben haftaya takımlarda olamayacağım, beni 2 haftalığına hazırlığa alın please Boncuk2307
anacığımın mezuniyetine gidicem deee şehir dışında olcam haziranın başına kadar gelecek hafta, artık pazardan sonra aktif katılırım umarım tekrar. şimdiden haber vermek istedim

Ay düşünemedim canm, of kankisim kendisi hiç bir dediğine yokbdiyemiyorum ama onu da kendime benzettim o da diyette e yürüyüş yapiyom fırsat buldukça, ama aklıma yattı bu saatte yemek sağlıksız diyebilirdim

Teşekkürler canm kankisim kiramiyom nedense ,ama bidahaki sefere dikkat ederim

Tarhana çok güzel bir şey Maraslilara tabi ,bayılıyoz ,çerezle müthiş oluyor ama diyette çok yeri yok maalesef, aslında çok çok sağlıklı ama ödem yapabiliyor, buğdayın iri çekilmesine doğma deriz onla ve yoğurtla yapılır, bug7n sabah yoğurdum kızım çok seviyor sadece yattım, yarın a da serecek olur

Anaciginin mezuniyeti mi vaaaay ne okudu maşallah bu arada resim harikaaa ne güzelsin

Bu arada ayva cacığı senin paylaştığın bir tarif miydi hatırlamıyorum ama, o da güzeldi denedim
Yok canım ama güzel fikirmiş :) Deneyeyim :))
Ayy fotodaki sen misin canım. Anaaamm fitsin ya baya baya Maşallah sana
Anacığına da tebriklerimizi ilet
Bende bu hafta takımda olmayacağım kaptanlarim hazırlığa yazın beni lütfen Boncuk2307 Ellssa
Ayy yaprak dökümü. Dikkatli ol canım. Tam oturtmuştun düzeni.
Biz tarhanayı çorba olarak biliyoruz :)) Mado'da cips gibi olanını da görmüştüm ama dürüm gibi sarılanını ilk defa gördüm. Ay ya cennet vatanın her köşesi lezzet durağı maşallah Bütün yöreleri tada tada gezesim var. :))

Anaciginin mezuniyeti mi vaaaay ne okudu maşallah bu arada resim harikaaa ne güzelsin
ayy tıbbi dokümantasyon bitirdiiiii 50 yaşında biz de kutlamaya yanına gidiyorusss
heheh teşekkür ederimmmm <3<3
Ayy fotodaki sen misin canım. Anaaamm fitsin ya baya baya Maşallah sana
Anacığına da tebriklerimizi ilet
ay canımsın teşekkür ederimmmmx3

Bende mi öyle yapim sence simdi bi detoks metoks bise yapim diyorum 2 3 gün sonrasında 2 ogune mi geçsem

Canımmm birden değilde kademeli azaltabilirsin. Ben kademeli 1 önüne geçtim. Birden azalınca şeker dengesizlesiyor insilun direnç gösteriyor. Bende çıkartmak istediğin ogunlerj burden değilde azalta azalta kes. Ben 2 haftada kademeli tek öğüne indim .

Yok be canım düzen müzenin ise yaradığı yok eminim yarın artı cikcam canım çok sıkkın burda olacağım yine ama takımı olumsuz etkilemek istemiyorum o yüzden hazırlığa geçim.dedim yoksa buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…