- 14 Eylül 2021
- 110
- 594
- 53
- 30
İlk defa duydum, denemek lazımHerseyin faydasi çok ya metabolizmayı hızlandırır peygamber efendimiz bille hep içermiş bunu
Ben de arada grupta yeni yeni yiyecekler duyup bakıyorum hemenYani 3 erikten bişi olmaz tabi ama yine de o saatte yenen meyve şekeri direk yağ olarak depolanıyor. O yüzden akşam meyve yemeyin diyorlar. Bir de belli bir saatten sonra açlık moduna geçmek lazım. Hem sağlık için hem de gece yağ yakımını desteklemek için.
Senin şu tarhana firik çok dikkatimi çekti. Baktım netten neymiş diye. İlk defa gördüm hayatımdaDenemek istiyorum :))
tebrikler canımm
tek öğün devam di mi
hadi bakalım canımm, çok güzel düşünmüşsün, vücudu şaşırtmak iyi oluyor, inşallah sağlıkla gitsin kilolarTesekkür ederim canımmm. Bugün sanırım tek öğünde 7.günüm. Ben normalde tek öğün ile 15güne tamamlayıp, ardından 2 öğün aralıklı oruca geçmeyi planlıyorum. Ama bünyem daha erken direnç görserir kilo verimin durarsa daha erken bırakırım.
İki çocukla maalesef spor yapamıyorum ya maaleseförnek menü resmen örneeek, biraz da sporla çok güzel kilo verdirir bu beslenme
gözlerim ışıldadı resmen başından sonuna çok iyi menüler, sporlar (menünün güzelliğinden bir top dondurma gözüme batmadı öyle güzel)
gün içerisinde aldığın kalori çok değilse 3 erik çok etkilemez ama aralıklı oruç yapıyosan tabii yenmez. insanların aman kalorisiz dediği şeyler ohoooooısrarlar bazen bıktırıyor anlıyorumm ama ben hep bahane olarak sağlık vs katıyorum mesela o zaman ısrarlar azalıyor öyle şeylerle geçiştirebilrisin yemek istemediğin şeyleri
benim de benim de
geçen doğum günümde genel sekreter yardımcımız kaç oldun diye sordu, 41 deyince, aaa hiç göstermiyorsun max 35 derdim ben sana dedi, o an adam üstümmüş bilmem neymiş unutup ayyyy ne ısmarlayayım size deyiverdim
Diyet sayfasına lezzet durağı muamelesi yapmamız da ne bileyimBen de arada grupta yeni yeni yiyecekler duyup bakıyorum hemen
Az önce kaizen in doğuşu ile ilgili uzuun uzuun bir video izledim.İki çocukla maalesef spor yapamıyorum ya maalesef
Bence bugün su diyeti yapDünkü yediklerim yine diyetlik değildi.
Bugün yakmak için ugrasacagim
Sporumu bildireyim
Jou Boncuk2307 Ellssa
24 Mayıs Perşembe
Spor : 6200 adim
Eki Görüntüle 3595405
Bende mi öyle yapim sence simdi bi detoks metoks bise yapim diyorum 2 3 gün sonrasında 2 ogune mi geçsemÇok teşekkür ederim canım. Ara sıra değişiklik yapmak gerekiyormuş. 15gunde bir sistemi değiştireceğim. Sanırım direnç kazaniyorux
Bu arada ayva cacığı senin paylaştığın bir tarif miydi hatırlamıyorum ama, o da güzeldi denedim
Diyet sayfasına lezzet durağı muamelesi yapmamız da ne bileyim
Ay düşünemedim canm, of kankisim kendisi hiç bir dediğine yokbdiyemiyorum ama onu da kendime benzettim o da diyette e yürüyüş yapiyom fırsat buldukça, ama aklıma yattı bu saatte yemek sağlıksız diyebilirdimörnek menü resmen örneeek, biraz da sporla çok güzel kilo verdirir bu beslenme
gözlerim ışıldadı resmen başından sonuna çok iyi menüler, sporlar (menünün güzelliğinden bir top dondurma gözüme batmadı öyle güzel)
gün içerisinde aldığın kalori çok değilse 3 erik çok etkilemez ama aralıklı oruç yapıyosan tabii yenmez. insanların aman kalorisiz dediği şeyler ohoooooısrarlar bazen bıktırıyor anlıyorumm ama ben hep bahane olarak sağlık vs katıyorum mesela o zaman ısrarlar azalıyor öyle şeylerle geçiştirebilrisin yemek istemediğin şeyleri
Teşekkürler canm kankisim kiramiyom nedense ,ama bidahaki sefere dikkat ederimYani 3 erikten bişi olmaz tabi ama yine de o saatte yenen meyve şekeri direk yağ olarak depolanıyor. O yüzden akşam meyve yemeyin diyorlar. Bir de belli bir saatten sonra açlık moduna geçmek lazım. Hem sağlık için hem de gece yağ yakımını desteklemek için.
Senin şu tarhana firik çok dikkatimi çekti. Baktım netten neymiş diye. İlk defa gördüm hayatımdaDenemek istiyorum :))
Tarhana çok güzel bir şey Maraslilara tabi ,bayılıyoz ,çerezle müthiş oluyor ama diyette çok yeri yok maalesef, aslında çok çok sağlıklı ama ödem yapabiliyor, buğdayın iri çekilmesine doğma deriz onla ve yoğurtla yapılır, bug7n sabah yoğurdum kızım çok seviyor sadece yattım, yarın a da serecek olurYani 3 erikten bişi olmaz tabi ama yine de o saatte yenen meyve şekeri direk yağ olarak depolanıyor. O yüzden akşam meyve yemeyin diyorlar. Bir de belli bir saatten sonra açlık moduna geçmek lazım. Hem sağlık için hem de gece yağ yakımını desteklemek için.
Anaciginin mezuniyeti mi vaaaay ne okudu maşallahbebikolarım bu arada ben haftaya takımlarda olamayacağım, beni 2 haftalığına hazırlığa alın pleaseBoncuk2307
anacığımın mezuniyetine gidicem deee şehir dışında olcam haziranın başına kadar gelecek hafta, artık pazardan sonra aktif katılırım umarım tekrar. şimdiden haber vermek istedim
Yok canım ama güzel fikirmiş :) Deneyeyim :))Bu arada ayva cacığı senin paylaştığın bir tarif miydi hatırlamıyorum ama, o da güzeldi denedim
Ayy fotodaki sen misin canım. Anaaamm fitsin ya baya bayabebikolarım bu arada ben haftaya takımlarda olamayacağım, beni 2 haftalığına hazırlığa alın pleaseBoncuk2307
anacığımın mezuniyetine gidicem deee şehir dışında olcam haziranın başına kadar gelecek hafta, artık pazardan sonra aktif katılırım umarım tekrar. şimdiden haber vermek istedim
Ayy yaprak dökümü. Dikkatli ol canım. Tam oturtmuştun düzeni.
Biz tarhanayı çorba olarak biliyoruz :)) Mado'da cips gibi olanını da görmüştüm ama dürüm gibi sarılanını ilk defa gördüm. Ay ya cennet vatanın her köşesi lezzet durağı maşallahTarhana çok güzel bir şey Maraslilara tabi ,bayılıyoz ,çerezle müthiş oluyor ama diyette çok yeri yok maalesef, aslında çok çok sağlıklı ama ödem yapabiliyor, buğdayın iri çekilmesine doğma deriz onla ve yoğurtla yapılır, bug7n sabah yoğurdum kızım çok seviyor sadece yattım, yarın a da serecek olur
ayy tıbbi dokümantasyon bitirdiiiii 50 yaşındaAnaciginin mezuniyeti mi vaaaay ne okudu maşallahbu arada resim harikaaa ne güzelsin
ay canımsın teşekkür ederimmmmx3Ayy fotodaki sen misin canım. Anaaamm fitsin ya baya bayaMaşallah sana
Anacığına da tebriklerimizi ilet
Bende mi öyle yapim sence simdi bi detoks metoks bise yapim diyorum 2 3 gün sonrasında 2 ogune mi geçsem
Yok be canım düzen müzenin ise yaradığı yok eminim yarın artı cikcam canım çok sıkkın burda olacağım yine ama takımı olumsuz etkilemek istemiyorum o yüzden hazırlığa geçim.dedim yoksa buradayımYok canım ama güzel fikirmiş :) Deneyeyim :))
Ayy fotodaki sen misin canım. Anaaamm fitsin ya baya bayaMaşallah sana
Anacığına da tebriklerimizi ilet
Ayy yaprak dökümü. Dikkatli ol canım. Tam oturtmuştun düzeni.
Biz tarhanayı çorba olarak biliyoruz :)) Mado'da cips gibi olanını da görmüştüm ama dürüm gibi sarılanını ilk defa gördüm. Ay ya cennet vatanın her köşesi lezzet durağı maşallahBütün yöreleri tada tada gezesim var. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?