- 9 Temmuz 2024
- 1.767
- 11.449
- 123
- 24
Ellerine sağlık boncukcum. Böyle emek harcıyorsun ya bize sağol canımBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 160.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı Jou Mavi Takım Kaptanı @zeyneppk Cicekbocekkaktus @Sem2024 @Dil-i bitab bluegreeneyes @Beklenen2 @belmayne tomrs Purple58 @Ilyusa @Azmet5255 Boncuk2307 @gibibiseydi @ummhnisa @sibel_84 @bnnu
Geçmiş olsun purple'cim. Adet ağrısı sanki daha bir vuruyor bahar aylarındaE takımım belli olduğuna göre hemen 2 günlük menü yazayım kızlar hatırladığım kadarı ile
Cumartesi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal airfryer da kızarmış patates
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
Ogle
3 kaşık yulaf ile yoğurt ve salata
Ara dışarı çaya çıkmıştık
Kendime nohut cips aldım
1 tane galeta ve susamlı çubuk yedim
Akşam
Yesil salata ve yoğurt
1 hurma
Su 2.5 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Pazar
sabah
1 haslanmis yumurta
biraz tb ekmegi
peynir zeyti
domates salatalık
1 tk bal
1 hindi füme
Ogle
1 tabak etsiz türlü
Salata ve yoğurt
Akşam
1 tabak etsiz kuru fasulye
Salata ve yoğurt
Su 2.5 lt
Bugun spor yapamadım regl ağrısından
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 kaptanım hayırlı olsun
Kolaygelsin canım hayırdır niye bu yoğunluk? Ben de öyleyim okulun sınav haftası filan var. Sınavlar dağ gibi ve okuyasim yokKızlar ben hatta bu hafta hazırlığa geçeyim ya.
Boncuk2307 canım beni bu haftalık hazırlığa alır mısın? Çok yoğun olacağım.
Maşallah kız sana haftaya 6li rakamlar geliyo desene. Darısı başımızaGunaydinlar
GEcen hafta 70.7
Bu hafta 70.5
Fark -200
Bi dusemedim 70 den 60 lara
En son 5 sene once gormustum 70 i
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Eki Görüntüle 3595812
hadi iyi yarışlar çiçek kızlarrrrımmmm keşke takımlarda kalsaydım böyle oldu mu hesap verecek kimse yok nasılsa diye yamyam gibi yiyorum olamazBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 160.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı Jou Mavi Takım Kaptanı @zeyneppk Cicekbocekkaktus @Sem2024 @Dil-i bitab bluegreeneyes @Beklenen2 @belmayne tomrs Purple58 @Ilyusa @Azmet5255 Boncuk2307 @gibibiseydi @ummhnisa @sibel_84 @bnnu
Ya sorma ikimiz birbirimizi denetleyelim mi bari birazcık. Hazırlık olur ciddenhadi iyi yarışlar çiçek kızlarrrrımmmm keşke takımlarda kalsaydım böyle oldu mu hesap verecek kimse yok nasılsa diye yamyam gibi yiyorum olamaz
Sagolasin kuşum valla benim genelde oluyor yaa bide doğumdan sonra azalır derler hicc öyle olmadı daha arttı sanki benimkiGeçmiş olsun purple'cim. Adet ağrısı sanki daha bir vuruyor bahar aylarında
hahahah ben bugün yola çıkıyorummmm annemin yanına maalesef denetlenmesi çok zor bi yer..... anne evi....Ya sorma ikimiz birbirimizi denetleyelim mi bari birazcık. Hazırlık olur cidden
Bence de doğumla filan alakası yok.. magnezyum aliyor musun hani bir ara konuşmuştuk ya ise yarıyor diyeSagolasin kuşum valla benim genelde oluyor yaa bide doğumdan sonra azalır derler hicc öyle olmadı daha arttı sanki benimki
Yok almıyordum faydası oluyorsa hemen alayımBence de doğumla filan alakası yok.. magnezyum aliyor musun hani bir ara konuşmuştuk ya ise yarıyor diye
Olduğu kadar artık. Ben anneme gidince yeme diyor kadın bana yahahahah ben bugün yola çıkıyorummmm annemin yanına maalesef denetlenmesi çok zor bi yer..... anne evi....ama reddetmiycem bu teklifi varım
Evet kızlardan biri demişti hani.Yok almıyordum faydası oluyorsa hemen alayım
Hemen deniyorum o zamanEvet kızlardan biri demişti hani.Cicekbocekkaktus ya da bluegreeneyes olabilir. Sonra ben de araştırdım gerçekten o ağrıyı gecirebiliyormuş
Yine de araştır sor soruştur canım benim aklına yatarsa al magnezyum. Sağlık öyle bişey ki insan tavsiye etmeye çekiniyor aslindaHemen deniyorum o zaman
ay benimki daha gitmeden azarladı. burda diyet falan kabul etmiyorum diyeOlduğu kadar artık. Ben anneme gidince yeme diyor kadın bana yayemişsin yicen kadar diyor benim mantıklı annem
Gayette iyi hem de et var2 günlük menümü ve sporumu yazayım.
24.05.2025
Saat 15.00 de
1 fincan Karahindibalı kahve, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00
5-6 erik ve 1 avuç (Badem, kuru üzüm)
Akşam Yemeği 19.00
1 kase Sebzeli mercimek çorbası, 1 kase kadar spagetti makarna yoğurtlu, 3 yk kadar Tavuk sote
Spor 350 ip atlama. 3345 adım
Su 2.9 lt
25.05.2025
Kahvaltı 13.30
2 dilim karabuğday ekmek, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar var yok arası bal
Ara Öğün 17.00
8 yeşil erik, 4 çubuk kraker(tatlı isteği gelince bunla bastırdım)
Akşam yemeği 19.30
1 et döner dürüm, bol yeşillik, 1 bardak ayran (ödülü dün yapmayınca bugün akşam yaptım)
Sporu ve suyu en son atacağım.
Ellssa Jou Jasminium84
Yaa ne güzel ben de öteki türlü azarlaniyomay benimki daha gitmeden azarladı. burda diyet falan kabul etmiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?