- 30 Mart 2017
- 12.646
- 19.632
- 298
6km yürüyüp geldim kaptanımYaaaaaa gözyaşım pııtttt
Harikaa
Bn denemiştim bı ara canım üç gün yapılıyor genelde . Sabah kahvaltısı normal öğlen ve akşam yemeğinde kabak yiyosun faydası olmuştu baya ama tabi sporda yapıyordum i zamanlarKızlar kabak detoksu yapan var mı? Arkadaştan duydum da eğer deneyen varsa nasil yaptiniz? Kaç öğün, sırf kabak mi yeniyor
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 160.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM @Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı Jou Mavi Takım Kaptanı @zeyneppk Cicekbocekkaktus Sem2024 Dil-i bitab @bluegreeneyes B Beklenen2 belmayne @tomrs @Purple58 @Ilyusa @Azmet5255 Boncuk2307 @gibibiseydi ummhnisa @sibel_84 bnnu
Aha dedim yine takımlara girmişim.belmayne ablacım sen hazırlıkta olayım demiştin değil mi kaptanlar ilk attığım listeden seçmişler galiba da takımlara alınmışsın istersen çıkarabilirim. Ya da devam da edebilirsin sen bilirsin bir sorayım dedim ona göre değişiklik yapmamız gerekecek
Canım aynen bizim de yıl sonu yoğunlukları var. Bir de ben doktora yapıyorum. Bu hafta onun da tez kurul toplantısı var. Bir yandan rapor yazıyorum, bir yandan organizasyon yapmaya çalışıyorum. Yetişecek bir sürü iş. Bir yandan da oğlumun yıl sonu etkinlik telaşı. Azıcık sıyırdım.Kolaygelsin canım hayırdır niye bu yoğunluk? Ben de öyleyim okulun sınav haftası filan var. Sınavlar dağ gibi ve okuyasim yok
Bu hafta değil de iki hafta sonra gelicem takımlara, kapişalim ben de gelince
Ne yazıkki 2 bebe doğurdum gitmiyo lavaş gibi oldu spor yaptıkçaBugünkü menüm Sabah
Birbucuk dilim TB ekmeği iki yumurta 3 zeytin
Ara .
Kahve bir dilim baklava
Akşam
Saç kavurmasi
Çeyrek ekmek
Salata
Ara maden suyu bı avuç fındık
Su 2-2.5 olmuştur
Jou merhaba yeni kaptanım inşallah bol bol kilo veririz bu hafta . göbeğimden aşırı şikayetçiyim nasıl gidecek bu sezeryan göbeği @Ellssa
Boncuk2307
GünaydınGünaydın
Ya canım Apanın sayfası falan varmı? Nerden bilgi alabilirim bu konuda ?Ben 1 hafta once basladigim icin 50 gun oldu 9700 gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?