Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanım ben de bi ara menüleri yazsam fena olmayacak sanki
Afiyet olsun güzel menü
Acıyla çıkmıştır o karb.
Heyecanla cumayı bekliyoruz o zman adımları da biraz artarabilirsen daha iyi olur
Günaydın
Bugün de kolik oldum
40 yaşında kadın kolik olurmu demeyin oluyor
Ayyy çok zor oluyor Allah yardımcın olsun
Gönlünde yatanı Allah'm hayırlısı ile nasip etsin canm

Merhabaa
Bugünkü menum
Fazlasıyla doydum daha da bir şey yemem :)
Eki Görüntüle 3639707
Buna baharatlı çubuk kraker ekledim yemeyeli 1 seneye yakın olmuştu bu ay sogan krizim tutmadı çok şükür ama tuzlu tuttu ben de ondan aldım yedim. Belki de soğan krizim birkaç güne gelir ama bu ay farklı olacak

tatlımm iyi ki iyi ki doğmussun
Yaa çok tatlısın çok teşekkür ederim canım gerçekten de 5 gün kutluyorsun çok sagol valla
ahhh çok sevinirim öyle bise olsaaa lütfen habersiz bırakma bizi hakkında hayırlısı olsun canimmm

Bekliyorum canısı

Verebilsem keske. Belki hatırlatsın bundan 5 sene.once acayip güzel.veriyordum . Artık ne yapsan da gitmiyor yaş ilerledi metabolizma da dinlenmek istiyor yağ yakmak istemiyor
evet canım yaş ilerledikçe daha dirençli oluyor metabolizma maalesef

Kahvaltı 10.30: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 5-6 zeytin 2 kaşık tahin pekmez 2 yumurta
Öğle 14.30: 1 tabak sebzeli bulgur pilavı 1 bardak nar suyu 2 kaşık yoğurt
Akşam : 1 fincan Türk kahvesi
Ara 21.00: 1 bardak kefir 1/2 kuru kayısı
Acıktım kızlar ya dayanamayacak gibi olursam listeye bir bardak kefir bir hurma daha girer gibibirazdan yersem güncellerim
Spor : 30 dk vakumlu koşu bandı

Jou Ellssa Boncuk2307

Herkese hayırlı kandiller kızlar
bugün gitti benim diyet cumaya sabit gelsem ne ala

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates biber
Bal

Ogle
1kase yoğurt biraz üzüm bi kaç lokma tavuk.gogsu

Akşam 1 tabak güveç ve salata
Bide ıslak kek yapmıştım ondan yedim

Su 2.5.lt

Ellssa Boncuk2307 Jou

Merhabalarrr
Herkese günaydin
Yarin gelecektim daha fazla beklemeyeyim dedim
Umarim herkes iyidir bir yaz tatilinin daha sonuna geldik yedik ictik bitti simdi arinma zamani
Nisan temmuz surecinde Apa yapmistim 12 kilo gitmisti simdi yine o beslenmeyle devam etmek istiyorum obeslenme duzenini sevdim cunku hadi hepimize kolay gelsin

Benimde gitti gidecek bugün sıkıdayım

Günaydın kizlarrr
Bugun hastanedeyiz bu haftam çok iyi geçmedi beslenme konusunda ama akşama sağlıklı öğünler için yumurta, peynir, yeşillik vb alacağım bu hafta çok düşüş yaşayamadım ama haftaya umuyorum ki yağ tutulması azalacaktır.
Burodaki arkadaşlara da uyumayacağım asla ne ikram ederlerse etsinler hayır diyecegim Ke diye şeref sözü
Yeni bir program buldum yediginin fotoğrafını atıyorsun yaklaşık kaloriyi vs gösteriyor. Patatesten 4-6 tane aldım
Bu arada 1 haftalık ekmek,pirinç,makarna,patates, şehriye yememeye çalışacağım gluten hassasiyeti de olduğu için bende habire karnım şiş geziyorum bakalım sonuç ne alemde olacak
Gördüğünüz makarnadan sabah yemiştim diğerlerini de az önce 11 küfürde yedim. Şimdi bol bol su içeceğim inşallah suyum da yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…