- 7 Ağustos 2016
- 5.143
- 20.494
- 348
Tabiki canısı
Afiyet olsun kaptanımbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Aç karna ; soda yanına türk kahve
12.00
Ve yeşilçay
Eki Görüntüle 3639395
17.30
1 kepçe tazefasulye
4Kaşık meyhane pilav
Cacık
30 dk lealie
2litre su
Yatmadan yoğurt kürü
Afiyet olsunSalı Menü Spor
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Sabah 10:00
Çeyrek avokado, 1 haşlanmış yumurta, salatalık & zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı bal
Ara 12:00
Filtre kahve, 1 protein bar
Akşam 17:30
Sulu tavuk göğsü yemeği, 5 kaşık bulgur pilavı, biraz da salata
Spor
40 dk eliptik
Acıyla çıkmıştır o karb.Bu saate kadar iyi gittim ama bu saatte bozdum. Aslında çiğ löfte ketoya aykırı değil ama bu gerçek et olmadığı içinkarb. Girdi vücuduma
Kahvaltı yok
Öğlen balık
Akşam marul, acı turşu ve çiğ köfte 6 tane .
Maça latte
(Midem bence kültür şoku yaşadımaça latte demiştir "ben ne alaka )
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Heyecanla cumayı bekliyoruz o zmanbluegreeneyes kaptanım transfer olmuşum sizin takıma. Dünkü ödemleri atmışım bugün inşallah cuma ya eksiye geçicem. Cuma itibari ile sporlarımı ekliyorum hemen.
Cuma 2mil leslie yapmıştım.
5 günlük adımlarımı da görsele ekledim.
Boncuk2307 Ellssa
Ayyy çok zor oluyor Allah yardımcın olsunGünaydın
Bugün de kolik oldum
40 yaşında kadın kolik olurmu demeyin oluyor
Gönlünde yatanı Allah'm hayırlısı ile nasip etsin canmtünoooo kızlar bu hafta yazmaya hiç yüzüm yok ama kendimce bahanelerim var bahaneleri sıralamaya geldimçok gerginim stresliyim heyecanlanamıyorum henüz kanda beta değerim 14 çıktı sonunda ama 14 okadar kritik bi değer ki aşırı geriliyorum ve gerginliğinden yemeue vurdum bi hafta sonra zaten tatile gidicem diye dedim yeterince gerginim bi de beslenme stresi sokmim kendime birazcık saldım beni affedin..... ve bana bol bol dua edin
Buna baharatlı çubuk kraker ekledim yemeyeli 1 seneye yakın olmuştu bu ay sogan krizim tutmadı çok şükür
boşver canım kilo verince alırsın.Yaaa çok mutsuzum normalde kendimi şişman hissediyorum evet ama o kadar da değildi yani bir pantolon alayım dedim 42 bedene sigamadim
Modum düştü almadım pantolon falan
Verebilsem keske. Belki hatırlatsın bundan 5 sene.once acayip güzel.veriyordum . Artık ne yapsan da gitmiyor yaş ilerledi metabolizma da dinlenmek istiyor yağ yakmak istemiyorboşver canım kilo verince alırsın.
Yaa çok tatlısın çok teşekkür ederim canım gerçekten de 5 gün kutluyorsun çok sagol vallatatlımm iyi ki iyi ki doğmussun
tünoooo kızlar bu hafta yazmaya hiç yüzüm yok ama kendimce bahanelerim var bahaneleri sıralamaya geldimçok gerginim stresliyim heyecanlanamıyorum henüz kanda beta değerim 14 çıktı sonunda ama 14 okadar kritik bi değer ki aşırı geriliyorum ve gerginliğinden yemeue vurdum bi hafta sonra zaten tatile gidicem diye dedim yeterince gerginim bi de beslenme stresi sokmim kendime birazcık saldım beni affedin..... ve bana bol bol dua edin
Konu tatilse ödemdirr eve gelince ödemi atarsın bebeğimmBu hafta tatildeyim kilo fazlam olucak büyük ihtimal çok fazla yedim 3 4 günde 2 kilo fazla cikabiliyorum tartıda malesefJou
Bekliyorum canısı
Afiyet olsun kaptanımben de bi ara menüleri yazsam fena olmayacak sanki
Afiyet olsungüzel menü
Acıyla çıkmıştır o karb.
Heyecanla cumayı bekliyoruz o zmanadımları da biraz artarabilirsen daha iyi olur
Ayyy çok zor oluyor Allah yardımcın olsun
Gönlünde yatanı Allah'm hayırlısı ile nasip etsin canm
evet canım yaş ilerledikçe daha dirençli oluyor metabolizma maalesefVerebilsem keske. Belki hatırlatsın bundan 5 sene.once acayip güzel.veriyordum . Artık ne yapsan da gitmiyor yaş ilerledi metabolizma da dinlenmek istiyor yağ yakmak istemiyor
İyi de her markanın 42 bedeni bir değil ki. Bazı markalarda 42, 38 gibi duruyorYaaa çok mutsuzum normalde kendimi şişman hissediyorum evet ama o kadar da değildi yani bir pantolon alayım dedim 42 bedene sigamadim
Modum düştü almadım pantolon falan
Benimde gitti gidecek bugün sıkıdayımHerkese hayırlı kandiller kızlar
bugün gitti benim diyet cumaya sabit gelsem ne ala
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates biber
Bal
Ogle
1kase yoğurt biraz üzüm bi kaç lokma tavuk.gogsu
Akşam 1 tabak güveç ve salata
Bide ıslak kek yapmıştım ondan yedim
Su 2.5.lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Ahhhh nerde kaptanım keşke zayıflamış olsaydım@gezegenfeza ablam vardı uğramıyor mu artık
Azmet5255 zayıfladı mi
@Cordelia bir ara göründü sanki
@Elhan ablam kosturmacasi çok sanırım gelemiyor
@Cicekbocekkaktus nerelerde
Haftaya yazacam inşallah canmBekliyorum canısı 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?