Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Değişik şeyleri yerim ama bunu zor biraz yedim bide reflü var bnde midem felaket ağrıdı gece çörek otlu kürü zirvede bırakıyorum yapanlara afiyet olsun ah zulos değişik tariflerle yaktı bizi
Hahahahaha herkes değişik istiyor ya ondan yoksa züloş hergün sabah soguk kahve yapıyo aksama kadar tok bende öyle içip tok kalırdım ama emziriyorum biyandanda üstüne açlık ediyor benii reflün varsa corekotu yapmış olabilir

Herkese selamlar
Çok mahcubum size karşı.. elime telefonu alamadığım 10gün geçirdim. Ailemden uzaktayım onlar bize kalmalı geldiler. Aynı zamanda işe gel git evde koşturmaca onları gezdir çocuk derken aklımdan çıktı her şey. Takıma bugün geleyim yarın geleyim derken gelemedim de.. Kaptanlarım kusura bakmayın lütfen Yine de atmamış hazırlığa almışsınız daha da utandım Boncuk2307 Ellssa

Günaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Dün 30dk lesslie, 4895 adım
Jou Boncuk2307

çok geçmiş olsun canım

Hoş bulduk canım

Geçmiş olsun

Ayyy ayy ay, kimleri görüyorum. Hoş geldin sansebastianım çizkekim
Oof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim.
Teşekkür ederim canım. Hepimize kolaylıklar ve başarılar inşallah Sen bazı sorunlardan bahsetmiştin sanki. Çözülkdü mü onlar.
Hoş geldin aramıza
Ah canım. Çok geçmiş olsun. Çocuklar mevzu olunca yürekler hop ediyor. Çok şükür diyelim

Kızlar Selam.
Ay üç gündür saçma sapan besleniyorum. Hazırlığa geçmek iyi olmadı :) Hele dün, kantin tostu bile yedim Toplantı vardı. Uzadıkça uzadı. Masaya kıvır zıvır bişiler koymuşlar, çok açtım onlardadan da tırtıkladım. Eve geldikten sonra yediklerimden hiç bahsetmeyeyim

Bugün hemen tekrar düzene dönüyorum inşallah. Hatta Kabak detoksu yapayım. Cumartesiye en azından sabit geleyim de göz yaşlarım sel olmasın :))

Oglun iyi olsun birseycik olmaz ya cok gecmiş olsun benim oğlumsa kafaya biyere vurdugunda kafa ici kan toplamis kilcal damarlari patlamis 1ay once simdi hepten gecti oda atlatır 1 aya

Hahahah ay güldürdün beniii arada sırada gelip bildirim yapınca çıkarmadım listeden
Ay çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun kırık varmış alçıya aldılar mı şimdi nasıl. Bu çocuklar analarını kalpten götürecek

Terbiyesizzz yiyince ne işe yaradı heeehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…