- 31 Ekim 2013
- 21.549
- 72.497
- 798
- 41
sabit de çok iyi canım salı tartısı içinCumartesi 73.6 idim
Kilom sabit
Cumartesi serbest gunumdu yediklerim anca gitti heralde
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Değişik şeyleri yerim ama bunu zor biraz yedim bide reflü var bnde midem felaket ağrıdı gece çörek otlu kürü zirvede bırakıyorum yapanlara afiyet olsunBEn yerim böyle şeyleeiama çiğnemeden yuttumm öyle etseydin keşke
Hahahahaha herkes değişik istiyor ya ondan yoksa züloş hergün sabah soguk kahve yapıyo aksama kadar tok bende öyle içip tok kalırdım ama emziriyorum biyandanda üstüne açlık ediyor beniiDeğişik şeyleri yerim ama bunu zor biraz yedim bide reflü var bnde midem felaket ağrıdı gece çörek otlu kürü zirvede bırakıyorum yapanlara afiyet olsunah zulos değişik tariflerle yaktı bizi
Olsunn yapabildiğin kadar bende sonuna kadar edemedim 30dk lık şeyi 16 dkkada anca yapabildim yaşlandukk20 dk ilk açtım video da 20 dk yapamadim 7-8 dk anca yaptım
çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Dün 30dk lesslie, 4895 adım
Jou Boncuk2307
Hoş bulduk canımafiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun
afiyet olsun canım saatleri de yazar mısın
afiyet olsun canımm gayet güzel
afiyet olsun kaptanım
tabii ki canımm
çok geçmiş olsun canım
afiyet olsun
hoşgeldin canımm
150 gr birşey değil canım öğlene kadar bile gider
afiyet olsun canımm
Geçmiş olsunGünaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Jou Boncuk2307
Geçmiş olsun
Sağolun canlarçok geçmiş olsun canım
Ayyy ayy ay, kimleri görüyorum.Merhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim 60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak
Ellssa merhaba canım
Teşekkür ederim canım. Hepimize kolaylıklar ve başarılar inşallahOof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim.
Hoş geldin aramızaKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aylin
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ: 172 cm
KİLONUZ: 99.7 kg
HEDEF KİLONUZ: 77 kg
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Gece yemeleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Ah canım. Çok geçmiş olsun. Çocuklar mevzu olunca yürekler hop ediyor. Çok şükür diyelimGünaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Jou Boncuk2307
Oglun iyi olsun birseycik olmaz ya cok gecmiş olsun benim oğlumsa kafaya biyere vurdugunda kafa ici kan toplamis kilcal damarlari patlamis 1ay once simdi hepten gecti oda atlatır 1 ayaGünaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Jou Boncuk2307
Hahahah ay güldürdün beniiiHerkese selamlar
Çok mahcubum size karşı.. elime telefonu alamadığım 10gün geçirdim. Ailemden uzaktayım onlar bize kalmalı geldiler. Aynı zamanda işe gel git evde koşturmaca onları gezdir çocuk derken aklımdan çıktı her şey. Takıma bugün geleyim yarın geleyim derken gelemedim de.. Kaptanlarım kusura bakmayın lütfenYine de atmamış hazırlığa almışsınız daha da utandım Boncuk2307 Ellssa
Ay çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun kırık varmış alçıya aldılar mı şimdi nasıl. Bu çocuklar analarını kalpten götürecekGünaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Jou Boncuk2307
Terbiyesizzz yiyince ne işe yaradı heeehhhKızlar Selam.
Ay üç gündür saçma sapan besleniyorum. Hazırlığa geçmek iyi olmadı :) Hele dün, kantin tostu bile yedimToplantı vardı. Uzadıkça uzadı. Masaya kıvır zıvır bişiler koymuşlar, çok açtım onlardadan da tırtıkladım. Eve geldikten sonra yediklerimden hiç bahsetmeyeyim
Bugün hemen tekrar düzene dönüyorum inşallah. Hatta Kabak detoksu yapayım. Cumartesiye en azından sabit geleyim de göz yaşlarım sel olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?