HoşgeldinizMerhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim 60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak
Ellssa merhaba canım
HoşbuldumSağolasin..ben dün gece bir gaza geldim. Başlamak istedim ama şu sıra biraz sor. Belki çarşambadan sonra. Birlikte yapalım mı?
Oof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim.
Hoşgeldinn. Kilo verme sebebine bayıldım. Kilolu olunca tarzın da olmuyor sanki, ya da ben beceremiyorum. Eskisi gibi güzel güzel giyinmeyi ben de istiyorum.
Ee nerden katiliyorsun bakalım yarışmaya
İnşallah tekirdag'li çıkarsin burda hiç hemsehrim yok da benim
HoşbuldummHosgeldinizz
Hoşbuldum efenimHoşgeldiniz
HoşbuldumHoşgeldin
Ayy çok severimmm afiyet olsun bi ara bende yapimKizlarcimmm bugünkü menüm
Sabah çay
Öğle kahve
Saat 16.30 5 kaşık Arnavut ciğeri (patatesli) bol salata 1dilim ekmek ayran
Saat 17.30 1bardak chiali kefir 10cig fındık
Su 3litre
Jasminium84 Boncuk2307
hoşgeldin BurcucumMerhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim 60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak
Ellssa merhaba canım
merhabaİyi akşamlar herkese. Daha önce bir kaç mesaj yazmıştım. Sonra babamın bazı sağlık sorunları nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdik. Yazamamıştım. Şimdi çok şükür daha iyi. Tekrardan beni aranıza alır mısınız.
Çok sağol canım benimhoşgeldin Burcucum
Nefis menü kaptanım afiyet olsunJasminium84 Ellssa Boncuk2307
Aç Karna ; alıç sirkeli su - badem sütlu kahve
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 3596827
Ara öğün
Icinde 2 tanesini yedim
Eki Görüntüle 3596828
19.00
1 kepce taze fasulye
2 kase cacık
1siyez
2 maden suyu
2 litre su
Yatmadan önce yiyecem
Yoğurt kürü ( cörekotu zerdecal limon)
Rakip takımda olsaydın bu ne biçim menüüü derdimJou Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
Sabah
3 yumurtali menemen
1 d peynir
2 d çavdar ekmeği
1 incir,6 badem
Öğlen 13
Kabak kavurma
4 YK yoğurt
1 TK stevtali reçel
7 badem
Ara 1 küçük muz
Akşam 19.30
Bol malzemeli salata
( Ton balığı + 3-4 YK makarna+ 4 YK kabak +1/2 avakado , marul maydanoz soğan , limon )
Çubuk kraker ,12 badem , 1 elma
Spor : 8000 adım
2 maden suyu, 2 yeşil çay, 3 kahve
Suyu bol içiyorum
Eki Görüntüle 3596834
Ben sanirim bi sure listelere giremem bayrama esimij memlekete gdyruz cumadan gidecegiz.24 hazrndada ameliyat olacagim o ara 2 hafta kadar girerim blki listeye bakalimBen de yeni gördüm Ellssa kaptan geziye gitti 1 hafta yokum dedi diye hatırlıyorum.Candysisters eğer yetişirsen cumartesi saat 13.30 a kadar atarsın. Yarın at derdim ama evde olmayacağım demişsin. Yetişemezsen atma listelere alırım seni ama takıma faydan olmaz, umarım yetişirsin zaten yetişsen de ödemli olurum dedin sıkıntı olmaz yani bildirim yapmasan da. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
15 gün yapıp 5 gün mola verin diyorlar, ara vermeden her gün mü yapıyorsun abla.
Hoşgeldin ablacım özlettin kendini.Ellssa Boncuk2307 kaptanlarım ben geldimnasılsınız kızlar
Sabah tartı fotoğrafı atayım beni hazırlığa alın ne olurbenim gidişat hiç iyi değil 75 ile burdan ayrıldım
Şimdi 82 olmuşum
Temmuzda tatil planımız var. O tarihlere kadar bari 76 kg görsem öpüp başıma koyarım.
Ayrıca kuralları okudum benim önümde çok çok önemli 2 sınavım var. 1/2 yıl sürer bu süreç onun için kitap okumazsam olur mubulduğum her fırsatta sınavlara çalışıyorum
Aslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksa
Hoşgeldin tekrardan ben hatırlıyorum seni, listelerden de ama sen diğer arkadaşlar için form doldurursan herkes hatırlamış ve tanımış olurİyi akşamlar herkese. Daha önce bir kaç mesaj yazmıştım. Sonra babamın bazı sağlık sorunları nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdik. Yazamamıştım. Şimdi çok şükür daha iyi. Tekrardan beni aranıza alır mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?