Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldiniz

Hoşbuldum evet ya bir yerlerden pörtlüyor hep inşallah beraber başarırız güzel fotolarimiz olur uygulama filtre kullanmadan aslen Kastamonu canım, Ankara doğumluyum

hoşgeldin Burcucum

merhaba ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış da oluruz

Kahvaltı 12 30
1 yumurtadansucuklu biberli kaşarlı omlet
1 tk kuru peynir
1 dilim köy ekmeği
Acur çay

16.30
Sade Türk kahvesi
2 hurma 2 incir 2 kayısı
7 fındık 7 badem 7 kaju

18.30
Yarım kase tarhana çorbası
10 - 12 yaprak sarma (az zyağlı parmak büyüklüğünde)
Haş. Brokoli
Salata ,yoğurt
3 ince dilim kavun

Su
1.5 litre

Spor
5000 adım
15 dk egzersiz (bacak&karın)

Jou Ellssa Boncuk2307

Pazartesi

Sabah
3 yumurtali menemen
1 d peynir
2 d çavdar ekmeği
1 incir,6 badem

Öğlen 13
Kabak kavurma
4 YK yoğurt
1 TK stevtali reçel
7 badem

Ara 1 küçük muz

Akşam 19.30
Bol malzemeli salata
( Ton balığı + 3-4 YK makarna+ 4 YK kabak +1/2 avakado , marul maydanoz soğan , limon )

Çubuk kraker ,12 badem , 1 elma

Spor : 8000 adım

2 maden suyu, 2 yeşil çay, 3 kahve

Suyu bol içiyorum

Rakip takımda olsaydın bu ne biçim menüüü derdim aynı takımda olduğumuza göre afiyet olsun

Ben sanirim bi sure listelere giremem bayrama esimij memlekete gdyruz cumadan gidecegiz.24 hazrndada ameliyat olacagim o ara 2 hafta kadar girerim blki listeye bakalim

Hoşgeldin ablacım özlettin kendini.
Aslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksa Jasminium84 kaptanım kabul eder misin yeni bir nefer ??
Hoşgeldin tekrardan ben hatırlıyorum seni, listelerden de ama sen diğer arkadaşlar için form doldurursan herkes hatırlamış ve tanımış olur

Ben de bugünkü menümü yazayım migren tuttu yine bırakmıyor peşimi Sırtım tutulmuş da o tetikledi büyük ihtimalle
Aç karna 1 bardak chialı limonlu su
Saat 15.00 de kakaolu tarçınlı 1 bardak süt, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00 de erik, 3 olmamış kayısı, 5 kiraz yedim.
Akşam Yemeği 19.30 da 2 dilim karabuğday ekmek, peynir, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar bal geçiştirdim. Eşim kendine tavuk yaptı sevmediğim için yiyemedim.
Spor da 200 ip atlama var bugün sadece. Su da 2.7 lt oldu yatana kadar 3 olur. 1 lt de kiraz saplı dukan içeceğim şimdi. Açlık hissedersem yoğurt kürü yapacağım sumaklı zerdeçallı.
Ellssa Jou Jasminium84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…