- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Hoşbulduk canımHoşgeldin ablacım özlettin kendini.
Aslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksaJasminium84 kaptanım kabul eder misin yeni bir nefer ??
Hoşgeldin tekrardan ben hatırlıyorum seni, listelerden de ama sen diğer arkadaşlar için form doldurursan herkes hatırlamış ve tanımış olur
Sagol canim benimNefis menü kaptanım afiyet olsun
Bn 20 dklik olan var ya onu yaptım kolum koptu valla yarıda biraktim buda uzun çocuklar durmaz diye buna baslamadim onlar uyurken yapım dedim ondada yemek temizlik anca yapiyorumSAna en kolayını atayim pek yormaz senii ben bunla yaptım dün heryerim su oldu şoka uğradım
Bende takamadım çok acıyordu ve açılır diye çok korktum keşke taksaymışım pişmanım
Olur yapalım kız ama Çarşamba başlayalım pazar o zaman kuruluyor burdaSağolasin..ben dün gece bir gaza geldim. Başlamak istedim ama şu sıra biraz sor. Belki çarşambadan sonra. Birlikte yapalım mı?
Oof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim.
Hoşgeldinn. Kilo verme sebebine bayıldım. Kilolu olunca tarzın da olmuyor sanki, ya da ben beceremiyorum. Eskisi gibi güzel güzel giyinmeyi ben de istiyorum.
Ee nerden katiliyorsun bakalım yarışmaya
İnşallah tekirdag'li çıkarsin burda hiç hemsehrim yok da benim
Hoş bulduk canımHoşgeldin ablacım özlettin kendini.
Aslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksaJasminium84 kaptanım kabul eder misin yeni bir nefer ??
Hoşgeldin tekrardan ben hatırlıyorum seni, listelerden de ama sen diğer arkadaşlar için form doldurursan herkes hatırlamış ve tanımış olur
Geçmiş olsun canımBen de bugünkü menümü yazayım migren tuttu yine bırakmıyor peşimiSırtım tutulmuş da o tetikledi büyük ihtimalle
Aç karna 1 bardak chialı limonlu su
Saat 15.00 de kakaolu tarçınlı 1 bardak süt, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00 de erik, 3 olmamış kayısı, 5 kiraz yedim.
Akşam Yemeği 19.30 da 2 dilim karabuğday ekmek, peynir, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar bal geçiştirdim. Eşim kendine tavuk yaptı sevmediğim için yiyemedim.
Spor da 200 ip atlama var bugün sadece. Su da 2.7 lt oldu yatana kadar 3 olur. 1 lt de kiraz saplı dukan içeceğim şimdi. Açlık hissedersem yoğurt kürü yapacağım sumaklı zerdeçallı.
Ellssa Jou Jasminium84
Bn bu yoğurt kürünü bugün yaptım da yiyemedim çörek otu çok acı geldi nane kattım içine belki iyi olur diye daha da kötü oldu sen yiyebildin mi canımJasminium84 Ellssa Boncuk2307
Aç Karna ; alıç sirkeli su - badem sütlu kahve
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 3596827
Ara öğün
Icinde 2 tanesini yedim
Eki Görüntüle 3596828
19.00
1 kepce taze fasulye
2 kase cacık
1siyez
2 maden suyu
2 litre su
Yatmadan önce yiyecem
Yoğurt kürü ( cörekotu zerdecal limon)
Ayy çok severimmm afiyet olsun bi ara bende yapim
BEn yerim böyle şeyleeiBn bu yoğurt kürünü bugün yaptım da yiyemedim çörek otu çok acı geldi nane kattım içine belki iyi olur diye daha da kötü oldu sen yiyebildin mi canım
20 dk iyi ettin gene ben bazılarını yapamayınca ip gibi atlıyorumBn 20 dklik olan var ya onu yaptım kolum koptu valla yarıda biraktim buda uzun çocuklar durmaz diye buna baslamadim onlar uyurken yapım dedim ondada yemek temizlik anca yapiyorum
afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsunMerhabalar
Menum
12.30
Sade kahve
2 Ceviz
Aksam 17.00
1 kase bulgur kofteli yaprakli yogurtlu sulu bir yemek
Az bezelye yemegi
Az bulgur pilavi
Salata
Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
afiyet olsun canım saatleri de yazar mısınMerhabalar bugünkü menumm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
Domates salatalık
Biraz tb ekmeği
1 tk bal
Ogle
2 yk yulaf ve yoğurt üstüne 4 5 tane böğürtlen
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
Regl olduğum için çok tatlı istiyor canim 1 tk bal yedim en masumu
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 kaptisim yarın artı çıkarım muhtemelen oda regl den
afiyet olsun canımm gayet güzelKizlarcimmm bugünkü menüm
Sabah çay
Öğle kahve
Saat 16.30 5 kaşık Arnavut ciğeri (patatesli) bol salata 1dilim ekmek ayran
Saat 17.30 1bardak chiali kefir 10cig fındık
Su 3litre
Jasminium84 Boncuk2307
afiyet olsun kaptanımJasminium84 Ellssa Boncuk2307
Aç Karna ; alıç sirkeli su - badem sütlu kahve
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 3596827
Ara öğün
Icinde 2 tanesini yedim
Eki Görüntüle 3596828
19.00
1 kepce taze fasulye
2 kase cacık
1siyez
2 maden suyu
2 litre su
Yatmadan önce yiyecem
Yoğurt kürü ( cörekotu zerdecal limon)
tabii ki canımmAslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksaJasminium84 kaptanım kabul eder misin yeni bir nefer ??
çok geçmiş olsun canımBen de bugünkü menümü yazayım migren tuttu yine bırakmıyor peşimiSırtım tutulmuş da o tetikledi büyük ihtimalle
Aç karna 1 bardak chialı limonlu su
Saat 15.00 de kakaolu tarçınlı 1 bardak süt, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00 de erik, 3 olmamış kayısı, 5 kiraz yedim.
Akşam Yemeği 19.30 da 2 dilim karabuğday ekmek, peynir, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar bal geçiştirdim. Eşim kendine tavuk yaptı sevmediğim için yiyemedim.
Spor da 200 ip atlama var bugün sadece. Su da 2.7 lt oldu yatana kadar 3 olur. 1 lt de kiraz saplı dukan içeceğim şimdi. Açlık hissedersem yoğurt kürü yapacağım sumaklı zerdeçallı.
Ellssa Jou Jasminium84
hoşgeldin canımmHoş bulduk canımbende çok özledim sizleri.
Kırmızı kaptanım kabul ediyorsa bana uyar.
Menümü yarın paylaşsam olur mu.
150 gr birşey değil canım öğlene kadar bile giderGünaydın kızlar mutlu sabahlar salı tartım 83.75kg +150gr . Sanırım tek öğün sistemini değiştirme zamanı geldi . Direnç kazandım
Jasminium84 Ellssa Boncuk2307
afiyet olsun canımmGünaydın kızlar
Boncuk2307 Ellssa
26 Mayıs menüm
Saat 9:00 da
2 hazır kapsül kahve(ikisi 48 kalori)
11:30
1 poğaça
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
15:30
1 sütlü kahve
15:50
Fırında sebze 1 yk kıyma harcı
1 yk tavuk göğsü
18:50 peynir yaptım 2/3 küçük parça tuzsuz ondan
Su 2 litre
Spor Eki Görüntüle 3596970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?