Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın giremiyorum bir süredir aslinda girmekte içimden gelmiyor ya.Ameliyat için anestezi raporu hazirliklarinda tiroidim 29 çikti anestezi doktoru bu degerle ameliyata olur veremem dedi.
Endokrinoloji bölümüne gönderdi oda birgün sonra ac karnina tahlil aldi ondada 37 çikti ve ben bu bi kac gunluk sürede verdiğim tüm kilolalri geri aldim çok sinirim bozuldu🤦🤦.Zorla verdiğim kilolar bianda yüklendi resmen ya.😡
Dünde toplum sağlığinin diyetisyenine gittim ve liste verdi ama bana o liste çok dolu geldi ya ben daha az yiyorum.o listeyi nasil hazrlayip yiyecegim bilemedim.Tiroidden dolayi kilolarin yavas gider dedi.Bilmiyorum ya kilolarimi.geri aldigim icin hevesimde kalmadi aslinda diyordum diyetisyene de gidersem dahada duzenli o listeden şaşmadan yapacagim die 😔🤦
Canım geçmiş olsun. Ama onların çoğu kilo değil. Tiroidin yükselice ödem de artıyor ki seninki baya yükselmiş. Tiroidin dengelenince en azından büyük bir kısmı gider diye düşünüyorum. Aynı şeyi ablam da yaşamıştı. Bir an önce dengelenir inşallah :KK200:

afiyet olsun canım :KK60:

canım tiroid genetik geçişli mi bilmiyorum ama mesela benim annemde de tiroid yok ama ben senelerdir uğraşıyorum
şüpheleniyorsan muhakkak baktır :KK200:

ehhh arada olur onda sıkıntı yok, amacımız hayatımızı bu beslenme şekline dönüştürmek, amacımız sürdürebilirlik :KK60:

afiyet olsun canım erken kapatmışsın günü bravo :KK68:

afiyet olsun canım kaptanım :KK200:
Sağol kaptanım. Günü erken kapatmayı seviyorum 🥰
Geç öğün yediğim zaman bütün gece rahatsız oluyorum
IMG_0217.webp

Gunaydin :KK68:
Iki gundur kendimi toparlayamiyorum bu hafta arti cikicam galiba insallah cabuk kendime gelirim 🙈

Nasılsınızz :)Valla benim diyet ortamdan ayrıldı... Annemler geldiğinden beri diyetin d'si yok. Bayram sonuna kadar bendeler sonra da biz şehir dışına çıkacağız derken haziran da diyetsiz geçecek gibi ...

Ben de yazayım menümü de kaçayım sonra çok ağrım var.
28.05.2025
Aç karna chialı limonlu sirkeli su
Kahvaltı 13.00 / 2 dilim karabuğday ekmek, omlet, salatalık ve marulla hafif yağsız salata, peynir
Ara Öğün 16.00 / 1 kase cacık, 2 kepekli galeta
Ara Öğün 18.00 / 8 tane yeşil erik
Akşam Yemeği 19.30 / 1 tabak taze fasulye, 1 kase makarna, 3yk yoğurt, 1 kase cacık
3.1 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
300 ip atlama (75x4 şeklinde)
Ellssa Ellssa Jou Jou Jasminium84 Jasminium84

28.05.2025
Kahvaltı 13.00 / 2 dilim karabuğday ekmek, omlet, salatalık ve marulla hafif yağsız salata, peynir
Akşam Yemeği 19.30 / 1 tabak taze fasulye, 1 kase makarna, 3yk yoğurt, 1 kase cacık
Afiyet olsun canım :KK60:

geçmiş olsun canım ne ağrısı

Afiyet olsun canım :KK60:

geçmiş olsun canım ne ağrısı
Ablam normalde kronik kasık ağrısı vardı irritabl bağırsak sendromundan kaynaklanıyor diye biliyordum. Ama dün öyle bir ağrım vardı ki sanki böyle çıkıyor kasıklarım. Sonra belim ağrımaya başladı birden bire ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarıma vuruyor ağrısı. Chatgpt ye sordum böbrek taşı düşürüyor olabilirsin dedi, ya da kist miyom vesaire şeyler olabilir dedi. Bütün gece ağladım hem ağrıdan hem de hastaneye gidememekten. Oğlumu bırakacak yerim olsa gideceğim hastaneye ama yok eş desen benim ağlamalarıma kalktı umrunda değil sonra geri yattı uyudu. Vallahi kafayı sıyırmama şu kadarcık kaldı.

28.05.2025
Gecmis olsun neyin var 😒

Ablam normalde kronik kasık ağrısı vardı irritabl bağırsak sendromundan kaynaklanıyor diye biliyordum. Ama dün öyle bir ağrım vardı ki sanki böyle çıkıyor kasıklarım. Sonra belim ağrımaya başladı birden bire ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarıma vuruyor ağrısı. Chatgpt ye sordum böbrek taşı düşürüyor olabilirsin dedi, ya da kist miyom vesaire şeyler olabilir dedi. Bütün gece ağladım hem ağrıdan hem de hastaneye gidememekten. Oğlumu bırakacak yerim olsa gideceğim hastaneye ama yok eş desen benim ağlamalarıma kalktı umrunda değil sonra geri yattı uyudu. Vallahi kafayı sıyırmama şu kadarcık kaldı.
ahhhh be canımm keşke yakınında olsam da tutsam götürsem seni hastaneye :(
eşin acaba uyku sersemi anlayamadı mı ne kadar kötü olduğunu :(

çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.
Eşin uyku sersemi ile anlayamamıştır diye düşünüyorum Jasminium84 Jasminium84 un dediği gibi.

Bugün eşine durumu anlat götürsün hastaneye canım böyle ağrı ile nereye kadar

ahhhh be canımm keşke yakınında olsam da tutsam götürsem seni hastaneye :(
eşin acaba uyku sersemi anlayamadı mı ne kadar kötü olduğunu :(

çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım.
Eşin uyku sersemi ile anlayamamıştır diye düşünüyorum Jasminium84 Jasminium84 un dediği gibi.

Bugün eşine durumu anlat götürsün hastaneye canım böyle ağrı ile nereye kadar
Vallahi artık uyku sersemi mi anlamadı yoksa önem mi vermedi bilmiyorum ağrı çeke çeke bu saati ettim kendiliğinden geçti hafifledi yani kıpırdayınca geri başlıyor.
Teşekkür ederim bu arada :KK36: Baazen sinirimi öfkemi kırgınlığımı buraya yazınca bir nebze olsa hafifliyorum

Cok geçmiş olsun canım 😔 eşin için söyleyecek bise bulamiyorum

Bende menü yazayım

Sabah
1 5 haşlanmış yumurta
Yarim tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates Salatalık
1tk bal

Ogle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık etsiz ve susuz türlü yemeği
Yogurt