- 25 Ağustos 2019
- 62.305
- 119.460
- 698
- 31
Sağol kuzuşumm şimdi badem sütüyle sütlü kahve içtummAfiyet olsun kaptanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzuşumm şimdi badem sütüyle sütlü kahve içtummAfiyet olsun kaptanım
benim de lahmacunlar pideler uçuşuyorBunada şükür canım Rabbım beterinden korusun. Benimde gözümün önünden kaymaklı ve dondurmalı ekmek kadayıfı, çogköfte falan geçiyor.akşam erkenden yatmak lazım yoksa durum feci
![]()
Ben diyettesin diye biliyordummmbenim de lahmacunlar pideler uçuşuyorhayırlısıyla şu 2 günü atlatsaydık, bir cumartesiye erişseydik
![]()
![]()
Ben de çay bardağı ilen içtimSağol kuzuşumm şimdi badem sütüyle sütlü kahve içtumm
Ay vallahii oda olmasa yaaBen de çay bardağı ilen içtim
Kahve de olmasa ne yapacuuk bilmem![]()
Ben fincan da seviyorum içimi daha güzel oluyor ama yetmiyor büyük fincan aldım hususi evde onunla içiyorumDil-i bitab Yalnız çay bardakla kahve daha güzel ve daha sıcak oluyor fincanla hemen soğuyo ✌
ben hayatımd ahiç bilmezdim adanada yaşayan
Minnosprenses imm var ondan gördüm
![]()
Bende buradaki arkadaşlardan gördüm ❤Dil-i bitab Yalnız çay bardakla kahve daha güzel ve daha sıcak oluyor fincanla hemen soğuyo ✌
ben hayatımd ahiç bilmezdim adanada yaşayan
Minnosprenses imm var ondan gördüm
![]()
ahhh ahhhh işte tam da bu sebepten kendimi tutuyorum yaBen diyettesin diye biliyordummm![]()
Ben o zamanlarda kafelerde oyun parkları olur ya öyle yerleri kovaliyordum çocuklar biraz oynasın da ben de bir çay içerim, iki insan yüzü görürüm diyeSindi kaç yaşındalar salsan oynarlar bende piknik ederim benim o aşama daha 4 yıl varbiri 12 aylık olcak biri 3 yaş kızım
Ben de dertlerimi yaslilik ile ilgili brlirtilerimi chatgpt ye sorunca hiç aklimda yokken hasimato tiroidiyi getirdi aklıma. Boyunda kıllanma diye sormuştum çünkü kadın doğum muayenesinde birşey çıkmamisti. Anksiyete zaten var, saç dökülmem de arttı. Troid hormonlarım hiç dengesiz çıkmadı ama bir antikor baktırmak istiyorum. Devlet Hastanesi'nde dahiliye mirin kırın ederse diye ya endokrin ya özel haataneye gitsem iyi olur. Nereye gideceğime karar veremedim .gelin pastası mı
afiyet olsun canım ama önümüzdeki günleri rafine şekersiz geçirmeye çalış olur mu
sağol canımm
evet ne yazık ki öyle, geçenlerde bir yerde karşıma çıktı, anksiyeteniz depresyonunuz olmayabilir sadece tiroid değerleriniz bozulmuştur gibi
beni çok olumsuz etkiliyor, hemen anlıyorum tiroid değerlerimin yükseldiğini
Allah dermansız dert vermesin, sağlıklı beslenmek güzel bir çözüm bu tarz rahatsızlıklar için
Evettt amaa asla çıkmıyo benim kızım denedim ona kalsa 10 saat orda olurBen o zamanlarda kafelerde oyun parkları olur ya öyle yerleri kovaliyordum çocuklar biraz oynasın da ben de bir çay içerim, iki insan yüzü görürüm diye![]()
Amiinnahhh ahhhh işte tam da bu sebepten kendimi tutuyorum ya![]()
Aynen canım dengeleme yapıyorumdengeleyebiliyorsan sonrasında, sıkıntı değil o zaman canım, vücudunu en iyi sen tanırsın
ben de Cumartesileri mesela bildiğin dibine vuruyorum şekerin, karbonhidratın ki kalan günlerde kısıtlamak çok zor gelmesin diye :)
sen de bu şekilde az az yaparak ilerlemeyi tercih ediyorsan böyle devam et bozma![]()
Ay ne güzel işte at çocuğu oraya al eline kahveni kitabınıEvettt amaa asla çıkmıyo benim kızım denedim ona kalsa 10 saat orda olur![]()