- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim canımAy yok soğuktan titriyorum
Afiyet olsun canım
Canım inan abartmıyorum diyet yaparken patlayana kadar yemek yiyordum doymuyordum şimdi gerçekten nefsim terbiye oldu artık gözüm birseyi görmüyorİnşallah bende öyle olurum. Yiyip bitiriyorum gözüm yemeklerde kalıyor hala
2 gündür takıldım peşine haberin yokCanım inan abartmıyorum diyet yaparken patlayana kadar yemek yiyordum doymuyordum şimdi gerçekten nefsim terbiye oldu artık gözüm birseyi görmüyorsen de takıl bana diyorum gelmiyorsun
Sagol ablaE Elif_Eylul canım geçmiş olsun. Eylül' ün nesi var? Soğuk algınlığı mı ? Allah şifa versin.
Eger rahatsiz oluyorsa gunduz aktif olursun eminim arkadaslar anlayis gosterecektir.Benim tüp bebek sürecim başladı devam ediyor dün hastalandım bugün gittim görüşmeye Çarşamba kovit testi vericem cuma polip operasyonu geçiricem nasipsebu uygulama çok güzel ama eşim akşamları da çok elimde telefon diye rahatsız olduğunu söyledi bende diğerini iptal ettim oturup konuştuk tek olduğumu derdimi net kimseye anlatamayıp burada benşmle aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olduğunu destek olduklarını söyledim hatta bitane arkadaş bana o kadar güzel destek mesajı yazmış bende eşime okutturdum birazda olsa yumuşadı çok sevmiyor (telefonu ve sosyal mecraları) ona sebeb ama ikna oldu sonunda bende hemen onu açamadım şifreyide unuttum başka açmak zorunda kaldım..
HayirdirBen şok oldum simdi sizde sok olun diye atiyorum geliyore
Seni seviyorum demek icin 21yil dusunmus adam
Evet çok düsunmüş hemdeSeni seviyorum demek icin 21yil dusunmus adam
Yavrum benim. Sıcak su torbası varsa havluya sarıp göğsüne tut veya sırt üstü yatir. Torba yoksa havluyu ütüyle ısıtıp dene....çocuklarıma öyle yapardım. Şurup etkisini yitirirse rahatlatırdi bu şekilde.Sagol ablaöksuruk şiddetlendi gece hic uyumadik simdi biraz gecti şuruplarla
Geç olsun güç olmasın da bu kadar da değil yani....sordun mu fabrika ayarlarına falan dönecek bir şey mi olmuş.... hayirdir inşallah....
Islah olmuş demek ki
Öyle olacak sanırım bir müddet bakalımEger rahatsiz oluyorsa gunduz aktif olursun eminim arkadaslar anlayis gosterecektir.
Yaparim abla sagolYavrum benim. Sıcak su torbası varsa havluya sarıp göğsüne tut veya sırt üstü yatir. Torba yoksa havluyu ütüyle ısıtıp dene....çocuklarıma öyle yapardım. Şurup etkisini yitirirse rahatlatırdi bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?