Biz KV her gittigimizde dip köşe ev temizleniyorBenim esim de aynı illa ben mi demeliyim bir defa da sen yap diyor yine yapmıyorumbi de kv çıktı yapta yiyelim diyor hasbinallah ya kendime yaptım da sen eksik kal benim 2 küçük çocuğum var kv ye her gittiğimiz de niye tatlı getirmedin niye börek yapmadin milletin gelinleri yapıyor sen niye yapmıyorsun sahi siz kv her gittiginiz de kek börek sarma götürüyor musunuz
Hadi inşallah benim tanıdığım zeynepte gelir önemli birşey olmadığı sürece@zeyneppk gelir az sonra burda. Kapıya bakın, kapı açılacak ve zeyneppppp.
Koca secimi yanlis bendekiNerde yanlış yaptıkki
Üzerine imzamı atarım bu sözün.Ben Kabullendim artık zayıf kalmsk istiyorsam masterfitin pazara kadar değil mezara kadar daim üyesi olarsk kalmam lazım
+1 canimcim demirbaşı olmamız şart masterfitinBen Kabullendim artık zayıf kalmsk istiyorsam masterfitin pazara kadar değil mezara kadar daim üyesi olarsk kalmam lazım
Aaa benimde öyleymişKoca secimi yanlis bendeki
Harikasın canım kaynatinca gitti yarım kilosunu sardım yarısı kaldı kızı alıp geleyim devam edicem doya doya yesin benim adamAra katlara patetez koy canım benimde başıma geldi aldı tuzunu
Kader arkadasimAaa benimde öyleymiş
Normal canim seviyeler acliklara hazırlıyor artık daha uzun aralıklarda acikmaya başlıyorsun ama acikmadim diye yemek yemeği. Geçiştirme mutlaka yeaskrhpozitif canım birşey soracağım benim canım bu aralar yemek yemek istemiyor iştahım azaldı seviyelerde bu normal mi yani sabah mesela dolu dolu tabak yapmıyorum yaptığım tabağında yarısından biraz fazlasını yiyorum gerisi kalıyor akşam da aynı şekilde oluyor eşim kızmaya başladı düşüp kalacaksın bir yerde diye sen de böyle oldun mu
Millet olarak doğalgaz kırmızı çizgimizyok canım da sürümcemede gidiyor iş konusu benim.. durumlar karışık biraz.. eğer petekleri 60 da yakan bir işyeri beni ararsa koşulsuz gideceğim karar verdim
Nerelere ne yazıyorsun acabaAman tanrım yine yalnis yere yazdım
Teşekkürler canımGurbettt42 Amine Busra kızlar Tebrikler. Çok güzel eksiker gelmiş.
Kırmızı takimda mavi takımda bir iki kişi hariç guzel kilo vermiş. 2 gün için muhteşem..Herkesi tebrik ederim.
Dizilerdeki mutlu evlilikler yaktı benim başımıKader arkadasim
Ben o dizileri coktan gectim artikta karsima bitane kurbaga çiksada gitsemDizilerdeki mutlu evlilikler yaktı benim başımı
Ben yakıyorum bu ay görecem ne kadar geldiğini çocuklar toprlayamadilar bir türkü çocuklarım dan kıymetli değil dedim ve kıydımMillet olarak doğalgaz kırmızı çizgimizmesala ben sabah ilk iş gazı kapatmsk oluyor bu havada şayet sitede en az yakanlar listesine girebilirsem basarmisim demekktir enişte elinde olsa hiç yakmaz babam da sırf doğal gaz yakmamak için bahçeli evden gelmiyor orada soba yakıyor çünkü Diycem oki zor bulursun 6o yakan bı işyeri
Kaynanayi ne yapmalıBiz KV her gittigimizde dip köşe ev temizleniyortatlı vs götürmüyorum 9 saatlik yol ama orda her sene koca tencere sarma 3 tepsi tatlı derdimiz oluyor he yaraniyormuyuz hayır KV millete gelinlere ben hizmet ediyorum diyormuş bizden başka gelinleri var sanırım 1 bardak suyunu içmiş değilim elinden
Uzmanlar sıcağın daha çok hasta yaptığını söylüyor soğuk iyidirBen yakıyorum bu ay görecem ne kadar geldiğini çocuklar toprlayamadilar bir türkü çocuklarım dan kıymetli değil dedim ve kıydım
Gecmis olsun canim viks falan suya koy cek icine havlu sar ustuneSabah 8de kalkmistik. Oo iyiyim herhalde ayakta gecirdim iyilestim dedim. 10da bir kalktik burnum sular seller akiyor. Hayatimda hapsurmadigim kadar hapsuruyorum. Alerjik muhtemelen. Kafama göre ilacta almak istemiyorum. Yarin aile hekimine gidecem bu şekilde
Gecmis olsun canimSabah 8de kalkmistik. Oo iyiyim herhalde ayakta gecirdim iyilestim dedim. 10da bir kalktik burnum sular seller akiyor. Hayatimda hapsurmadigim kadar hapsuruyorum. Alerjik muhtemelen. Kafama göre ilacta almak istemiyorum. Yarin aile hekimine gidecem bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?