Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz KV her gittigimizde dip köşe ev temizleniyor tatlı vs götürmüyorum 9 saatlik yol ama orda her sene koca tencere sarma 3 tepsi tatlı derdimiz oluyor he yaraniyormuyuz hayır KV millete gelinlere ben hizmet ediyorum diyormuş bizden başka gelinleri var sanırım 1 bardak suyunu içmiş değilim elinden

Normal canim seviyeler acliklara hazırlıyor artık daha uzun aralıklarda acikmaya başlıyorsun ama acikmadim diye yemek yemeği. Geçiştirme mutlaka ye

yok canım da sürümcemede gidiyor iş konusu benim.. durumlar karışık biraz.. eğer petekleri 60 da yakan bir işyeri beni ararsa koşulsuz gideceğim karar verdim
Millet olarak doğalgaz kırmızı çizgimiz mesala ben sabah ilk iş gazı kapatmsk oluyor bu havada şayet sitede en az yakanlar listesine girebilirsem basarmisim demekktirenişte elinde olsa hiç yakmaz babam da sırf doğal gaz yakmamak için bahçeli evden gelmiyor orada soba yakıyor çünküDiycem oki zor bulursun 6o yakan bı işyeri
Aman tanrım yine yalnis yere yazdım
Nerelere ne yazıyorsun acaba

Ben yakıyorum bu ay görecem ne kadar geldiğini çocuklar toprlayamadilar bir türkü çocuklarım dan kıymetli değil dedim ve kıydım

Kaynanayi ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı ...
Altına imza atarim bu türkü sözlerinin

Ben yakıyorum bu ay görecem ne kadar geldiğini çocuklar toprlayamadilar bir türkü çocuklarım dan kıymetli değil dedim ve kıydım
Uzmanlar sıcağın daha çok hasta yaptığını söylüyor soğuk iyidir

Gecmis olsun canim viks falan suya koy cek icine havlu sar ustune

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…