Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi tartını yazdın mı, hemen notlarıma baktım yoksn, paylaştında gözümden mi kaçmış anlayamadım
Yok hiç paylaşmadı isen yarın resmini at tartının alayım takıma canım

Sporların kaydı tutulmsı için ne yapabiliriz diye düşündüm hep bugün.

Kaptanlar tutabilir mi acaba yoksa ayrıca bir kişi mi seçelim ne dersiniz

Hafta içine mi alsak tartı gününü. Hafta sonu ben o kadar müsait olmuyorum hem de kimseler olmuyor.
Ne dersiniz
Süper olmuş cuma olması
ikinci sıradaki ummhnisa olduğu için önce ona teklif etmek istiyorum kaptanlığıııı
Ahh canım telefonum bozuktu almaya gittik derken bakamadım hiç
Yaaa demi rahatça cuma günü bi pastamızı yiyelim

Bende saat üç idi bir tabak türlü yedim gibi kapadım. Bitki çayı içer yatarım erkenden.
üç derken abo rakip çok dişli çıktı
Acıkırsan akşama hafif baklava tatlı falan yee canım
aslan takım arkadaşım benim
bütün gün bişe yememişsin gün tabağıyla tadını çıkarmışsın geçmiş geçmişte kaldı yarın tartıyı görelim bitti se mi kurabiyelerin hepsi
Acikmam acayip yorulmusum. Erkenden yatacağım. Acikirsam kahve içerim. Ama senin kaptanın yiyebilir baklavayı
şşşşş ben baklavayı hiç sevmem (yalannnn)
oh çiiiçek gibi menüüğğğ ama bir takne kusuru var hani spor
Sporların kaydı tutulmsı için ne yapabiliriz diye düşündüm hep bugün.

Kaptanlar tutabilir mi acaba yoksa ayrıca bir kişi mi seçelim ne dersiniz
ya takımımıza torpil yapıp sahtekarlık yaparsak ben tutabilirim şaka bi yana ama hesaplamayı boncuk kaptanım nasıl yapıyordu tam bilmediğimden o kısımda destek gerekir
Süper olmuş cuma olması

Ahh canım telefonum bozuktu almaya gittik derken bakamadım hiç

Yaaa demi rahatça cuma günü bi pastamızı yiyelim
ay sağlık olsunnnn canım başka zaman yarışırız ben valla cumaya dün hiç bir planım yokken bugün tekne turu planı koydum bir anda şartlar elverişli hale geldi, o günü dikkat etmek zorunda olmamak iyi geldi

evet gelelim bugünün menüsüne

11.00
yufka ekmek arasında sahanda yumurta ile dürüm (yaklaşım 80 gr ekmek ve 2 yumurta gibi düşünülebilir)

15.00
3 tane grissini, bitkisel sütlü kahve, 2 medine hurması ve 1 tatlı kaşığı kakaolu şekersiz fıstık ezmesi

17.00
1 tabak taze fasulye ve bi bardak ayran

7200 adım, 2 lt su
sibel_84 Ellssa Boncuk2307

Ohh çok iyi yapmışsın cuma hem kendimin hemde arkadaşım oğlunun doğum günü çifte partı var yani. Nasıl dayanıcam diye düşünüyordum
Afiyet olsun kaptanım

Bitti bitti şükür

Bu ara saldık sporu yaa başlamam lazım acil

Vay vay vay tekne hemiii bize de kıyısından foto at kizzzz şimdiden doğum günün kutlu olsun bebeğim

Cumartesi tartını yazdın mı, hemen notlarıma baktım yoksn, paylaştında gözümden mi kaçmış anlayamadım
Yok hiç paylaşmadı isen yarın resmini at tartının alayım takıma canım
Hangi cumartesi en son tatil öncesi olan cumartesi paylaşmıştım. Yarın sabah çeker atarım

Ellssa sibel_84 Boncuk2307
Bu günkü menüm

Bu gün başlayacağımızı tamamen unutmuşum

9:00
2 sütlü kahve

11:30
1 poğaça
2/3 peynir
Domates salatalık
Çay

16:00 kızımın kuran kursu vardı.
Hazırlıklardan
2 çatal pasta aldım
1 kahve

Akşam yemeği biraz geç oldu
18:40 bitti
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
Bol salata
1 yeşil biber
Su 2 litre

Iyi aksamlar
15 haziran pazartesi
12.30
1 seftali
1dlm ekmek
2kk peynir

Ara
3 4 tane biskuvi

18.00
1tabak yogurtlu kabak yemegi ustune 3yk kiyma
2 kanat
5 6 tane patattes kizartmasi
8.600 adim
Ellssa
sibel_84

İyi akşamlar

15 Haziran

12:00 Ekşi mayalı 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, biber kızartması

1 avuç çekirdek

18:00 1 çiğköfte dürüm, 1 tabak kuru-pilav, 3 top dondurma

2 litreden fazla su
Leslie 1 happy mile + gün boyu 7700 adım
25 dk + 20 dk beginner step

Ellssa Boncuk2307 94bassuk

Herkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek

Ellerine sağlık kaptanım. Ama ne güzel cuma kaçamak yapamıyorduk ya, iyi oluyordu Cumartesi tartı olması. Hafta sonu kaçamak günleri azalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…