Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sabah sporu yapn var mı ?

ben yapacaktım ama kücük danam musade etmedi şimdi kahvaltı hazırlayıp sonra yapıcam insa

Herkese selamlaaaaar
Nasılsınız fit hatunlar
Burdan ayrılmak bana hiiiiçççç iyi gelmedi +10 kilodan bildiriyorum

Gel Ne olursan ol, bin kere diyetini bozmuş da olsan gel
Diyen biri olursa şuracıkta sessizce eşlik etmek istiyorum size
Ama tartı bildirimlerim düzenli olmayabilir(köye gidip gelcem belli aralıklarla aracım da yok tartıyı getirip götüremem )

ADINIZ: ada81

YAŞINIZ:44

BOYUNUZ:1.58

KİLONUZ:79.2

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: abur cubur çok yeme

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide problemim var.

ZIpzıp kaptanım zamanında belli bir süre buradayım çok devam edememiştim..

ben yapacaktım ama kücük danam musade etmedi şimdi kahvaltı hazırlayıp sonra yapıcam insa
Bende sabah spor yapmayı seviyorum hafta içi yapabiliyorum ama hafta sonu maalesef yapılmıyor...

Sabah yürüyüşe çıkacaktım. Tam kapidayken benim bebeler hortladı. Öyle olunca öğleden sonraya kaldı. Ufaklığı uyutur çıkarım yürüyüşe. Dip köşe temizliğe de giriştim ki sormayın. Ev el ele tutuştu gidiyor . Ama yine de yürüyüşe çıkmam lazım. Pazartesi güzel bir eksi görmem gerekli.

Kızlar ağırlıklı hula hoop aldım. Baya işe yariyomus kullanan biri söyledi. Dün geldi yarın denicem yalnız, çünkü biraz adet ağrım var bugun

Tamam canım, sen malatyalımısın bende malatyalıyım
AA Malatya'da çocukken 4 sene geçirdim. Çok güzel anılarım var orda. En mutlu zamanlarimda oradaydım hatta çocukluğumu dusunursem. Çok severim malatyalilari. İlk tasindigimizda komşumuz koca bir tepsi kayısı ve domates getirmişti hoşgeldiniz diye. Öyle de cömerttir Malatyalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…