Kuzum tartı fotoğrafi yarın mi atayim simdi mi?Bu bugünkü planladığım menümKullanabilirsin canım. Hamur işi yemediğin sürece kilo almazsın merak etme
Geçmiş olsun prensese şimdi daha iyidir inşallah
Afiyet olsun canım
Günaydın
Takımlara almamız için tartı foto atmana gerekiyor canım.
Akşamı kaçta yedin
Çok sağol canım.iki gündür gece ateşi düşmüyor sabaha kadar nobetteydim kucagimda emerek uyuyo sadece antibiyotik başladık inşallah bugün uyur birazgeçmiş olsun canımm durumu nasıl iyi mi ?
aman ha bugun dikkat et yarın tartılacaz
cocostarmıs falan filan eline alınca 10 a kadar say
Sağol kaptanım bu gecede ateşi dusuremedik bugün biraz daha iyi olur inşallah eğer iyi olmazsa bn uykusuzluktan bayilacagimKullanabilirsin canım. Hamur işi yemediğin sürece kilo almazsın merak etme
Afiyet olsun canım
Günaydın
Akşamı kaçta yedin
sagol canımKullanabilirsin canım. Hamur işi yemediğin sürece kilo almazsın merak etme
Afiyet olsun canım
Günaydın
Akşamı kaçta yedin
oyy canım benim Allah acil sifalar versin insaÇok sağol canım.iki gündür gece ateşi düşmüyor sabaha kadar nobetteydim kucagimda emerek uyuyo sadece antibiyotik başladık inşallah bugün uyur birazaşırı odemliyim ellerim falan şişmiş gün içinde düzelir inşallah.keske gruptan birileri bana yemek yapıp getirse ne güzel olur valla
Harika öenü afiyet olsunMerhabalr 28 haziran menüm
Sabah 10 da sade kahve ,6 kayısı çekirdeği
17 ile 18 arası
6 kayısı, bir nektari
Iki ceviz,4 badem, bir kuru incir
2yk bulgur pilavı, 3yk ciğer kavurma ,
Domates,salatalık,kuru soğan
Akşam 10 bin adım
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
En azından tb ekmekle yapılmış önemli olan sağlik üzme kendini geçmiş olsun kızınaMenüm
Sabah 11
TB ekmeği ile tost bir yumurta
Akşam 18.30
TB ekmeği ile iki tost bir küçük dolma
Ara 23.00
Detixmix madensulu
Ha bide öğlen cocostar yedim
Berbat bir menuyle geldim farkındayım kızım hastaydi sadece tost yapabildim
Şu 3 lt olmuştur
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Sabah süper akşam karbon bi tık fazla kaçmış afiyet olsun28 Haziran Cumartesi
10.00 5 ctl salcalı yumurta ,4 dilim peynir , bolca marul ve salatalik domates
15.00 2 hurma , 4 ceviz
18.00 : 5 yk taze fasulye , 3yk makarna, 3 yk bulgur pilavı, 4 ctl kavun
Su 2lt+1 lt detoks suuu
Spor
2 saat ev temizligi ( daha fazla sürdü aslında ama yaklasık gece 10 a kadar gün boyu arada hadi oyalanmaları cıkarsam saf 2 saat kesin kalır)
Ellssa
Dil-i bitab
Boncuk2307
Bence iyi durumdayım yarın tartıda görücez tabi
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Allah acil şifalar versin insa
Allah şifa versin canım
çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yokCicekbocekkaktus canım nasılsın ?babanın durumu nasıl ?
Yaşlanıp muhtaç olmak da zor, bakmak da zor.Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yok.
En son bayramda yanında kalmıştım. Kaldırıp tekerlekli sandalye ile wcye taşıyorduk bu sefer altı bezleniyor , oturacak veya yere basacak enerjisi yok. Aslında hala mesane kaslarını kontrol edebiliyor ama ayağa kalkamadigi için mecbur bez kullaniyoruz.
Bİlinci yerinde olduğu için de utanıyor, altını değiştirtmek istemedi bana. Erkek görevliden yardım istedik. Normalde annem değiştiriyor altını, üstünü.
Bu mahremiyet , utanma durumlari bir de yetişkin hastayı kaldır döndür işleri biraz zor ve hasta bakım tekniklerini bilmek lazım.
YouTubedan videolar izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Hastane personeli de yardım ediyor. Duygusal konuları chatgpt' ye sordumonun verdiği taktiklerle babamı rahatlatıp altını değiştirdim yoksa annemi bekleyecektik.
" Babaannem altını islatsaydi sen onu böyle bekletir mıydın ? " diye sordum.
" Bekletmezfim tabi dedi "
Ben de seni bekletmem deyip degistirdim
2 yas çocuğu olan annelerin tuvalet eğitimi muhabbetleri vardır ya aklıma o geliyorbekarlar gıcık olur bu muhabbetlere. Demek ki neymiş bir zaman gelince senin annen bezine mi yapıyor, senin babam wcye gidebiliyor mu hala oturuyor mu adım atıyor mu gibi muhabbetler oluyormuş
Valla her bir kasin hareketi kıymetli. Dönebilmesi, dönerken elinden tutup yardımcı olması bile kıymetli.
Sonuç : ADİM ATABİLİYORKEN ATİN KİZLAR
Ağırlık kaldırabiliyorsak kaldıralım.
Her kasimizi her eklemimizi aktif olarak kullanalım
teşekkür ederim kaptanım evet biraz oyle oldu aslında plandigım sadece taze fasulye yoguttu ama oglum yemeyince tabagini aldım hata ettimHarika öenü afiyet olsun
En azından tb ekmekle yapılmış önemli olan sağlik üzme kendini geçmiş olsun kızına
Sabah süper akşam karbon bi tık fazla kaçmış afiyet olsun
Canım benim Allah sana güc kuvvet sabr saglık versin ne guzel hayırlı evlatsın Rabbim kat kat sevabını versin..Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yok.
En son bayramda yanında kalmıştım. Kaldırıp tekerlekli sandalye ile wcye taşıyorduk bu sefer altı bezleniyor , oturacak veya yere basacak enerjisi yok. Aslında hala mesane kaslarını kontrol edebiliyor ama ayağa kalkamadigi için mecbur bez kullaniyoruz.
Bİlinci yerinde olduğu için de utanıyor, altını değiştirtmek istemedi bana. Erkek görevliden yardım istedik. Normalde annem değiştiriyor altını, üstünü.
Bu mahremiyet , utanma durumlari bir de yetişkin hastayı kaldır döndür işleri biraz zor ve hasta bakım tekniklerini bilmek lazım.
YouTubedan videolar izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Hastane personeli de yardım ediyor. Duygusal konuları chatgpt' ye sordumonun verdiği taktiklerle babamı rahatlatıp altını değiştirdim yoksa annemi bekleyecektik.
" Babaannem altını islatsaydi sen onu böyle bekletir mıydın ? " diye sordum.
" Bekletmezfim tabi dedi "
Ben de seni bekletmem deyip degistirdim
2 yas çocuğu olan annelerin tuvalet eğitimi muhabbetleri vardır ya aklıma o geliyorbekarlar gıcık olur bu muhabbetlere. Demek ki neymiş bir zaman gelince senin annen bezine mi yapıyor, senin babam wcye gidebiliyor mu hala oturuyor mu adım atıyor mu gibi muhabbetler oluyormuş
Valla her bir kasin hareketi kıymetli. Dönebilmesi, dönerken elinden tutup yardımcı olması bile kıymetli.
Sonuç : ADİM ATABİLİYORKEN ATİN KİZLAR
Ağırlık kaldırabiliyorsak kaldıralım.
Her kasimizi her eklemimizi aktif olarak kullanalım
Ah o çocuklar hep kiloların sebebiteşekkür ederim kaptanım evet biraz oyle oldu aslında plandigım sadece taze fasulye yoguttu ama oglum yemeyince tabagini aldım hata ettim
insa kaptanım bu akşam hafif yiyecgm bende. insa buraya gelip ağzımi mühürlücem
hiç deme gercekten diyetteyken daha iyi anliyorm resmen artıkların hepsini yedigimiAh o çocuklar hep kiloların sebebi
Haydi bakalım inş
Farkında olmak güzel hatayı tekrarlamayı engellerhiç deme gercekten diyetteyken daha iyi anliyorm resmen artıkların hepsini yedigimi
şimdi sabah tava boregi yapmıştım (Mis gibi kokmustu agmizi sürmek ne kelime düsüncesi gecmedi aklımdan) bebegimin artti eşime verdim hemen ohh dedim içimden yeme sakın bi daha
Bu sopaya hayranım.Olur böyle şeyler insanız sonuçta. Hiç mahcup olmana gerek yok canım.
Dünden sonra çeki düzen vermem lazım dedim kendime bir de kaptanımın sopası var işin ucundakesinlikle kilo vermem lazım
Çok teşekkür ederim o kadar dikkat ettim yuruyusumu de yaptım sabah diyorum ki kesin eksilmisimdr, tabi ben 64 lerde bekliyordum ben şok 66 gösterdiHarika öenü afiyet olsun
En azından tb ekmekle yapılmış önemli olan sağlik üzme kendini geçmiş olsun kızına
Sabah süper akşam karbon bi tık fazla kaçmış afiyet olsun
Cevizle badem arası bir tadı var, lezzetli ama ağır, fazla yendiği zaman bayabilir canım kaptanımTadı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?