Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet şuan diyete adapte olmaya çalışıyorum başta böyle oluyor ama sonra toparliyorum Haklısın canm yeni başladığım için adapte olamıyorum hemen böyle durumlar olabiliyor

Ya bnm menü bildirimi yapıyorum da eski takımda kalmış aklım her seferinde Jou

Etiketlemisim yanlışlık olmuş canım kusura bakma Dil-i bitab

Ay evet ya menulerime hep Jou yu etiketledim o da hiç bn kaptan değilim demedi demek onunda kafası karışık bnm gibi
O da yoğunluktan pek girememiş sanırım bazen bana da oluyo o geçmişte takılı kalma
13 aylık kızım ay evet ya bn içiyordum kizimada verdim daha önce hiç aklıma gelmemişti bugün bı kaynatayim teşekkürler canım
Hemen toparlar inşAllah
Kızım kuran kursa gitti öğleneçiğ köfte istedi her zaman da istediği bi şey değil oy oy nefsim oy
Ay kaç zamandır çekiyor canım

Canım baktırdım benim D vitaminim 10 civarı geliyor. Doktorum her yıl D vitamini ilacı veriyor 3 aylık alıyorum.
Canım stres yapma . D vitamini demir hepsi etkiliyor. Benim Demir depolarim tükenmiş. Şimdi bizde 6 aylık tedavi sürecine girdik. Benim de d vitamini yanlış hatırlamıyorsam 7 civarıydı. Ona da başladık

Canım stres yapma . D vitamini demir hepsi etkiliyor. Benim Demir depolarim tükenmiş. Şimdi bizde 6 aylık tedavi sürecine girdik. Benim de d vitamini yanlış hatırlamıyorsam 7 civarıydı. Ona da başladık
Şifa olsun canım bakalım inşallah bu yılki tatil iyi gelir

Çok sağol canım msjin o kadar rahatlattı ki inan bugün üçüncü gün inşallah bugün uyur aşırı uykusuzum. Enfeksiyon varmış ondan verdi antibiyotik i
canım benim biliyorum bende 2 ay önce böyle oldu oglum gozümü açamayacak durumdaydım 3 gün sürdü sonra gecti elhamdullilh Sizede rabbim acil sifalar versin geçecek insa saglicakla atlatırsinız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…