Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazartesi işe kaldigim yerden basliyorum is yerine evden goturebilecegim menuleriniz varmi fazla ugrastirmayan kolay biseyler.Kahvaltimi evde yaparim oglen icin yiyecek biseyler

Benim de bu 9 . Taşınmam olacak bunun 6sı şehirler arasıydı. Eşimde sen çabuk toparlardın bu sefer yapamadın diyor. Yaşlanıyorum sus konuşma dedim
Sizde cok tasinmissiniz, Allah kolaylik versin tekrardan..

Menü harika tatlim afiyet olsun
Tesekkur ederim.

Takimlar korkutucu canim, takima katilinca stres oluyorum ben.Tesekkur ederim Filizim.

Pazartesi işe kaldigim yerden basliyorum is yerine evden goturebilecegim menuleriniz varmi fazla ugrastirmayan kolay biseyler.Kahvaltimi evde yaparim oglen icin yiyecek biseyler
Hosgeldiniz.Ben bir onceki gun ne yemek hazirladiysam is yerine onlari goturuyorum genelde.Salatalik, kereviz sapi, 1 porsiyon meyve , yogurt, salata ekliyorum kalan yemegin yanina.Hizlica sebze sotelenebilir, tavuk izgara yapip hizlica yanina salata ile goturulebilir.Sebze yemekleri olabilir.Ben termosla corba falan her seyi goturuyorum.

Tabiki gelebilirsin canım hoşgeldin
herşey yoluna girer canım. yeni başlangıç yaparsın burada. benim de yeni bir başlangıç yapmam lazım. seni gördüğüme sevindim
Senin de yeni başlangıç zamanı gelmiş o halde
Afiyet olsun canım. Kitap okumamışsın neden tatlım?

Günaydın canlarım

Eki Görüntüle 3622273
Boncuk2307
Bu hafta 72 yi göreyim çok amin
Tabi ki görebilirsin kaptanlar kaptanı
Güzel menü bence, afiyet olsun. Biraz az gibi de geldi aslinda ama hedef büyük bu hafta

Cuma menüsü
Kahvaltı 13.00
Menemen
1 dilim çavdar
1 wasa
1 tk tahin pekmez
1 tk kaymak
3 4 çatal beyaz peynir
Domates acur yeşillik

Ara 16.00
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter

Akşam 18.00
8 köfte (tavada az yağlı)
1/2 patates kızartması
Salata ayran

Akşam kaçamağı
Cips - dondurma

Su 2 litre
Spor 5 bin adım

Cumartesi menü
Kahvaltı 11.30
2 dilim Çavdar
Sucuklu yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 tk çilek reçeli

Ara 17.30 acıkmışım fazla kaçtı
4 dilim karpuz
1 kayısı
1 avuç siyah üzüm
1/2 avuç fındık
1 haşlanmış mısır

Akşam 20.30
1 porsiyon kuşbaşı pide
Salata yoğurt meze ayran

Su 2 litre
Spor
Dişim ağrıyor
Yapabilirsem leslie yapacağım yazarım

Ellssa Boncuk2307
tomrs

Boncuk2307 tomrs Ellssa

Sabah 9:00 bir dilim TB ekmek, iki kk beyaz peynir, 3 dilim sucuk, biraz domates, bir buçuk haşlanmış yumurta

13:00 hamburger köftesinin yarisi (no ekmek) +kahve

16:30 birkaç parça etli ekmek ve dondurma (bu biraz ciss ama ödül öğünümdü)

18:30 çekirdek bir çay tabağı kadar ve iki erik

Sporun bugün yürüyüş 10bin adım (aslında bence daha fazla ama bu kadar kaydetmiş)

Kitap, hala bitiremediğim Bir kimya meselesi

Eklentiler

• 1000040603.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 1
Okuduğumuz kitabı da yazacağız canım.
Afiyet olsun

armin83
D Deltavealfa
sibel_84
Tutku44

Kızlar menuleri bekliyorum. Sporları daa, ve su içmeyi hatirlatiyorum. Darlamalarım bitmiştir

Next level canavari ektedir :
Kızlar nasıl yapalım. Benim bir menüm olmadı bugün doğumgunundeyiz. Rakı makı içtik. Genel olarak meze yedim. Yarın sabahtan menü atsam. Ama illa at derseniz tahmin ederim hangi mezeden kaç kaşık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…