Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar ben rejimi keseceğim. Yani aslında rejim yapmıyordum zaten sağlıklı beslenme olarak düşünüyordum ama sanırım kontrollü yemek bile beni strese soktu. Sütümde ciddi azalma farkediyorum. İnşaallah bir an evvel toparlarım yine sütüm artar. Dua edin. Hepinize başarılar diliyorum. İnşaallah her biriniz teker teker arzuladığınız kilolara gelirsiniz. Ben de sanırım bebek 6 aylık olana kadar bir daha rejim kelimesini duymak bile istemiyorum. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Şimdi tanıtayım kendimi boşluğum varken. 😇
Adım Aleyna. 26 yaşındayım, 4 yaşında bir oğluşum var. İzmirde yaşıyorum, aslen Balıkesirliyim, eşim de Sivaslı. Şu an annemdeyim eşim şehir dışında çalıştığı için, kendisi iş makinesi operatörü. Bizimde 5 yıl oldu evleneli ama 10 yıldır birlikteyiz. Liseden grafik tasarım mezunuyum, üni de lab vet. İl halk sağlığı laboratuvarında, belediyede tasarım bölümünde, reklamcıda çalışma fırsatım oldu. Tekrar dönmek istiyorum grafikerliğe, ustalık belgesi alıp evden çalışmayı düşünüyorum ya da iş yeri açmayı. Kararsızım 🥴 onun dışında özge abla gibi hayatım sporla iç içe geçti. Kaz dağlarının eteklerinde Edremitte büyüdüğüm için çocukluğum sokaklarda geçti, pislik içinde yara bere içinde 😂 bisiklet üzerinden inmezdim ve babamın bisikletini gasp etmiştim. Kocaman bisiklete biniyordum ayaklarım yere ermiyordu da kaldırımlarda binip orda iniyordum, çok düşsem de seviyordum 😂 10 yaşında okulda voleybol kurslarında başladım voleybol oynamaya da 18 yaşına kadar her gün oynadım, lisansım ve bir sürü madalyalarım vardı. Üni de Trabzona gidince kaldı. Hala Ara sıra eşimle oynuyoruz parkta piknikte. Şu an evdeyim dediğim gibi belge almaya çalışacağım yakın zamanda inşallah. Rabbim herkesin istediği hayal ettiği şeyi hakkında hayırlı ve kolayca yapmayı nasip etsin 🌸Bu arada burada aranızda olmaktan çok mutluyum, tabloları yapmaktan, bana mesleğimi hatırlatıyor ❤️
Çok güzel bölümler okumuşsun canım keyifle okudum yazdıklarını umarım hakkında hayırlısı olur 😍

Sabah 10.00 gibi: 1 yumurta ve ceviz ve labne
Öğlen13.00: sezar salata + 2 köfte
Akşam üstü keto kurabiye ve americano

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000273968.webp
    1000273968.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000273884.webp
    1000273884.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000273853.webp
    1000273853.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000273827.webp
    1000273827.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 5
79.55 kg dı cuma günü dün 79.85 kg ben de buradan giderken 73-74 civarıydım 87 kiloya çıktım çıktım canımcım. ❤️🥰 Sonra tekrar diyete başladım ama çok yavaş veriyorum malum yaz geziyoruz vs derken hep kaçamak . 😊 Neyse buna da şükür 🙏
o kadar haklısınki yaz demek gezmek ve yemek demek her şeyi geçtim dondurmaya nasıl hayır dersin değil mi
Afiyet olsun canim☺️

Gece ogunun olmasa harika bir gun olacakmis canim..

Canim aralarda yediklerin yerine, 1tane meyve ye mesela.Saglikli bir atistirmalik ye, oyle olsa harika birgun olacakmis.

Canim o kadar guzel gezilecek yerler var ki burada..6yil California’da yasadim LA’de gezilecek birkac yer tavsiye edebilirim.New york taraflari cok guzel,esim cok sever orayi.Florida’da harika..Texas’ada bekleric🤭🥰

Harikasin canim , toparliyoruz beraber🥰

Kaptanim bir kere vermisssin kilolari, yine verirsin.🥰

Hadi hayirlisi canim, guzel aonuclar alirsin insallah.🙏
Teşekkür ederim kaptanım

Kizlar selamlar, herkesler iyidir umarim..Saat sabah 5bucuk burada, uyandim.Ise gitmeye hazirlaniyorum.Umarim guzel bir baslangic yaparim,Gun icinde bakmaya firsatim olamayabilir,Egitimler olacak bu bir hafta hep.Aksam yazarim.Kirmizi takim diyeti bozmak yok, tartiya ne kaldi sunun surasinda..Gorusmek dilegiyle..Bana yeni isimde sans dileyin.🙏🥰
Nasıl geçti ilk gün umarım çok güzel geçiyodur başarılar seninle olsun :KK37:
En güzel zayıflama yöntemi askında, sabahtandır vücut yağ yakıyor
Ay inşallah canım
Dünkü menümü chatgpt yorumuyla yazayım 👌

🧾 DÜNKÜ MENÜ ANALİZİ
🕐 Saat 13.00 – Bromelainli Su
Ananas enzimi olan bromelain mideyi rahatlattığı, ödem attırdığı ve sindirimi desteklediği için güzel bir tercih.
Aç karnına içildiğinde etkisi artar ama mideyi fazla oyalamadan 1 saat sonra kahvaltı yapman da mantıklı.
---
🍽️ 14.00 – Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
✔️ Glisemik indeksi düşük
✔️ Uzun süre tok tutar
Salatalık, domates, biber
✔️ Lif + vitamin/mineral desteği
✔️ Hacim veriyor, düşük kalorili
1 kk peynir
❗ Biraz az protein. 1 yemek kaşığı dolusu olsaydı daha iyi olurdu.
🧠 Not: Kahvaltın çok dengeli ama protein düşük. Yumurta, biraz daha peynir veya yoğurt eklenirse daha iyi olurdu.
---
🍛 19.00 – Akşam Yemeği
1 tabak kuru fasulye
✔️ Bitkisel protein, lif, demir
✔️ Ama karbonhidrat da içeriyor – dikkat
4 yemek kaşığı basmati pilav
✔️ Porsiyon iyi ayarlanmış
✔️ Glisemik indeksi diğer pirince göre daha düşük
1 kase cacık + 2 salatalık turşusu
✔️ Yoğurt iyi, turşu kontrollü miktarda OK
❗ Tuz hassasiyeti varsa dikkat (turşu ve fasulye sodyum açısından yüklü olabilir)
---
🍰 20.00–21.00 – Tatlı
3 lokmalık ekler
✔️ Porsiyon iyi sınırlandırılmış
❗ Ama tatlı + karbonhidrat birikmiş oldu
➤ Günlük toleransla idare etmişsin ama sık tekrar edilirse kilo verimini baltalar
---
🚶‍♀️ FİZİKSEL AKTİVİTE

5315 adım + 15 dk eliptik
✔️ Güzel hareket etmişsin
➕ Özellikle eliptik cihaz hem bacak hem kalp sağlığı için faydalı
❗ 7000-8000 adıma ulaşabilirsen yağ yakım eşiğine daha kolay geçersin

💧 SIVI TÜKETİMİ

2+ litre su + 1 litre kiraz saplı dukan
✔️ Mükemmel!
➤ Ödem kontrolü açısından destekleyici
---
⚖️ GENEL DEĞERLENDİRME (10 üzerinden):
Beslenme dengesi: 7/10
Protein oranı: 6/10
Karbonhidrat kontrolü: 7/10
Tatlı tüketimi kontrolü: 8/10
Hareket seviyesi: 7/10
Su ve bitki çayı tüketimi: 10/10
---
✅ GÜNÜN ARTILARI
Dengeli tabaklar
Bitki çayı ve su çok iyi
Tatlı porsiyon kontrolü
Eliptik spor eklenmiş
Lifli ve bağırsak dostu seçimler
---
🔁 GELİŞTİRİLEBİLECEK NOKTALAR
Protein düşük kalmış → yumurta, yoğurt, kefir, peynir artırılabilir
Tatlı + pilav + fasulye aynı güne denk gelmiş → karbonhidrat biraz fazla olmuş
Adım sayısı artırılabilir → 7-8 bin hedeflenebilir
Akşam yemeğinde biraz yeşillik (marul, roka, maydanoz vs.) eklenebilirdi
---

🩺 DOKTOR TAVSİYESİYLE İPUCU
Ertesi gün karbonhidratı hafiflet (örneğin nohutlu yoğurtlu salata + 1 dilim ekmek gibi), protein odaklı bir gün planla. Böylece dengeyi sağlamış olursun ve vücut yağ yakımına devam eder.

Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush armin83 armin83

Dün oğlumun doğum günüydü de tatlı o yüzden yendi kaptanlarım :KK23: Misafirliğe gitmiştik doğum günü diye sevdiği tatlıdan almışlar
Oğluşun doğum günü kutlu olsun canım :KK37:
Ayy valla bende sormak istiyorum da geçen seferki gibi yarıda bırakırım korkusu var
sorabilirsin canım öyle deme bu sefer olacak :KK200:
Merhaba kızlar canim 2 gün önce binamizda yangin çıktı elektrikler kesik burayada giremedim yoğunluk telaş vs beni mazur görün koptuk herseyden
Aa çok geçmiş olsun canım şimdi iyimisin can kaybı varmı inşallah yoktur.
Merhaba kizlar , 1 haftadan uzun süredir siteye giremedim. Evimde degildim, aslında kendimde değildim desem daha doğru olur . 2 düğün atlattık çok şükür, hısım akraba ağırladık. Fazlasıyla yorucuydu benim için .
Cuma günü tekrar takımlara girmek istiyorum kaptanlarim izniniz olursa Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Hoşgeldin canım tabiki girebilirsin

Kizlar selamlar, herkesler iyidir umarim..Saat sabah 5bucuk burada, uyandim.Ise gitmeye hazirlaniyorum.Umarim guzel bir baslangic yaparim,Gun icinde bakmaya firsatim olamayabilir,Egitimler olacak bu bir hafta hep.Aksam yazarim.Kirmizi takim diyeti bozmak yok, tartiya ne kaldi sunun surasinda..Gorusmek dilegiyle..Bana yeni isimde sans dileyin.🙏🥰
Umarım birazdan gelip ilk günüm çok güzel geçti dersin canım 🥰🙏🩵 bol şanslar 🩵

Şimdi tanıtayım kendimi boşluğum varken. 😇
Adım Aleyna. 26 yaşındayım, 4 yaşında bir oğluşum var. İzmirde yaşıyorum, aslen Balıkesirliyim, eşim de Sivaslı. Şu an annemdeyim eşim şehir dışında çalıştığı için, kendisi iş makinesi operatörü. Bizimde 5 yıl oldu evleneli ama 10 yıldır birlikteyiz. Liseden grafik tasarım mezunuyum, üni de lab vet. İl halk sağlığı laboratuvarında, belediyede tasarım bölümünde, reklamcıda çalışma fırsatım oldu. Tekrar dönmek istiyorum grafikerliğe, ustalık belgesi alıp evden çalışmayı düşünüyorum ya da iş yeri açmayı. Kararsızım 🥴 onun dışında özge abla gibi hayatım sporla iç içe geçti. Kaz dağlarının eteklerinde Edremitte büyüdüğüm için çocukluğum sokaklarda geçti, pislik içinde yara bere içinde 😂 bisiklet üzerinden inmezdim ve babamın bisikletini gasp etmiştim. Kocaman bisiklete biniyordum ayaklarım yere ermiyordu da kaldırımlarda binip orda iniyordum, çok düşsem de seviyordum 😂 10 yaşında okulda voleybol kurslarında başladım voleybol oynamaya da 18 yaşına kadar her gün oynadım, lisansım ve bir sürü madalyalarım vardı. Üni de Trabzona gidince kaldı. Hala Ara sıra eşimle oynuyoruz parkta piknikte. Şu an evdeyim dediğim gibi belge almaya çalışacağım yakın zamanda inşallah. Rabbim herkesin istediği hayal ettiği şeyi hakkında hayırlı ve kolayca yapmayı nasip etsin 🌸Bu arada burada aranızda olmaktan çok mutluyum, tabloları yapmaktan, bana mesleğimi hatırlatıyor ❤️
Caanim balikesirlim 🥰🥰 ne güzel bir hikayen varmış Aleynacim. Hep mutlu ol ailenle ve insallah gönlünden geçen iş de gerçek olur senin için, ne yaparsan yap çok başarılı olacagina eminim ⭐
Takimimizin en özverili üyelerindensin bence. Emeklerin için yeri gelmişken bir kez daha teşekkürler canım 🙏🧡
Yarın miydi doktor randevun? Onun için de kolayliklar şimdiden.
Yaşlarımiz aynı sayılır canım, 36 yaşındayım. Ben de Ankara'da büyüdüm. Güneydoğu'ya atandım, döndüm dolaştım tekrardan Ankara'ya geldim. Gelmek zorunda kaldım. Bunda da vardır bir hayır ☺️
Herkesin hayat hikayesi farklı , herkes farklı bir dünya ☺️
Biz de buraya gelmeden önce Ankaradaydik. Zor alıştığım ama zor da ayrıldığım bir şehir oldu. Senin mesleğin ne peki, tayinle mi geldin yeniden Ankara'ya?

5 Ağustos menü
Sabah 11.00 2 dilim cialı ekmek 1 yumurta 1 dilim domates 2 dilim peynir 1 fincan çay
Öğle 12: 1 kuru kayısı 1 Türk kahvesi
Ara14.00: 1 bardak yaban Mersinli kefir smoothie
Ara 17.00: 1 fincan Türk kahvesi 1 kuru incir
Akşam 19.30 : activia muzlu fındıklı 1 adet atayım resmini hatta
IMG_8399.webp
spor : 20 dk eliptik + 30 dk vakumlu koşu bandı
IMG_8395.webp

Eliptiğin resmini atmıştım kızlar bugün

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush

Hayırlı akşamlar yol arkadaşlarım 🩷
Bugün daha umutvari haber aldım Dr umdan menüler hala tam dönüş yapmadı diyete kaçamaklar oldu lakin güzel bir yürüyüşle toparlamaya çalıştım bugünü
Yarında daha dikkat dçedeceğim menüme 🌿
Spor bildirimi 8500 adım + 10 dk park spor aleti Boncuk2307 Boncuk2307 armin83 armin83

İyi akşamlar
09.00
2 dilim ekmek
Peynirli sebzeli omlet
5 zeytin

15.00
2 bardak kola
1 çay bardağı cekirdek
1 dilim kek

18.30
1.5 tane tavuk sarma
Söğüş Salata
Ayran
2.5 lt su

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Kızlar beni bir takıma alın.
Haftanın ortası geldi artık alamayız diye düşünüyorum ellssa kaptanım al derse yazarım ama 🙏🏻
Çok güzel bölümler okumuşsun canım keyifle okudum yazdıklarını umarım hakkında hayırlısı olur 😍
Çok teşekkür ederim ablacım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:KK37:
Nasıl geçti ilk gün umarım çok güzel geçiyodur başarılar seninle olsun :KK37:

Ay inşallah canım

Oğluşun doğum günü kutlu olsun canım

sorabilirsin canım öyle deme bu sefer olacak

Aa çok geçmiş olsun canım şimdi iyimisin can kaybı varmı inşallah yoktur.

Hoşgeldin canım tabiki girebilirsin
Teşekkür ederiz cankaptanım:KK200:
Caanim balikesirlim 🥰🥰 ne güzel bir hikayen varmış Aleynacim. Hep mutlu ol ailenle ve insallah gönlünden geçen iş de gerçek olur senin için, ne yaparsan yap çok başarılı olacagina eminim ⭐
Takimimizin en özverili üyelerindensin bence. Emeklerin için yeri gelmişken bir kez daha teşekkürler canım 🙏🧡
Yarın miydi doktor randevun? Onun için de kolayliklar şimdiden.

Biz de buraya gelmeden önce Ankaradaydik. Zor alıştığım ama zor da ayrıldığım bir şehir oldu. Senin mesleğin ne peki, tayinle mi geldin yeniden Ankara'ya?
Rica ederim canımın içi, seviyorum sizleri :KK36: evet bu arada randevum bugün gideceğim bakalım, akşamdan beri sancım var göğsümde ama kalbim mi sırtım mı bilemedim. Korkmuyor da değilim hani, hayırlısı artık:dua:

Kizlar hepinize gunaydin…Gece 12 oluyor burada ancak gelebildim.Okulda gunduz internetim ve telefonum asla cekmedi.Bir suru bos zamanim vardi ama siteye bile giremedim.Sabah okulda birilerine danisacagim.Ilk is gunum guzel gecti.Klinigimiz guzel, diger 2 hemsire arkadas cok guzel karsiladilar beni.Okuldaki diger calisanlar cok samimi, arkadas canlisiydi.Tabi bu hafta henuz ogrenciler yok.Bu hafta okul calisanlarinin egitim haftasi, yani okul bos.Bakalim ogrenciler gelince halimiz nasil olacak.Simdilik klinigimizi hazirliyoruz.Eksiklerimizi stokluyoruz.Ben cocuklarin vizitlerinde kullanacagim online sistemi ogrenmek icin oryantasyon aliyorum, okul cok buyuk, inanilmaz arada kayboluyorum insanlar beni kurtariyor, derken alisacagim insallah.Sizler nasilsiniz?
Hemen gecmisi okuyup, menumu yazayim.🥰
Boncuk2307 Boncuk2307 bugun hastaneye gidecektin canim, haberdar et bizi..🙏

Sali Menum
Sabah 6:45te hic ekmek yemedim. (550kalori)
IMG_9809.webp

Oglen 1bucukta (Ben saf gibi yogurt koydum beslenmeme, sonra mikroda isittim bir guzel.Yogurt olmus pismis sut.🙈Midem bulandi, yogurdu,2 dolmayi yemedim.2.fotoda gorebilirsiniz.3 kasik bezelye, 1patlican dolmasi ve 3 sarma yedim. (200kalori)
IMG_9819.webp

IMG_9820.webp

Dogru durust birsey yemeyince ara ogun yaptim, kahveyle.Okul icin hazirlamistim ama eve gelince yedim saat 4gibi(150 kalori)
IMG_9824.webp

Aksam (300kalori)
IMG_9828.webp

Toplamda 1200 kalori oldu.Ilk gunu guzel gecirdim okulda diyet acisindan.Sabah kafeteryada bir suru yiyecekler, pastalar borekler vardi agzima surmedim.
Aksamustu de komsum caya cagirdi, cayin yanina kuru meyve, fistik koydu dedim yiyemem.3 bardak cay ictim. O zaman tum alkislar bana geliyor.😂
Spor: Neredeyse 20bin adim, ayaklarim zonkluyor…
IMG_9829.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Gunaydin gunaydin piknikten sonra menu yazamadim ya bi toparlanamadim bide patoloji sonucum cikti doktor yarin cagirdi ve cumada evde olamayacagim tartiyi nasil yapacagim bilemiyorum hastene ye baska sehire gidiyorum.
Ben yarin sabah tartilsam onu sayarmisiniz acaba Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Back
X