Cok tesekkur ederim.Hayırlı olsun canım
Ne güzelmiş ve de kapsamlı duruyor baya Özgecim. Senin minik dokunuşlar da iyi olur, şimdiden ellerine sağlık canım. KolaygelsinKizlar tatlis klinigimi paylasayim sizinle..Daha alisveris yapamadim, klinigi, masami susleyecegim diye umuyorum Haftasonu vakit bulabilirsem.Pazar gunude misafirlerim var oyy oyy.Buarada burasi bir ilkokul, anasinifindan, 5. Sinifa kadar ogrencilerimiz var. Ve yasal olarak burada her okulda klinik olmak zorunda.
Eki Görüntüle 3628002
Eki Görüntüle 3628003
Eki Görüntüle 3628004
Eki Görüntüle 3628005
Eki Görüntüle 3628006
Sagol FilizimNe güzelmiş ve de kapsamlı duruyor baya Özgecim. Senin minik dokunuşlar da iyi olur, şimdiden ellerine sağlık canım. Kolaygelsin
Umarim en kisa zamanda sondurulur canim..Her yeri yandi kul oldu memleketimizin..Kızlar bugün nasıl hevesle yola cikmistim anlatamam. Öyle bozuk ki moralim. Caanim ormanlar yanıyor. Gaz sokuyor resmen tüm Çanakkale. Dua edin bize. Evde tüm kapıları camları kapadık. Umarım kısa zamanda söndürülür. Uçaklar da vardı ama şimdi gece diye ucamiyoarmis sanırım. İlk resim arabada anneme giderken. İkincisi de evin camından. Çok çok üzgünüm. İçim acıyor resmen.
Canim dinlen, tablo onemli degil, hemde hic onemli degil.Senin sagligin onemli suan…Anca gelebildim canımlar kusuruma bakmayın olur mu ?? Tansiyon sıkıntısı yaşıyorum yine tetiklendi maalesef şimdi listeyi yapıp paylaşıyorum.
MASTERFİT 168. ETAP Yarışmacı Listesi |
|
|
|
@Deltavealfa |
B Beklenen2 |
|
@Lotus1234 |
P pocoyoo |
|
@tomrs |
@ummhnisa |
|
HAZIRLIK |
@Dil-i bitab |
@Jou |
@bnnu |
@Lightning |
|
@Tutku443 |
Aşko beni niye yazmıyordu nDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 168. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 Azmet5255 Candysisters @Deltavealfa B Beklenen2 Ellssa @Lotus1234 P pocoyoo sibel_84 @tomrs @ummhnisa Yawrukush HAZIRLIK @Dil-i bitab @Jou @bnnu @Lightning Mthn83 @Tutku443
Canim buradayim hadi kuralimYawrukush gelse de takımları kursak. Yoksa uykuya yenik düşeceğim.
Basla canımCanim buradayim hadi kuralim
Pembepilateste takimlara girmek istiyor onuda ekleyelim, ozaman basliyorum. 1.takim arkadasimBasla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?