Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzelmiş ve de kapsamlı duruyor baya Özgecim. Senin minik dokunuşlar da iyi olur, şimdiden ellerine sağlık canım. Kolaygelsin

Kızlar bugün nasıl hevesle yola cikmistim anlatamam. Öyle bozuk ki moralim. Caanim ormanlar yanıyor. Gaz sokuyor resmen tüm Çanakkale. Dua edin bize. Evde tüm kapıları camları kapadık. Umarım kısa zamanda söndürülür. Uçaklar da vardı ama şimdi gece diye ucamiyoarmis sanırım. İlk resim arabada anneme giderken. İkincisi de evin camından. Çok çok üzgünüm. İçim acıyor resmen.

Eklentiler

• 1000043546.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000043454.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 3
Ne güzelmiş ve de kapsamlı duruyor baya Özgecim. Senin minik dokunuşlar da iyi olur, şimdiden ellerine sağlık canım. Kolaygelsin
Sagol Filizim

Umarim en kisa zamanda sondurulur canim..Her yeri yandi kul oldu memleketimizin..

Anca gelebildim canımlar kusuruma bakmayın olur mu ?? Tansiyon sıkıntısı yaşıyorum yine tetiklendi maalesef şimdi listeyi yapıp paylaşıyorum.
Canim dinlen, tablo onemli degil, hemde hic onemli degil.Senin sagligin onemli suan…

Herkese selam bugün çok yoğundum kızlar işyerinde yeni geldim eve ((
Mesajlara birazdan bakacağım duş alayım bebeğimi emzireyim
Bugün diyetime uydum ama sabah 9 dan beri ayaktayım koştur koşturum spor yok maalesef

Aşko beni niye yazmıyordu n(((

Yeni takımlar başlamamış
Buranın o heyecanı çok güzel
Her hazırlığa geçtiğimde birşeyler beni takımlara girmeye zorluyor. Çok güzel çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…