Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

21 bin adım mıııııı

ONEMLI DUYURU

Canim kirmizi takim, cumaya kaldi 4gun, hepimizin takim sorumlulugu ve hedeflerimize ulaşmak için kendimize verdigimiz sozler var.Hafta sonu geride kaldi, silkelenip, kendimize geliyoruz.
Bol su icmeyi unutmayin, spor yapamadiysaniz birkac tane sarki acip,dans-hareket edin.
Caniniz diyetinize uygub olmayan bir sey mi yemek istedi, bunu yillarca zaten yedim, tadini biliyorum, simdi yemeyecegim kararliligini gosterin.
Lutfen menu-su-sporlarinizi duzenli yazin..Bir ogunde basit karbonhidrat agirlikli, diyetinize uygun olmayan sekilde beslendiyseniz, gunun geri kalaninda daha az yiyerek dengelemeye calisin
Kilo verme seruveni kolay degil, cok zorlu, inisli-cikisli bir surec ama gercekten kilo vermek istiyorsaniz, birbirimize destek olarak, bu sureci kolaylastirabiliriz.
Haydi takim arkadaslarim, cumaya kadar temiz menuler, egzersiz-hareket ve yeterli su icelim..Aksaminiz guzel gecsin.Burada saat sabah 5, yarim saat daha uyuyup, ise gitmeye hazirlanacagim.Gorusmek uzere..
Ellssa tomrs Lotus1234 armin83 P Pembepilates P pocoyoo

Merhaba canlarım

Sabah tartıldım ama bir fırsat bulup yazamadım. Yoğunluğun içine girince. Kahve molası yaptım kendime kahvemi alıp ancak geldim.
Malesef iç açıcı değil tartım ama Cumaya kadar gidecek.
Cuma 74
Bugün 75.2

10 gündür şehir dışından arkadaşım geldi. Misafirle ilgilenince hepten vakitsiz kalıyorum. İlk fırsatta geçmişe bakıcam. İdare edin beni lütfen
Boncuk2307 Yawrukush

Kaptanim misafir olunca, menuler onlara ozel hazirlaniyor.Ama siz lutfen dikkatli yiyin. Biz buralardayiz,takimlar iyi merak etmeyin..

Ellerine emeğine sağlık boncukum
Nasıl geçti doktor kontrolün önemli bişey mi var bugün hastane işim var deyince sordum

Teşekkür ederim kaptan evet çerezi fazla kaçırdım farkındayım daha dikkatli olmaya calisacagim❤

Kaptanim misafir olunca, menuler onlara ozel hazirlaniyor.Ama siz lutfen dikkatli yiyin. Biz buralardayiz,takimlar iyi merak etmeyin..
İnanki akşama kadar yemek için fırsatım bile olamıyor. Akşam ve hafta sonu bir de misafir olunca ucu kaçıyor ama geçen hafta tüm olumsuzluklara rağmen ilk defa kilodan eksildim. Devam edecek diyorum Teşekkür ederim kaptanım

Cuma 68,75
Pazartesi 69,50
Fark + 0,750

Haftasonu şehirdışına gittim nasıl böyle fark ediyor anlamıyorum yol maalesef artı çıktım

Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Sıkıntı değil canım yoldan kaynaklı bir odemdir. Bende de aynı oluyor çünkü. 1 saatlik yol bile giysem bacaklarım davul gibi oluyor
Günaydın kızlar en son 11 temmuz da kilo bildirimi yapmışım 97.8
Tam 1 ay sonra 105.8 ile karsinizdayim neyse veririz demi yine
Foto çekmedim canım Boncuk2307 Ellssa
Hoşgeldin canim
Günaydın
Cuma 83.3
Bugün 83.4
+100
Dün _200 görmüştüm tartıda ama olsun hallederiz
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
Haftasonunu bence yine iyi bir sayı ile kapatmissin.
Kontrol tartısı
Cuma 77.6
Bugün 77.4
Fark -200
Boncuk2307 Ellssa sibel_84
Tebrikler canım
Tebrikler canim
Eline sağlık canım benim
Afiyet olsun canım menü yakiyor.
Ellerine saglik boncuk kaptanim tablomuz sahane.
sibel_84 tebrik ediyorum kaptanim, harika bir eksi.
Teşekkürler kaptanım. Senin eksinde az değil.
sibel_84 tebrik ediyorum canım
Teşekkürler canım benim

Kilo veren herkese tebrik ediyorum canlar. Veremeyenler cumaya odaklansın lütfen. Ben temizliğe başladım. O yuzden çok girip bakamıyorum gündüz. Akşam toplu şekilde cevap veririm herkese. Pazartesi yolculuk var. O yüzden gitmeden temizliği halletmem gerek.

Haklisin kaptanim tahmin edebiliyorum durumunu, gecen hafta eksi geldi, bu haftada gelecek bence

Tesekkur ederim canim

Hosbuldum sibelim

Kaptanım kusura bakma dün telefonu Sivas'ta unuttum. Yeni geldi daha. 83.5 kilom. 84.1 ile başladım. Fark 600 Gr
Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…